2010 Ekim Anneleri

yok bebekten onu biliyorum sizlerden duyuyordum
cok rahatsız etmio simdilik ilaçlık degil yani az kaldı inş. gerek kalmaz

felaket gunduz uyuyor gece ayaktayız uykusuzluk fena gercekten saat kavramım gun kavramım kalmadı ..emmeyı bılmıyordu onu meme ucuyla ogrendık goguslerımde yara olunca gogus ucu muhtesem geldı kesınlıkle hastane cantanızda bulundurun

artık sende çizelgeni değiştir.hala doğmamış gb görünüyo

slm kızlar.sibel sezaryen tarihi mi aldın?
çok önce ölesine vermişti ama şimdi kesinleşti 5ekim salı
mide degil soluk borusu diim önemli degil ya hissedilmio sayılır
benimki gece gündüz ağlatıyo resmen

kuzende aynı dertten muzdarip gündüz paso uyuyomuş gece ayakta allah yardım etsin hepimize göğüs ucu nasıl bişe ya biberon ucu gibi dimi tam kahverengi göğüs ucu şeklinde

bu keratalar hep mi gündüz uyumak ister yawww :)))))
allah güç versin canım..

fiyat 30.35 tl civarı sanırım ebebek te seçkin eczanelerde vardır bu hafta mutlaka bulup almam lazım göğüs uçlarım zate acaip acıyo dokunamıyorum bile uçları şimdiden yarık gibi

nevyas senden önce doğuracağıma inanmıyorum tüüü salı doğuruyorum allahın izniyle

Havamı atıyon kızım bana alsanaalsanasmile salıya daha çok var pıt diye normal yaparsam görürsün :roflol: bak beni gaza getirme ptesi kontrolde hemen sezeryan ettiririm kendimi senden önce yapmış olurum :tomato:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…