benım sezaryanım 37 5 olcak sızce erkenmı kızlarr
nası değiştircem ya bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
Selam kızlar biraz geçmişe baktım beni göremeyince doğum yaptım sananlar olmuş :) ama doğursam jet hızıyla haber ederdim nerdeee :2:
Anneme geçmiştik 2 gün önce dünde kontrole gittim bu defa nst de hiç sancı çıkmadı bebekde gayet sağlıklı doktorumuz pazartesine gün verdi tekrar kontrole gidicem 40+4 olmuş olacağız o zamana kadar doğurmazsam tabi gerçi artık normal doğum şansım azalmış gibi geliyor ama hayrlısı diyorum..Pazarteside herşey normal olursa en geç çarşamba-perşembe sezeryan olurum sanırım 1 hafta daha beklemedeyiz yani..Doğum yapanlar olmuş çok sevindim maşallah kuzularına darısı başımıza.
evet canım ilk gününe göre dogum tarihini hesaplıyolar
senle aynı dogurcaz heralde benimde haftaya cars kadar normal olmazsa sez. hiç beklemicem :) olcam
Bende kansızlık çıktı doğumdan sonra 4 ay kan şurubu yada kan iğnesi tedavisi görecekmişim..
gecmiş olsun canım
nevyas, ortadan kaybolduğun an doğurdun sanıyoruz...
bu kadar baskıya iyi dayanıyorsun :)))
Ya 40+2 - 3 lerden sonra normal doğum şansı yok gibi bişey yani 40 dolunca dr kabul ederse öyle yaptırırsın canım beklemek çok sıkıcı..Satın başlangıcına göre baz alınıyor canım..
eder benimki artık o saatten sonrada bir hafta daha atmazsa iyi cunku salı ameliyat gunu
benim ufaktan yatınca bogazın yabıo reflu mu buu???
zararı nedir?
sağol canım,
Ya sorma sen bide arkadaşları akrabaları görsen hergün arıyorlar ohaoldumsmile teyzem bugün diyor diş çıkarıp öyle doğacak herhalde :roflol: annem doğurcam diye evime yollamıyor yok dedim ben doğurmıycam bekleyin 1 hafta daha sempatiksalakcinni
benim ufaktan yatınca bogazın yabıo reflu mu buu???
zararı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?