2010 Ekim Anneleri

hadıı gozunn aydınn bıttercımmmm bebeıne bıse olmadıgına sevındımmm bıraz agrın olckk ama ıdare eytt napcann

bacaklarımda ağrı var kasığıma ağrı giriyo arada bu sancı nasıl bişi acaba yoksa sancım varda anlamıyormuyum ? :S

aman bittercim gecmis olsun canım dikkat et kendine. maşallah bu arada

hadıı gozunn aydınn bıttercımmmm bebeıne bıse olmadıgına sevındımmm bıraz agrın olckk ama ıdare eytt napcann

teşekkürr ederimm kızlarrr hepimizin kuzucuklara maaşallah valla ağrım hala var gibi anca uyuyunca geççcek sanırım bakalım bugün doğuma giden yada doğuran varmnı kızlarrr

darkcım bugün banada aynısı oldu ama doğum sancısı olsa duramazmışız bide bugün çok tuvaletim geldiii eve zor yetiştim tuvalete girdim bi baktım bişe yok vee sanki öle bi canım acıdıki sanki bebeğin başı çıkcakmış gibi çok korkumm ama sancıda yokk

benim içim daralıyo kasılma olunca nefes alamıom kıpırdadıkca oglum resmen alttarafta hissediom

izmir evet öyle oluyor insan geriliyor insan kagurga .karın yürümek çok iyi geliyorrr.. Ben evin içinde 2 tur atıyorum öle olunca...uzanmak bana hiç iyi gelmiyor genelde kasılmalar yatarken oluyor bende :1ninca:

doğru canım öyle diyorlar doğum sancısı olsa duramazmışız ama cidden 2gündür belim, bacaklarım,kasıklarımda agrılar oluyor. hayırlısı bakalım ne zaman gelicek bizim sancılar :)

kızlar bende bugün tam 9 aylıkk oldum 10 gün kaldı yaa 5-6 kişi sordu ne kadarlık die dedim 10 gün var kimse inanmadı bende üzüldüm ama salopetten belli olmuo o salopette üstüme yapıştı zatiii başkada bişe olmuo :) DARKcımmm bu sancılar kasılmalar falan oluo yaa bunlar sıklaştıkça doğum zamanı yaklaşıomuşş ama normal istiosak esas sancılar gelene kadar evde beklemen lazım dedi doktor yalnız suyun gelirse bebeğin 24 saat içinde doğurtulması lazımmışş bende artık okdar zor yürüyorumki ama mecbur dayncaz artıkk:)

ay kızlarr bugünnn bi güsel bebekler gördümmm hepside erkektiii hepsiniiii aldım sevdimmm çok güsllerdiiii ama artık ben kendi kızımıı sevmek istiorumm :) bu annelik nasıl güsel bişe böle yaaa allaha şükürler olsunnn :)

canım Allah analı babalı buyutsunnn doğumunu yazarsan seviniriz

melike geldi miiiii

geldim canım yazacağım simdi..

meliscim maasallah kuzuna canım..

selamlar..

bugun kontrolumuz vardı gidince direk nst ye bağlandım sancı cıkmadı zaten sancımda olmuyor.. doktor olması lazım artık hiç yokmu dedi yok dedim yuruyus dedi yapıyorum dedim hmm dedi ozaman bir suyuna bakalım dedi baktı ki suyum suanda sınırdaymıs neredeyse tamam azalır ama sancısız azalması kötu dedi.. ctesi tekrar 9de cğırdı bakıcakmıs suyumuza eğer azalma devam ediyorsa yatısım yapılacakmıs sunı sancı vericeklermiş hep duyardım sunı sancı cok zor diye cok korkuyorum.. eğer suyumuz daha iyi cıkarsada carsambaya kadar tekrar beklicekmişiz bakalım.. hakkımızda hayırlısı olur inş..

bitter gecmis olsun dikkat et canim
anamm yaziyi yazarken benim agri yine siddetli bir sekilde yokladi kesin dogurcammmmm
adam da arkadasi ile bulusmaya gitti

hakkinda hayirlisi olsun cnaim.
benim oglanin günü gecince suni sanci vermislerdi.normal dogum sancisindan daha cok agrin oluyormus.normal dogum sancisini yasamadigim icin bana verilen suni sanci iyimi kötümü oldu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…