2010 Ekim Anneleri

evet dark bugün aynı şeyi bende düşündüm ve dedimki sanırım forumda en son ben anne olucam.çünkü normal tarikim 14-15 ekim gb ve bekleyecek sanırım

merak etme canım. bende doğurcak gibi durmuyorum akannehirbenimde 20.10.2010 tarih. beklicek gibide inşallah geçirmeyiz:1shok:

iyi çözümlendiyse :) zaten son gunlerdeyız herkes streslidir :)
valla az kaldı bı korkuyorum bazen bı cesaret gelıyor :)anlamıs degılım valla kendımı
al benden de o kadar bazen çok cesurum ne yaa diyorum bazen ağla ağla canım çıkıyo.allah yardımcımız olsun

merak etme canım. bende doğurcak gibi durmuyorum akannehirbenimde 20.10.2010 tarih. beklicek gibide inşallah geçirmeyiz:1shok:

hadi bakalım o zaman kim en son bebişin annesi olcak görelim:)

yarın nst ye gidiyorum.bakalım ne olcak.aslında bugündü ama eşimin brifingi vardı kaldı yarına.aman bakalım yine sancım var mı.zaten alıştım varsa da bişey olmuyo:sm_cool:

az kalmışşşşş.. hadi hayırlsı tatlım :))))

evet dark bugün aynı şeyi bende düşündüm ve dedimki sanırım forumda en son ben anne olucam.çünkü normal tarikim 14-15 ekim gb ve bekleyecek sanırım

canım benimki 18-19 görünüyor ama doktor bugün 20si gibi falan gelebilir dedi, adamcağızın suratına bi bakışımız var eşimle dövecek gibi..
birlikte bekleyeceğiz bu gidişle :)))

haa bir de sordu doktor yine normal doğumda kesin kararlı mısın diye. evet dedim, çaktırmadan kulağıma eğilir gibi yapıp "kendi özgür iradenle mi karar verdin yoksa etki altında mısın" diye sordu.. ayy nikah masasında hissettim kendimi.. çok komikti ayol, eve geldiğimizden beri bunu konuşuyoruz..

neyse sanırım benden başka da forumla ilgilenen yok.bende kaçayım.belim ağrıdı bide yarın erken kalkıcamm.herkese ii gecelerr.

drlar pek inanamıyo galiba normal doğumun istenebileceğine.hayırlısı hakkımızda.

hadi bakalım o zaman kim en son bebişin annesi olcak görelim:)

bu konuda iddiaya girmek istemem :roflol: zira son olmak istemem kaydirigubbakcemile3 herkes bebişini koklarken ben topik bekleyemem ağlarım bak heee :çok üzgünüm: allahım son ay hakikaten zor geçiomuş :teselli:

karnımda nasıl bir acı var anlatamam yaaa sanki içinde yara varmış gibi nedense midem de bulanıyor offff mafoldumben

dilekçim, ömer tuna olacak öyle mi?
faruk' elendi galiba..
adıyla yaşasın canım.. çok karizmatik olmuş isimleri :)

kızlaaaaaaaaaaaar yettim gari akşam üstü aneyle arkı geldi :) abuk subuk konuştular kulak tıkadım hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…