2010 Ekim Anneleri

ben de sütü sevmiyorum ama napçan içine azcık salep koyup içiyorum o zaman pek almıyorum tadını

bi de şu ahududu yaprağı ne işi yarıyor

melikeciği seni çok merak etmiştim. bugün senle konuştktan sonra koltukları sldim. eltim aradı 18:30 da size geleceğiz dedi:) neyse onlar gittiler yeni oturdum. hemen açtım neti habeerlerini aldım.
Allah yardımcın olsun canım. dularmız seninle... a.s.:1hug: Rabbim kolaylığunı veriyor merak etme canım. hep olumu düşünelimki olumlu olsun herşey inş..

sütmü ıyyyy annemde bugun düzensiz uyuyom die sütü yoğurdu bol ye iç dio sanki ben bilmiom. yiyom ama olmuo işte

ben de sütü sevmiyorum ama napçan içine azcık salep koyup içiyorum o zaman pek almıyorum tadını

bi de şu ahududu yaprağı ne işi yarıyor

bende sütü pek sevmiom. light süt içiom şekersiz bi dikişte fondipkaydirigubbakcemile3
eskiden ebeler doğumu başlamayan kadınlara içirirlermiş doğum başlasın die. bide doğum başladıktan sonra içilirsede doğum hızlanıomuş :içelim:

ayy bugün çok yoruldum ya 5 de bi ayaklandım yeni oturdum:) koltukları sildim sonra yemeğe misafir geldi yemek yaptım çaydı vs derken bu saat oldu ama bebiş aşağı aşağı zorluyor. vajinam sızlıyor ssanki çıkacak gibi:) o kadar kolaydı sanki de azıcık sancıda hemen doğuracağım sanıyorum:) acemilik işte :)

bu son ayda ne diye misafir gelir hamile insana anlamam gitti

hee ne olur ne olmaz diosun kaydirigubbakcemile3aklında bulunsun doğumun başlarsada 2 3 bardak yap iç doğum sürecini hızlandırıomuş :içelim:
kız bulamıoz biz burda napçez sen yolla bari hahahha. annemede bana hamileken çabuk olsun die ebe karabiberli çay içirmiş. bardak yariya gelmeden bi ateş sardı dio annem beni doğurmuş sona çaya devam etmişler hahahha

keşke hemen doğuverse kaydirigubbakcemile3 7 aylıkken ev taşıdım hiç oturmadım bi hafta. ayaklarım fil ayağı gibi kocaman oldu banamısın demedi. şimdide her akşam 1 saat yürüoz bakalım nolcak :uhm::sm_confused:

niyse ben yatiyim artık bu gece bari az uyuyim zırt pırt çişim gelio zaten bebiş iice aşamı indi nedir.

niyse ben yatiyim artık bu gece bari az uyuyim zırt pırt çişim gelio zaten bebiş iice aşamı indi nedir.

bende yatcam gari mirmirmirmir hiç sorma devamlı kalkıp duruom bi rahatça uyuyamadım gitti. bebişler doğuncada uyuyamıcaz zatiiiiiii

bende yatcam gari mirmirmirmir hiç sorma devamlı kalkıp duruom bi rahatça uyuyamadım gitti. bebişler doğuncada uyuyamıcaz zatiiiiiii

bi ara düzensiz uyuyom die çok takıodumda artık takmıom çocuk olunca bi düzen kalmıcak zaten. bide bünyemiz alışıo galiba. 2 saatte bir kalkmaya. bugun toplasan 4 saat falan uyudum.

harbiden ya keşke bi anda çıkıverse:))) pırt diye:)))
biz de yürüyüşe başladık ama bugün misafir vardı çıkamadık

melikeciğim gitmişsin görmedin sanırım msjı
olsun canım seni merak etmiştim açıp baktım yarın görüşürüz inş...
gönlünü ferah tut arkadaşım. bak biz nasıl sabırsızlanıyoruz senin haftana gelebilmek için, ne güzel yavruna kavuşacaksın. bu yönünü düşün rahatlarsın inş canım

ilk ekim annesini merakla bekliyoruz....

kızlar hepimiz için dua edelim... ben de bel agrısı cekıyorum mutlu ana az kaldı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…