kızlaaaaaaaaaaaar yettim gariakşam üstü aneyle arkı geldi :) abuk subuk konuştular kulak tıkadım hep :)
dilekçim, ömer tuna olacak öyle mi?
faruk' elendi galiba..
adıyla yaşasın canım.. çok karizmatik olmuş isimleri :)
kızlaaaaaaaaaaaar yettim gariakşam üstü aneyle arkı geldi :) abuk subuk konuştular kulak tıkadım hep :)
hg canım.. iyi yapmışsın..
biz bugün kontrole gittik, ayım 20sini bulabilir dedi dr yaaaa....
bilmiyorumkismile
10.10.10 isterdim bende ama olmadı. 14 ekimde gelicek kızım oğlumda 14 kasım.hiç olmazsa onlar uyumlu oldu :)
sıkma canını. tarihe bakarmısın 20.10.2010. benim beklenen tarih bu inş. o gün doğar sağlıklaben saatide 20:10 tutturcam :roflol:
karnımda nasıl bir acı var anlatamam yaaa sanki içinde yara varmış gibi nedense midem de bulanıyor offff mafoldumben
10.10.10 isterdim bende ama olmadı. 14 ekimde gelicek kızım oğlumda 14 kasım.hiç olmazsa onlar uyumlu oldu :)
cnm benimde aynı sordum doktora plasanta yukarı yerleşmiş bebekte iktirdikce içinde yara var gibi sızlıyo yapcak bişi yok dedi
:)) amaaan hastanede yanında biri olsunda başkalarına gelen olurda üzülürsünde :) memur bilionmu annemin arkı dışarlarda doğum yapmış hep. sona ismini sordular birce nur dedim :) garip garip baktılar ilk anlamadılar falanne konuştular ki öyle merak ettim şimdi
hehe bu sefer gündüz uyutmadılar ben kuşum bu gece nöbeti sen al:roflol::roflol: gece kuşu geldi yine :roflol::roflol:
hg canım.. iyi yapmışsın..
biz bugün kontrole gittik, ayım 20sini bulabilir dedi dr yaaaa....
bilmiyorumkismile
aman boşver ece.sen benim ananemin dediklerini bi duysan.bi de altlı üstlü oturuyoruz kadın bütün gün bana sarıyor.
benim belki 10 unda kendiliğinden gelir kociş rezene çayı almış içiomama şu dediniz ahududu yaprağı nı bulamamış aktarlar garip garip bakmışlar ne için die soruolarmış falan hahaha
ben kendime bi süt alıp geliyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?