fatmagul bıttı cok heucanlıydııı bu aksmadaa
fatmagul bıttı cok heucanlıydııı bu aksmadaa
olsun canımmmm yeniden olursun :)
bende annemlerdeydim eve gectim simdi.kurtlar vadisini izliyorum :)
hee yine birilerini kaçırıyolar falan.bende bi adapte olamadım ama sor tüm bölümlerini biliyom .eşim hiç kaçırmıyo
evet canımmm :)))))) bende kaçırmam izlerim ama bebiş olunca dizileri izleyemicem artık hihii.kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.maşaallah sizeslm kızlar...nasılsınız. biz oğluşumla kont bugün. 3250 gr olmuş. ama daha gelmeye niyeti yok gibi dedi doktorumuz. salı yine muayene var
inşallah izleyebiliriz ya.. bende simdi bütün dizileri izliyorum ama ilk gelen gidenden kacırıcam bütün dizileri gibime geliyor.
bende öyle mızmız yapmak istemiyorum senin gibi düşünüyorum aynı inşallahta öyle olurlar.
selam canım hosgeldin. masallah kuzuna...
ohh paşanın keyfi yerinde içeride demek ki annesi gelmeye niyeti de yokmuş :)))) bizimkide keyifli içeride bakalım napıcaz.
bu arada biz ekim annesi olucaz garantiledik :))))))))))))) hayırlısı olsun gönülcelen,en azından bak ekim annesi olucaksın inşallah.
neyse gittimm..
selam kızlar ara ara gecmıse baktım ama anlamadım valla normal dogum sezeryan tartısması mı oldu?
nasılsınız? bugun pek gıremedım topikeeevarmı gelısmeler yarın da bebiş mevlüdü var oraya gidiyorum banada antreman olur hazırlıklar için :) bu arada 4 günüm kaldı dogumaaaaa
yok canım sanırım ufak bi anlaşmazlık yoksa sorun olcak bişey yok.seninde az kalmış bu arada ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?