Havamı atıyon kızım bana alsanaalsanasmile salıya daha çok var pıt diye normal yaparsam görürsün :roflol: bak beni gaza getirme ptesi kontrolde hemen sezeryan ettiririm kendimi senden önce yapmış olurum :tomato:
ay komıksınız kızlarrrdelikafadulden bende persembeye doguruyomm nevyass ee persembeyede kalmazsıın heral canım
Havamı atıyon kızım bana alsanaalsanasmile salıya daha çok var pıt diye normal yaparsam görürsün :roflol: bak beni gaza getirme ptesi kontrolde hemen sezeryan ettiririm kendimi senden önce yapmış olurum :tomato:
Listede ilk ben olsamda benden önce herkes doğurdu zaten, valla seviniyorumda sizin adınıza 40 haftaları görmek çok sıkıcı ben gördüm siz görmeyin :roflol: Sağlıcakla hepimiz kavuşalım inşallah..
hadi bakalım benim kızım senin oğlundan büyük olucak
bende ona gülüyorum listede ilk sırada ama en son doğuracak kaydirigubbakcemile3
canım benım oglumda 40 haftayı doldurmustu ama 40 haftadan sonra tehlıkelı dıyolarr benım oglum kakasını yapmıstıı doktor demıstı verılmıs sadakan varr cocuk ıyıkı suyunu yutmamıs suyun cok pıstı demıstı
bende ona gülüyorum listede ilk sırada ama en son doğuracak kaydirigubbakcemile3
Çevremde doğum yapan herkez humannayı öneriyor. Bu arada bu emzirme sütyenini nasıl almak gerek acaba. Şuanda giydiğim bedenimi yoksa daha büyük mü? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
daha büyük daha büyük daha büyük beden al canım.
hatta memelerinizin ne kadar şiştiğini görüp öyle alın kızlar. ben bugün aldım, göz kararı aldım, denemeden, bi 80 bi 85 beden, 80 olan sıktı bile.
ben şoklardayım zaten, göğüslerim acayippp şişti
Ablamda 40+6 da doğmayınca sezeryan olmuştu yiğenimde kakasını yapmıştı doğduğunda mosmordu oksijen verilmişti ama çok şükür bişey olmadı..Doktorlar daha fazla riske girmez bencede 41 haftaya geçmez..
Kız uğraşma benle bak yarına doğururum görürsün sırnaşık şey
yok yokkk canım gecırmeee allah korusun yutabılırde ben en cok ondan korkuyoommm olmuyosada bıselrı zorlamanın anlamı yokk hayırlısı olsunn hakkına neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?