evet canım ya aynen öyle.bekle bekle ne olcaksa.bugün drla konuştum daha vaktin var ne istiyosun çocuktan dio:)tek isteğim var inşaallah hafta içi gündüz gelirde bebişim drumuz hastane olur.bugün şarkı söylüyoruz eşimle ah gece gelme gündüz gel die:)kaydirigubbakcemile3
hosgeldin duducum. beklicez napalım :sinifsinif:
Bende kendimi temizlemekten bi hal oldum :roflol:
H.sonu bende istemiyorum ya hastanelerde bi boş oluyor böyle ruh gibi insanın canı sıkılıyor :))
H.sonu bende istemiyorum ya hastanelerde bi boş oluyor böyle ruh gibi insanın canı sıkılıyor :))
aynen darkcım evi temizlemekten artık gına geldi:) birazdanda bahceleri yıkıcam camları silicem tekrardan ne olur ne olmaz:) yatak odamın halılarıda gelmedi
oda ayrı zaten:) garibimi göremiyorum da doğum olsun ilk işim ne hale gelmiş bakmak olucak:):):)
günaydınnnn güsell anişşlerrr nasılsınızzz ben aylardır ilk defa bu kadar güsel uyudummmm :):) ironiccim de doğum yapcak bugün allah ona kolaylık sağlık versin inşalah bebeğide sağlıkla gelsinnn çok korkuyordu inşallah herşey kolayca olur.
Hoşgeldiniz melike ve bitterr..
sempatiksalakcinni yok bu kadar üstüne düşüyorum korkarım acil doğuma falan gidip bakımsız giricem doğuma ona yanarım işte :roflol:
allah kolaylık versın bnde bol bol kndımı yoruyorum temizlik yapmaktan artık evde iş kalmadı:))):teytey:
sempatiksalakcinni yok bu kadar üstüne düşüyorum korkarım acil doğuma falan gidip bakımsız giricem doğuma ona yanarım işte :roflol:
ay bayıldım doğrusu.hastane boş die mi istemiyosun.biz drumuz olmuyo die istemiyoz .ama senin dediğinde doğru öyle boş boş korku filmi geldi aklıma.bende istemedim.madem bekledik tam istediğimiz gb olsun dimi?:1hug:
nevyascımmmmm sen ne güsel 40 ı geçmişssin çok sevindimm artık sadece bekliycen ne güsell bende tekli sayılara düştümm panik halindeyim süreklii:)
ohhhh yarasın uykular şekerim.bende gece uyuyamamıştım drdan gelince bi uyudum ki ohhh sefam olsun.
Eee yani bekledik bari herşey tam olsun :))
Kız ne seviniyorsun 41 haftalık oldum doğuramıyorum :roflol: haftalardır bekliyoruz zaten sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?