2010 Ekim Anneleri

bende lansinoh kullandım göğüs için pek fayda etmedi am abizim topicten arkadaşlara fayda etmiş. bana sadece bepanten fayda etti. buda aklınızda olsun arkadaşlar.

Listede ilk ben olsamda benden önce herkes doğurdu zaten, valla seviniyorumda sizin adınıza 40 haftaları görmek çok sıkıcı ben gördüm siz görmeyin :roflol: Sağlıcakla hepimiz kavuşalım inşallah..

Havamı atıyon kızım bana alsanaalsanasmile salıya daha çok var pıt diye normal yaparsam görürsün :roflol: bak beni gaza getirme ptesi kontrolde hemen sezeryan ettiririm kendimi senden önce yapmış olurum :tomato:

ay komıksınız kızlarrrdelikafadulden bende persembeye doguruyomm nevyass ee persembeyede kalmazsıın heral canım

ay komıksınız kızlarrrdelikafadulden bende persembeye doguruyomm nevyass ee persembeyede kalmazsıın heral canım

Hadi hayrlısı canım, valla bilmiyorum doktor hiç sezeryanın adını anmadı daha ama perşembeye 41+0 oluyor o tarihe kadar bekletmez diye düşünüyorum bide bekletirmiş sempatiksalakcinni

Havamı atıyon kızım bana alsanaalsanasmile salıya daha çok var pıt diye normal yaparsam görürsün :roflol: bak beni gaza getirme ptesi kontrolde hemen sezeryan ettiririm kendimi senden önce yapmış olurum :tomato:

hadi bakalım benim kızım senin oğlundan büyük olucak

Listede ilk ben olsamda benden önce herkes doğurdu zaten, valla seviniyorumda sizin adınıza 40 haftaları görmek çok sıkıcı ben gördüm siz görmeyin :roflol: Sağlıcakla hepimiz kavuşalım inşallah..

canım benım oglumda 40 haftayı doldurmustu ama 40 haftadan sonra tehlıkelı dıyolarr benım oglum kakasını yapmıstıı doktor demıstı verılmıs sadakan varr cocuk ıyıkı suyunu yutmamıs suyun cok pıstı demıstı

Ablamda 40+6 da doğmayınca sezeryan olmuştu yiğenimde kakasını yapmıştı doğduğunda mosmordu oksijen verilmişti ama çok şükür bişey olmadı..Doktorlar daha fazla riske girmez bencede 41 haftaya geçmez..

Çevremde doğum yapan herkez humannayı öneriyor. Bu arada bu emzirme sütyenini nasıl almak gerek acaba. Şuanda giydiğim bedenimi yoksa daha büyük mü? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

daha büyük daha büyük daha büyük beden al canım.

hatta memelerinizin ne kadar şiştiğini görüp öyle alın kızlar. ben bugün aldım, göz kararı aldım, denemeden, bi 80 bi 85 beden, 80 olan sıktı bile.

ben şoklardayım zaten, göğüslerim acayippp şişti

Maşallah canım sütün bol olsunda varsın şişsin..Ben 1 atlet aldım emzirme, normalde 85 takıyordum 95 aldım bunun kullanımına göre daha sonra almayı düşünüyorum..

yok yokkk canım gecırmeee allah korusun yutabılırde ben en cok ondan korkuyoommm olmuyosada bıselrı zorlamanın anlamı yokk hayırlısı olsunn hakkına neysee

yok yokkk canım gecırmeee allah korusun yutabılırde ben en cok ondan korkuyoommm olmuyosada bıselrı zorlamanın anlamı yokk hayırlısı olsunn hakkına neysee

Yok canım olmadıktan sonra ne yapayım ben normal olması için haklarımı kullanıyorum he olmadı yapacak bişey yok gider sezeryan olurum riske girmeye gerek yok amin..

o emzırme sutyenlerı cok işe yarıyo ama kızalrrr ben oglumda hep kullandım hem rahat oluyo baya ınsan yanındada butun memenı acmamıs oluyosun sadece emzırdıgı yer onuda cocuk kapıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…