inş. tubacığım saolasın.. normal olacağı için beklemekten baska caremiz yok tarih belli değil. sez. olsa yarın alıcaktı.. sancım geceleri oluyor ama hareketlerde azalma var söyleyeceğim bugun.. birde inanılmaz baş ağrım var 2 gundur gecmiyor zaten nst dede cıkar sanırım sancı varsa da.. bakalım nasip..
bugun doğurmam sanırım ama haber veririrm tabiki:)
biizm de normal ama adalet hanım tarih verdi 1 hafta erken 1 hafta geç olabilir ama bu tarihler arasında dedi.
hareketlerdeki azalma yeri daraldığındandır inş canım merak etme. ee maşallah son haftandasın:) nst de çıkar herşey zaten.
kızlar sezeryan olan arkadaşlara bır sorum var bugun doktorum bana bazı testler yazdı ben de sezeryan olucam.Haftaya cumartesı dogumdan oncekı son kontrolum yapılıcak haftaya cumartesi once kan ver sonuclarını al nst gır tum sonuclarla bırlıkte bana gel dedı yazdıgı kagıtta da su testler var:
HEMOGRAM
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
Bunları ıstedı bunlar sezeryan olucaklar ıcın ıstenen tahlıller mı ben dogum yapacagımız gun kan verıyoruz dıye bılıyorum ama bılen bırı cevap verebılır mı cok merak edıyorum
kızlar sezeryan olan arkadaşlara bır sorum var bugun doktorum bana bazı testler yazdı ben de sezeryan olucam.Haftaya cumartesı dogumdan oncekı son kontrolum yapılıcak haftaya cumartesi once kan ver sonuclarını al nst gır tum sonuclarla bırlıkte bana gel dedı yazdıgı kagıtta da su testler var:
HEMOGRAM
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
Bunları ıstedı bunlar sezeryan olucaklar ıcın ıstenen tahlıller mı ben dogum yapacagımız gun kan verıyoruz dıye bılıyorum ama bılen bırı cevap verebılır mı cok merak edıyorum
HEMOGRAM
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
Kızlar merhaba, 1 haftadır giremedim, pazartesi günü dedemi kaybettik, :2: çok korktum bebişime üzüntüden bişey olucak diye ama şimdilik herşey yolunda çok şükür..cumartesi günü kontrolümüzde herşey netleşicek..doğuma az kaldı, heyecanlı ve hüzünlüyüm, oğluşumla ayrılıcaz diye..kimler doğum yaptı meleklerine kavuştu meraktan çatlıyorum anlatın bakalım yerimseniben
yuruyuse cıkıyoruz evet hatta son cıktığımda baya bir abarttım 3-3.5 saat kadar .. evde hareket zaten ilk aylarımdan beri her işimi kendim göruyorum her gun ev işi yaparım buyuk temziliklerimi vs de yaptım sanırım alısık olduğum için hareket bana pek etki etmiyor.. bastan beri her işimi kendim yaptığım için çok şükür
maşallah bayağı abatmışsın kız:lepi: maşallah sana. biz de dün 1 saat yürüyelim dedik ama ben yorulmadım ya :) dr yorulana kadar dedi yorulmazsan 2 saat yürü falan dedi ama eşimede kıyamıyorum ki yorgun argın geliyor. hatta dün espiri yapıyordu " ben hiç işe gitmeyeyim 1 ay boyunca yürüyelim:))) " ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
aslında arada gündüzleri tek çıkabilsem iyi olurdu ama burda kimsem yok halsiz oluyorum bi türlü tek çıkacak gücü kendimde bulamıyorum:))
bende temizliğimi kendim yapacağım inş. ama ben bir düşük yaşadığım için çok dikkatli davrandım rutin işleri bile eşimle yaptık çoğu zaman süpürme vs gibi.. son ayımı bekledim büyük iş için yorulup doğrsamda artık maşallah bebeğin gelişimini tamamladığı bi haftadayım
melike hastaneye gidecek miisn hala burdasın:))
randevumu aldın? ben bi kere sordum randevulu çalışmıyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?