2010 Ekim Anneleri

dilekçim, ömer tuna olacak öyle mi?
faruk' elendi galiba..
adıyla yaşasın canım.. çok karizmatik olmuş isimleri :)

amin canm ne bilim ömer tuna sanki belediye başkanı adıymış gibi karizmatik geldi bana kaydirigubbakcemile3 faruk adında hoşlanmadığım biri vardı oğluma seslenirken o aklıma gelsin istemedim. aslında kötü biri değilde inek şaban gibi tipi vardı ondan ısınamadım

hg canım.. iyi yapmışsın..

biz bugün kontrole gittik, ayım 20sini bulabilir dedi dr yaaaa....
bilmiyorumkismile

sıkma canını. tarihe bakarmısın 20.10.2010. benim beklenen tarih bu inş. o gün doğar sağlıkla ben saatide 20:10 tutturcam :roflol:

10.10.10 isterdim bende ama olmadı. 14 ekimde gelicek kızım oğlumda 14 kasım.hiç olmazsa onlar uyumlu oldu :)

ne konuştular ki öyle merak ettim şimdi
:)) amaaan hastanede yanında biri olsunda başkalarına gelen olurda üzülürsünde :) memur bilionmu annemin arkı dışarlarda doğum yapmış hep. sona ismini sordular birce nur dedim :) garip garip baktılar ilk anlamadılar falan
:roflol::roflol: gece kuşu geldi yine :roflol::roflol:
hehe bu sefer gündüz uyutmadılar ben kuşum bu gece nöbeti sen al
hg canım.. iyi yapmışsın..

biz bugün kontrole gittik, ayım 20sini bulabilir dedi dr yaaaa....
bilmiyorumkismile

he walla aynen öle yaptım.

benim belki 10 unda kendiliğinden gelir kociş rezene çayı almış içiom ama şu dediniz ahududu yaprağı nı bulamamış aktarlar garip garip bakmışlar ne için die soruolarmış falan hahaha

aman boşver ece.sen benim ananemin dediklerini bi duysan.bi de altlı üstlü oturuyoruz kadın bütün gün bana sarıyor.

benim belki 10 unda kendiliğinden gelir kociş rezene çayı almış içiom ama şu dediniz ahududu yaprağı nı bulamamış aktarlar garip garip bakmışlar ne için die soruolarmış falan hahaha

kız ben ahududu yaprağını nevyasa dedim. senn daha günün var. acele etme.kaydirigubbakcemile3 ahududu yaprağının çayı doğumu başlatıyo haberin olsun heeeeekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…