aman bittercim gecmis olsun canım dikkat et kendine. maşallah bu arada
hadıı gozunn aydınn bıttercımmmm bebeıne bıse olmadıgına sevındımmm bıraz agrın olckk ama ıdare eytt napcann
benim içim daralıyo kasılma olunca nefes alamıom kıpırdadıkca oglum resmen alttarafta hissediom
izmir evet öyle oluyor insan geriliyor insan kagurga .karın yürümek çok iyi geliyorrr.. Ben evin içinde 2 tur atıyorum öle olunca...uzanmak bana hiç iyi gelmiyor genelde kasılmalar yatarken oluyor bende :1ninca:
bitter geçmiş olsun .Masallahh bebegıne :)
selam kızlar.. biz geldik kızımla :)
nasılsınız, ne var ne yok, kimler dogurdu baska
o kadar cok işim varki artık gecmişi okuyamıcam :)
kızım salı günü 2de normal dogumla dünyaya geldi, ikimizde iyiyiz cok sükür..
ama cok zor bi dogum oldu benimkisi, bidaha asla asla dedim :)
sizinki cook kolay olur, saglıkla kucagınıza alırsınız inş..
melike geldi miiiii
hehe veririm kizzz üst tabloya cikmak ne güzel olur.oturaymiom agridan yavkız haberini ulaştır üst tabloya aktarim hemen senideadesten haber yok kaldı aşaı listede
ayni gün demi dogurcaz kikız feyza aynı sıkayet bende de war canımm
hakkinda hayirlisi olsun cnaim.selamlar..
bugun kontrolumuz vardı gidince direk nst ye bağlandım sancı cıkmadı zaten sancımda olmuyor.. doktor olması lazım artık hiç yokmu dedi yok dedim yuruyus dedi yapıyorum dedim hmm dedi ozaman bir suyuna bakalım dedi baktı ki suyum suanda sınırdaymıs neredeyse tamam azalır ama sancısız azalması kötu dedi.. ctesi tekrar 9de cğırdı bakıcakmıs suyumuza eğer azalma devam ediyorsa yatısım yapılacakmıs sunı sancı vericeklermiş hep duyardım sunı sancı cok zor diye cok korkuyorum.. eğer suyumuz daha iyi cıkarsada carsambaya kadar tekrar beklicekmişiz bakalım.. hakkımızda hayırlısı olur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?