2010 Ekim Anneleri

biizm de normal ama adalet hanım tarih verdi 1 hafta erken 1 hafta geç olabilir ama bu tarihler arasında dedi.
hareketlerdeki azalma yeri daraldığındandır inş canım merak etme. ee maşallah son haftandasın:) nst de çıkar herşey zaten.

melike canım yürüyüşe çıkıyor muusn
cumartesiden beri hergün yürüyorum. eşimle çıktığımda o çabuk yoruluyor ama ne yapalım az da olsa yürüyoruz:)

bana tarih vermedi size vermnişse bilemiyorum.. satım 2 ocak 9 ayın bitti 10 gundende 1 gun aldım bakalım Allah ne zaman nasip ederse

kızlar sezeryan olan arkadaşlara bır sorum var bugun doktorum bana bazı testler yazdı ben de sezeryan olucam.Haftaya cumartesı dogumdan oncekı son kontrolum yapılıcak haftaya cumartesi once kan ver sonuclarını al nst gır tum sonuclarla bırlıkte bana gel dedı yazdıgı kagıtta da su testler var:
HEMOGRAM
ALT(SGPT)
AST(SGOT)

Bunları ıstedı bunlar sezeryan olucaklar ıcın ıstenen tahlıller mı ben dogum yapacagımız gun kan verıyoruz dıye bılıyorum ama bılen bırı cevap verebılır mı cok merak edıyorum

yuruyuse cıkıyoruz evet hatta son cıktığımda baya bir abarttım 3-3.5 saat kadar .. evde hareket zaten ilk aylarımdan beri her işimi kendim göruyorum her gun ev işi yaparım buyuk temziliklerimi vs de yaptım sanırım alısık olduğum için hareket bana pek etki etmiyor.. bastan beri her işimi kendim yaptığım için çok şükür

Kızlar merhaba, 1 haftadır giremedim, pazartesi günü dedemi kaybettik, :2: çok korktum bebişime üzüntüden bişey olucak diye ama şimdilik herşey yolunda çok şükür..cumartesi günü kontrolümüzde herşey netleşicek..doğuma az kaldı, heyecanlı ve hüzünlüyüm, oğluşumla ayrılıcaz diye..kimler doğum yaptı meleklerine kavuştu meraktan çatlıyorum anlatın bakalım yerimseniben

Canım senden kan sayımı ve karaciğer değerlerini istemiş, ama her sezeryanda istenen rutin tahliller mi bilmiyorum..

canım hemogram kan değerin yani kansızlık varmı diye bakacaktır sezeryandan önce,ast alt de karaciğer fonksiyon testleri anetezi alacaksın ya ondan istemiştir..genel mi sipinal mi?

hemogram tam kan sayımı canım
ALT (SGPT) AST(SGOT) karaciğerle alakalı testler canım..

ben sez. olmadım ama testler hakkında azda olsa bilgim var

basınız saolsun canım.. baya doğum yapan oldu 2010 ekim bebekleri topiğinden de okuyabilirsin..

tesekkurler kızlar anestezı seklı ıle ılgılı daha konusmadık bısey rutın bı kontrol sanırım yanı amelıyat gunu tekrardan alıcaklar kan ?

maşallah bayağı abatmışsın kız:lepi: maşallah sana. biz de dün 1 saat yürüyelim dedik ama ben yorulmadım ya :) dr yorulana kadar dedi yorulmazsan 2 saat yürü falan dedi ama eşimede kıyamıyorum ki yorgun argın geliyor. hatta dün espiri yapıyordu " ben hiç işe gitmeyeyim 1 ay boyunca yürüyelim:))) " ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
aslında arada gündüzleri tek çıkabilsem iyi olurdu ama burda kimsem yok halsiz oluyorum bi türlü tek çıkacak gücü kendimde bulamıyorum:))

bende temizliğimi kendim yapacağım inş. ama ben bir düşük yaşadığım için çok dikkatli davrandım rutin işleri bile eşimle yaptık çoğu zaman süpürme vs gibi.. son ayımı bekledim büyük iş için yorulup doğrsamda artık maşallah bebeğin gelişimini tamamladığı bi haftadayım

melike hastaneye gidecek miisn hala burdasın:))
randevumu aldın? ben bi kere sordum randevulu çalışmıyor dediler

bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlara allah analı babalı sağlıklı büyütsün daha kucaklarına almaya arkadaşlara da sağlıklı sıhhatlı doğum yapmalarını ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim

tek bende cıkmıyorum hiç, ya eltilerimden biri yada esim olmadı annemle.. tekde cıkmak su durumda iyi değil bence ne olur ne olmaz.. benimde 1 dusuğum var bu hamileliğimden hemen once.. ama ben cok hareketliyim durduramadı esim hep tartısmalarımız bu yuzden.. elimde değil oturduğumda daha cok hastalanıyorum.. esime pek fırsat vermedim kimseye de bişi sölemem zaten kendim kalkar yaparım dedim cok sukur bugune kadar geldik..

kızlar bende yarın kontrole gidicem yine... alttan muayene edicek ilk defa biraz tedirginim. acaba ben farketmeden açılma başlamış olabilirmi.... az kaldı ama hala bi değişme yok gibi...

melike hastaneye gidecek miisn hala burdasın:))
randevumu aldın? ben bi kere sordum randevulu çalışmıyor dediler

ben randevuya gectiklerinden beri yaklasık 2 aydır acil durum olmadıkca randevulu gidiyorum cnm.. bugunde randevum 16.00 da birazdan cıkıp yemek yiyip hazırlanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…