2010 Ekim Anneleri

benım sezaryanım 37 5 olcak sızce erkenmı kızlarr

canım ben anlamam ama dr un vardır bir bildiği benim doğum 39+1 de olacak ama benim kızım küçük biraz daha büyüsün istedi sanırım dr um. anca 3000-3100gr falan olur en fazla o zamana kadar çünkü. peki senin bebiş ne kadar şuan??

slm ekim anneleri nasılsınız biz yarenimle çok iyiyiz bi haftamızı doldurduk doğumdan sonra ne çabuk geçiyo zaman doğum yapan ekim anneleri çoğalmış hepsine geçmiş olsun yavrularını analı babalı büyütsünler darısı bekleyen bütün ekim anneleri ve tüm hamilelere herkese hayırlı akşamlar diliyorum görüşmek üzere bi ara doğum hikayemi yazıcam çok heyecanlı değil ama olsun ...

kızlar yazdıklarınızı okuycam diye geçmişlerdeydik anca bitirdim yazılanları yarın sabah bizimde kontrol var özel hastanedeki drumuzla devletteki 19unda çagırdı bakalım ogüne kadar dogum yapmazsam bana kalsa özelde yapıcamda iş durumları etkiledi malesef dükkanı busene aldıgımız için baya bi borcumuz var hala rabbim ödeme kolylıgı versin
bugün dogum yapan varmı ben göremedimde

Selam kızlar biraz geçmişe baktım beni göremeyince doğum yaptım sananlar olmuş :) ama doğursam jet hızıyla haber ederdim nerdeee :2:

Anneme geçmiştik 2 gün önce dünde kontrole gittim bu defa nst de hiç sancı çıkmadı bebekde gayet sağlıklı doktorumuz pazartesine gün verdi tekrar kontrole gidicem 40+4 olmuş olacağız o zamana kadar doğurmazsam tabi gerçi artık normal doğum şansım azalmış gibi geliyor ama hayrlısı diyorum..Pazarteside herşey normal olursa en geç çarşamba-perşembe sezeryan olurum sanırım 1 hafta daha beklemedeyiz yani..Doğum yapanlar olmuş çok sevindim maşallah kuzularına darısı başımıza.

selam kızlar
nasışsınız?
esim aklıma bir kurt dusurdu sen dedi eminmisin adet tarihinden evet dedim eminim 31 aralık ama dedi son gunumu yok dedim ilk gunu son gunune gore olmasın dedi bende yok canım son adet tarihinin ilk gunu diye sormuolarmı benmı yanşıs dusunyom dedim ama aklıma takıldı ilk gunune göre diimi ya

evet canım ilk gününe göre dogum tarihini hesaplıyolar

senle aynı dogurcaz heralde benimde haftaya cars kadar normal olmazsa sez. hiç beklemicem :) olcam

senle aynı dogurcaz heralde benimde haftaya cars kadar normal olmazsa sez. hiç beklemicem :) olcam

Ya 40+2 - 3 lerden sonra normal doğum şansı yok gibi bişey yani 40 dolunca dr kabul ederse öyle yaptırırsın canım beklemek çok sıkıcı..Satın başlangıcına göre baz alınıyor canım..

gecmiş olsun canım

sağol canım,

nevyas, ortadan kaybolduğun an doğurdun sanıyoruz...

bu kadar baskıya iyi dayanıyorsun :)))

Ya sorma sen bide arkadaşları akrabaları görsen hergün arıyorlar ohaoldumsmile teyzem bugün diyor diş çıkarıp öyle doğacak herhalde :roflol: annem doğurcam diye evime yollamıyor yok dedim ben doğurmıycam bekleyin 1 hafta daha sempatiksalakcinni

Ya 40+2 - 3 lerden sonra normal doğum şansı yok gibi bişey yani 40 dolunca dr kabul ederse öyle yaptırırsın canım beklemek çok sıkıcı..Satın başlangıcına göre baz alınıyor canım..

eder benimki artık o saatten sonrada bir hafta daha atmazsa iyi cunku salı ameliyat gunu

ayyy, ben senin yerinde olsam terslerim milleti doğurunca haber vericem diye, maşallah sabrına..

benim ufaktan yatınca bogazın yabıo reflu mu buu???
zararı nedir?

evet canım, bebek mideni sıkıstırdığı için oluyordur. varsa gavisconun iç, hemen iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…