2010 Ekim Anneleri

Allahım yardımcımız olucaktır inşallahh..Allaha sıgınalım dua edelim :Saruboceq:BUGUN CUMA bol bol dua edelim rabbim dualarımıı kabul etsin

Allahım yardımcımız olucaktır inşallahh..Allaha sıgınalım dua edelim :Saruboceq:BUGUN CUMA bol bol dua edelim rabbim dualarımıı kabul etsin

yaa ben dua etmeye de ğşeniyorun, ooff hiç halim yok yaa çalışırken evet böyle değildim valla, noluyo bana yaaaa, tepeme sinek konsa kovasım yok yani o derece ( :1no2::çok üzgünüm:

Ah ozur dilerim canim amacim moral bozmak degildi emin olun simdi herkes bi akil veriyor sikildiniz budurumdan eminim ama dogumdan sonra hepsi gerekecek:) stres yapmayin deyip strese Soktum iyimi!basina ne gelicegini bilmek bilmemekten iyidir ama..

günaydin tüm annelere bende bugun 39 haftalik oldum daha yeni kalktimuykudan foruma göz atmadan cikamiyorum aperpilin bir yazisindan sonra kendime geldim o kadar cok istiyordumki bebek erken gelsin 38 haftada ama olmadi nerdeyse kendi piskolojimi bozucaktim niye gelmiyor doguramicam birde sanci falan olmayinca simdi birazda ha nete göz atip sonra temizlik az yapip kendimi disari atacam gezecem bari son haftami degerlendireyim elif bu arada tafsiyelerin icin cok tsk ler gercekten cok dogru onun icin bilmekte yarar var kendimizi daha iyi hazirlariz

Son düzenleme:
Alt kasıklarınızda oturup kalkarken ağrı oluyormu kızlar gün geçtikce değişiyor vücut ..Dün akşamdan beride kasıkla bacak arasındaki yer agrıyor adım atarken yürürken..Adele ağrısı gibi

günaydın kızlar
bu miskinlik benide sinir edio. bütün gün yatarım kendimi kalkmak için zorlamasam.
valla börek mörek yapamıcam. kaynanam düşünsün orasını herşeyi çok biliyo ya :roflol:
doğumdan sonra 40ım çıkana kadarda yalnız kalmıcakmışım zaten eşim işten gelene kadar mecbur yanımda olcaaklarmış. yemeğide yapıversin bi zahmet.:1shok: bakmayın böyle söylediğime aslında bu durumdan rahatsızım ama işi arsızlığa vurdum gittiiiiiiii

bugün doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla kavuşsun bebeişlerine inşallah :Saruboceq: ayyy çok heyecanlıııı alkisalkisalkis
günayydın herkeseee :) allah ironicin de tüm doğuranların da yardımcısı olsun inş.
bu arada ben ptesi yani ayın 4ünde sabah 8de hastaneye gidip 9da seeryana giriyorum haberiniz olaaaeyvahedigeldismile

kararını verdin yani? hayırlısı olsun güzel anne a.s. zafere giden her yol mübahtır derler ya bebişe sağsalim kavuşalımda gerisi mühim değil :roflol:

bendede oluyo o agrılar..bebek asagı iniyo heralde.

40 çıkana kadar neden yanlız bırakılmıyorki anne ..Hergün birisimi yanımıza gelicekk. benim ailem burda değil..görümce eltilerde hepsinin cocuk okulları var ilk zamnlar gelirler ama son zamanlarda yanlız kalırım herhal

a.s.merhaba arkadaşlar 4 gündür sancım var nstde bu sabahda gttim doktoruma bebek okadar aşağı indi iyice dahada incek dedi:)hiç açılma yok bu durumlarda ilk suyun gelebilir dedi eğer sancılarnı biraz daha şiddetli hissedersen gel kaç hafta çekicem bu kasılmaları bilmiyorum hepimizin kolay doğumlar yaşarız işallah.a.s.

Ben çıkıyorum kızlar kuran okuyayım dua edim rabbim kolay doğumlar dogumdan sonrada kolaylık versin

kanyat sen normal bekliyordun sezeryana mı karar verdin canım ?

darkcım normali bekliyorlardı ama dr.u sezeryana yönlendirmiş azcık. ondan sezeryan olcak sanırım benneyaptımki

ne bilim ya yok karabasan olurmuş. korkarmışım. lohusa kadının mezarı açık olurmuş ... :1shok: yani insanın korkası yoksa bile korkutcaklar eyvahedigeldismile bide gelen giden oooooo. kaynanamın o kadar çok tanığı varki eğer hepsi gelmeye kalkarsa 40 gün bile yetmez kafamçokkarıştı

allah yardımcın olsun kuzum. hepimiz aynı durumdayız. son dönem ne zor geçiomuş meğer :sm_confused::teselli:

kanyat sen normal bekliyordun sezeryana mı karar verdin canım ?
ya sorma artık buna karar verelim dedik canım ya hayırlısı çok strese girdim aman gelmicek gelecekmi diye şimdi kafam rahat oldu bugün son alışverişimi de yapayım çay falan alıcam sonra yarın annemler temizliğe gelecekk ve işler bittiiiiiii

ya 40ın çıkana kadar yalnız kalmaman gerekiyor dinen bişi sanırım bu tehlikeli oluyor anne çocuk için lohusalığının bitmesi lazım ccim

Selam kızlar..

İronic sağlıcakla kavuşur inşallah bebişine darısı başımıza olsun..

Kanyat sende sezeryana karar vermişsin hayrlısı olsun canım hakkınızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…