2010 Ekim Anneleri

balsurat allah kabul etsin canım.

kanyat hakkınızda hayırlısı olsun canım en azından geldi mi gelecek mi diye beklemiceksin. off ya ben ne yapıcam hiç bilmiyorum salı günü nstm var bakalım ne olacak indimi aşağıya bebiş beklemek insanı yoruyo vallahi.

merhaba canım.. gözün aydın bak ne güzel sancıların oluyomuş bebişinde inmiş aşağıya. benimde olsa da gidip dogurup gelsem hayırlısıyla :))))))

hayırlısı demekten baska birsey gelmiyor elimden napalim sağlıcakla kavusalim da :)

meraba kızlar... nevsayçım doğurmadınmı sen daha? ben de kaç gündür giremedim topiğe doğurmuşsundur diye düşünmüştüm... ama daha doğurmamışsın.... eee kim oldu esas ekim bebeği bu arada? var mı gece doğuran?

gece doğuran olmadı sanırım ama bugun 16:00'da inşallah ilk ekim bebegimiz dünyaya gelecek. İronic'in doğumu var.

Sorma canım ben hiç doğurcak gibi değilim :roflol: gece den haber yok ama bugün ironic sezeryan ile doğum yapacak ilk Ekim annemiz o sanırım..

merhaba canım.. gözün aydın bak ne güzel sancıların oluyomuş bebişinde inmiş aşağıya. benimde olsa da gidip dogurup gelsem hayırlısıyla :))))))

:)))) hakkımızda hayırlısı işallah ya açılmazsa diye bende korkuyrum 40. haftaya kadar gelmezse gercekten bizim sonumuzda sezeryan hayırlısı işallah dün anestezi uzmanı anlatdı sezeryan doğumu iyice soğudum :)))a.s.

slm kızlar ben geldim.dr a gittim bugün nst için sancı mancı yoktu.bu arada gittikçe de şişiyorum offfffffff.doğsa da artık dursa şu kilo alımı

arkadslar hastanedeki ebeye sordum bu ay doğum ayı dedi:)bugün sabah sadece 9 da 3 doğum birden vardı.darısı bizim basımıza işallah:)hihoyyyt

heran doğurucam diye evi temizlemekten bi hal oldum :))))))
az önce süpürdüm simdide oturdum dinleneyim diye, gidiyim biraz sileyim gelirim mola'da

Hoşgeldin canım, beklemekten başka elden bişey gelmiyor hakkımızda hayrlısı..

evet canım ya aynen öyle.bekle bekle ne olcaksa.bugün drla konuştum daha vaktin var ne istiyosun çocuktan dio:)tek isteğim var inşaallah hafta içi gündüz gelirde bebişim drumuz hastane olur.bugün şarkı söylüyoruz eşimle ah gece gelme gündüz gel die:)kaydirigubbakcemile3

aynen darkcım evi temizlemekten artık gına geldi:) birazdanda bahceleri yıkıcam camları silicem tekrardan ne olur ne olmaz:) yatak odamın halılarıda gelmedi

selam kızlar kaydirigubbakcemile2

ben dün doğuracağım sandım bayağı sancılandım halim kalmamıştı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…