2010 Ekim Anneleri

olsun canımmmm yeniden olursun :)

bende annemlerdeydim eve gectim simdi.kurtlar vadisini izliyorum :)

melike gittin mi burada mısın ?
eve geçtim şimdi. net bazen çekmiyor çeken bir yer buldum :)

hee yine birilerini kaçırıyolar falan.bende bi adapte olamadım ama sor tüm bölümlerini biliyom .eşim hiç kaçırmıyo

evet canımmm :)))))) bende kaçırmam izlerim ama bebiş olunca dizileri izleyemicem artık hihii.kaydirigubbakcemile3

evet canımmm :)))))) bende kaçırmam izlerim ama bebiş olunca dizileri izleyemicem artık hihii.kaydirigubbakcemile3

yok ya nie izleyemeyelim.izleriz.hem ben her akşama bi dizi koydum.oğlumla izlicem nasipse.sese,gürültüye alışsın valla

slm kızlar...nasılsınız. biz oğluşumla kont bugün. 3250 gr olmuş. ama daha gelmeye niyeti yok gibi dedi doktorumuz. salı yine muayene var

inşallah izleyebiliriz ya.. bende simdi bütün dizileri izliyorum ama ilk gelen gidenden kacırıcam bütün dizileri gibime geliyor.
bende öyle mızmız yapmak istemiyorum senin gibi düşünüyorum aynı inşallahta öyle olurlar.

selam canım hosgeldin. masallah kuzuna...
ohh paşanın keyfi yerinde içeride demek ki annesi gelmeye niyeti de yokmuş :)))) bizimkide keyifli içeride bakalım napıcaz.

slm kızlar...nasılsınız. biz oğluşumla kont bugün. 3250 gr olmuş. ama daha gelmeye niyeti yok gibi dedi doktorumuz. salı yine muayene var
hoşgeldin canım.maşaallah size

evet ya yoksa anneler depresyona giriyo ne gerek var.o zaman ona da faydam olmaz ki sinirli gergin anne ıyyy

selam canım hosgeldin. masallah kuzuna...
ohh paşanın keyfi yerinde içeride demek ki annesi gelmeye niyeti de yokmuş :)))) bizimkide keyifli içeride bakalım napıcaz.

valla dark iyice gözüm korktu doktor öyle deyince. sonum sezeryan galiba benim...

kızlar ben biraz kocişimle ilgileneyim sonra da bıcı bıcı yapıyım ne olur ne olmaz hazırlıklı olayım hergün bıcı bıcı ediyorum valla :))))))
şimdilik hoşçakalın netim gitmezse gelirim yine. opuyorumnanaktan

bu arada biz ekim annesi olucaz garantiledik :))))))))))))) hayırlısı olsun gönülcelen,en azından bak ekim annesi olucaksın inşallah.
neyse gittimm..

bu arada biz ekim annesi olucaz garantiledik :))))))))))))) hayırlısı olsun gönülcelen,en azından bak ekim annesi olucaksın inşallah.
neyse gittimm..

evet dark bugün aynı şeyi bende düşündüm ve dedimki sanırım forumda en son ben anne olucam.çünkü normal tarikim 14-15 ekim gb ve bekleyecek sanırım

selam kızlar ara ara gecmıse baktım ama anlamadım valla normal dogum sezeryan tartısması mı oldu?
nasılsınız? bugun pek gıremedım topikeee varmı gelısmeler yarın da bebiş mevlüdü var oraya gidiyorum banada antreman olur hazırlıklar için :) bu arada 4 günüm kaldı dogumaaaaa

yok canım sanırım ufak bi anlaşmazlık yoksa sorun olcak bişey yok.seninde az kalmış bu arada ohhhhh

yok canım sanırım ufak bi anlaşmazlık yoksa sorun olcak bişey yok.seninde az kalmış bu arada ohhhhh

iyi çözümlendiyse :) zaten son gunlerdeyız herkes streslidir :)
valla az kaldı bı korkuyorum bazen bı cesaret gelıyor :)anlamıs degılım valla kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…