ben cok uyumaya veriyorum kendi tembelliğimi.calısırken cok enerjiktim.erken yatıp erken kalkıyodum.hic yorgun hissetmiodum.2 haftadır evdeyim.agırlasmayada basladım bide.yerimden oturup kalkerken bile cok belim agrıyo.bebekten sonra gelir inş enerjimiz yaa...
Allahım yardımcımız olucaktır inşallahh..Allaha sıgınalım dua edelim :Saruboceq:BUGUN CUMA bol bol dua edelim rabbim dualarımıı kabul etsin
Ah ozur dilerim canim amacim moral bozmak degildi emin olun simdi herkes bi akil veriyor sikildiniz budurumdan eminim ama dogumdan sonra hepsi gerekecek:) stres yapmayin deyip strese Soktum iyimi!basina ne gelicegini bilmek bilmemekten iyidir ama..
Allahım yardımcımız olucaktır inşallahh..Allaha sıgınalım dua edelim :Saruboceq:BUGUN CUMA bol bol dua edelim rabbim dualarımıı kabul etsin
yaa ben dua etmeye de ğşeniyorun, ooff hiç halim yok yaa çalışırken evet böyle değildim valla, noluyo bana yaaaa, tepeme sinek konsa kovasım yok yani o derece( :1no2::çok üzgünüm:
günayydın herkeseee :) allah ironicin de tüm doğuranların da yardımcısı olsun inş.
bu arada ben ptesi yani ayın 4ünde sabah 8de hastaneye gidip 9da seeryana giriyorum haberiniz olaaaeyvahedigeldismile
Alt kasıklarınızda oturup kalkarken ağrı oluyormu kızlar gün geçtikce değişiyor vücut ..Dün akşamdan beride kasıkla bacak arasındaki yer agrıyor adım atarken yürürken..Adele ağrısı gibi
bendede oluyo o agrılar..bebek asagı iniyo heralde.
evet bendede var o ağrı iki gündür. bacaklarım felanda cok agrıyo
kanyat sen normal bekliyordun sezeryana mı karar verdin canım ?
40 çıkana kadar neden yanlız bırakılmıyorki anne ..Hergün birisimi yanımıza gelicekk. benim ailem burda değil..görümce eltilerde hepsinin cocuk okulları var ilk zamnlar gelirler ama son zamanlarda yanlız kalırım herhal
a.s.merhaba arkadaşlar 4 gündür sancım var nstde bu sabahda gttim doktoruma bebek okadar aşağı indi iyice dahada incek dedi:)hiç açılma yok bu durumlarda ilk suyun gelebilirdedi eğer sancılarnı biraz daha şiddetli hissedersen gel kaç hafta çekicem bu kasılmaları bilmiyorum hepimizin kolay doğumlar yaşarız işallah.a.s.
allah yardımcın olsun kuzum. hepimiz aynı durumdayız. son dönem ne zor geçiomuş meğer :sm_confused::teselli:
Ben çıkıyorum kızlar kuran okuyayım dua edim rabbim kolay doğumlar dogumdan sonrada kolaylık versin
ya sorma artık buna karar verelim dedik canım ya hayırlısı çok strese girdim aman gelmicek gelecekmi diye şimdi kafam rahat oldu bugün son alışverişimi de yapayım çay falan alıcam sonra yarın annemler temizliğe gelecekk ve işler bittiiiiiiikanyat sen normal bekliyordun sezeryana mı karar verdin canım ?
40 çıkana kadar neden yanlız bırakılmıyorki anne ..Hergün birisimi yanımıza gelicekk. benim ailem burda değil..görümce eltilerde hepsinin cocuk okulları var ilk zamnlar gelirler ama son zamanlarda yanlız kalırım herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?