kız ben ahududu yaprağını nevyasa dedim. senn daha günün var. acele etme.kaydirigubbakcemile3 ahududu yaprağının çayı doğumu başlatıyo haberin olsun heeeeekafamçokkarıştı
valla benm süt yanımda doldurup doldurup içiom
biliom kuzumbaksana bulamıoz bulalımda lasım olur :)
sütmü ıyyyyannemde bugun düzensiz uyuyom die sütü yoğurdu bol ye iç dio sanki ben bilmiom. yiyom ama olmuo işte
ben de sütü sevmiyorum ama napçan içine azcık salep koyup içiyorum o zaman pek almıyorum tadını
bi de şu ahududu yaprağı ne işi yarıyor
ayy bugün çok yoruldum ya 5 de bi ayaklandım yeni oturdum:) koltukları sildim sonra yemeğe misafir geldi yemek yaptım çaydı vs derken bu saat oldu ama bebiş aşağı aşağı zorluyor. vajinam sızlıyor ssanki çıkacak gibi:) o kadar kolaydı sanki de azıcık sancıda hemen doğuracağım sanıyorum:) acemilik işte :)
kız bulamıoz biz burda napçezhee ne olur ne olmaz diosun kaydirigubbakcemile3aklında bulunsun doğumun başlarsada 2 3 bardak yap iç doğum sürecini hızlandırıomuş :içelim:
ayy bugün çok yoruldum ya 5 de bi ayaklandım yeni oturdum:) koltukları sildim sonra yemeğe misafir geldi yemek yaptım çaydı vs derken bu saat oldu ama bebiş aşağı aşağı zorluyor. vajinam sızlıyor ssanki çıkacak gibi:) o kadar kolaydı sanki de azıcık sancıda hemen doğuracağım sanıyorum:) acemilik işte :)
niyse ben yatiyim artık bu gece bari az uyuyimzırt pırt çişim gelio zaten bebiş iice aşamı indi nedir.
bende yatcam gari mirmirmirmir hiç sorma devamlı kalkıp duruom bi rahatça uyuyamadım gitti. bebişler doğuncada uyuyamıcaz zatiiiiiii
bu son ayda ne diye misafir gelir hamile insana anlamam gitti
keşke hemen doğuverse kaydirigubbakcemile3 7 aylıkken ev taşıdım hiç oturmadım bi hafta. ayaklarım fil ayağı gibi kocaman oldu banamısın demedi. şimdide her akşam 1 saat yürüoz bakalım nolcak :uhm::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?