burda olduğuma inanamıyorumm yaa rabbim izin verirse bende ekimde kavuşucam bebeğime dün öğrendim benimle olduğunu
ben çok şükür iyiyim valla heyecanlıyım sadece
evimi temizlettim nihayet bugün börek pasta yaparım eşyalarımızı yerleştiririz artık günümüzü
az kaldı valla kanyatttlovelii senin de az kalmış canım yaa hayırlısı bakalımmm
6şubat :sinifsinif:
tek başıma yapacak olsam ben de hemen şeytana uyabilirdim ama komşum gelecek kaç gün öncesinden sözleştik ayıp olur dimi yoksa yatasım var vallaaslında bende üşenmesem, kalksam accık parkta yürüyüş yapsam, dönüşte markete uğrasam da malzeme alsam da börek sarsam da buzluğa atsam..... ama işte şeytan kötükedihüso "amaaan boveer yat miskin miskin diyo"
6şubat :sinifsinif:
aslında bende üşenmesem, kalksam accık parkta yürüyüş yapsam, dönüşte markete uğrasam da malzeme alsam da börek sarsam da buzluğa atsam..... ama işte şeytan kötükedihüso "amaaan boveer yat miskin miskin diyo"
günaydın kızlar.bendede acaip bi miskinlik var.sabah 10:30 dan önce kalkalmıyorum gecede uykum gelmiyo.tembel tembel oturuyorum evde.acaip enerjisiz hissediyorum ya kendimi yada tembellikten oturdukca oturasım geliyo...
Günaydin hanimlar! Ne guzel bir bekleyis bu tadini cikarin stres yapmayin dogurunca yeterince stres yasacaksiniz emin olun, elbetteki deger ama bosuna bu guzel gunleri heba etmeyin disari cikin gezin bol bol alisveris yapin uyuyun:) dogumdan sonra tuvalete gidecek vaktinniz olmayacak birde kesinlikle tek basiniza bakabileceginizi dusunmeyin araniz kotude olsa kaynana gorumce anne kardes kim varsa sirayla yardim isteyin inanin bambaska bir hayat basliyor sizler icin. Onden dugmeli kiyafetler alin ilk zamanlar icin bebisler ufak oldugundan giydirmek cok zor oluyor, gogus pompamizi hazir edin ucu olmayanlar enjektorun igneli tarafini kesip hazir edin gogus icu cikarmada birebir. Ben sezeryandan sonra sogan sarmissak surdum yaram catlagim olmadi tavsiye ederim. Birde battaniye ve alt acma bezleriniz bol olsun zira cok kaza basiniza gelicek:) allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Simdiden hepinizi tebrik ediyorum:))) bu arada kocalarinizida ihmal etmeyin nazinizi yspin ama degerli olduklarini hep hissettirin:)))))
Evet canım bende aynen öyle kolum kanadım kesilmiş gibi güçsüzz. herkeze diyorum doğumdan sonra enerjim gelicekmi yerine acaba..gerçi uykusuz gecelerden yine enerjimiz olmuycak gibi geliyorr..
teşekkürler bilgiler için gerçekten iyi oluyo
ama bu tuvalete gidicek saçınızı tarıcak vaktiniz olmucak gibi şeler feci halde canımı sıkıyo benim yaa demeyin böle şeleri şurda kalmış bikaç gün yavruma kavuşmak için can atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?