2010 Ekim Anneleri

doğumun yaklaştığını gösteren belirtiler

rahatlama
kasılmaların artışı
kılo kaybı en fazla 1 kılo kadar
enerji artışı :))
ve düzenli ağrılar doğum ağrısıdır.:teytey::teytey:

gebelik eğitimine gittim de ordaki doğum hemsiresi söledi hbrnız olsun arkadaslar.

H.sonu bende istemiyorum ya hastanelerde bi boş oluyor böyle ruh gibi insanın canı sıkılıyor :))

günaydınnnn güsell anişşlerrr nasılsınızzz ben aylardır ilk defa bu kadar güsel uyudummmm :):) ironiccim de doğum yapcak bugün allah ona kolaylık sağlık versin inşalah bebeğide sağlıkla gelsinnn çok korkuyordu inşallah herşey kolayca olur.

hosgeldin duducum. beklicez napalım :sinifsinif:

bekliyoruz canım elden bişi gelmiyo ki.dr a diyorum zaten herkes doğurdu ama die.kadın gülmekten çatladı.sen ne komiksin diyip durdu.bence biz normal normal zamanını bekleyen bebişlerimizi dürtüyoruz.herkes doğum yapınca gaza geldik sanırım.kaydirigubbakcemile3

H.sonu bende istemiyorum ya hastanelerde bi boş oluyor böyle ruh gibi insanın canı sıkılıyor :))

ay bayıldım doğrusu.hastane boş die mi istemiyosun.biz drumuz olmuyo die istemiyoz .ama senin dediğinde doğru öyle boş boş korku filmi geldi aklıma.bende istemedim.madem bekledik tam istediğimiz gb olsun dimi?:1hug:

nevyascımmmmm sen ne güsel 40 ı geçmişssin çok sevindimm artık sadece bekliycen ne güsell bende tekli sayılara düştümm panik halindeyim süreklii:)

aynen darkcım evi temizlemekten artık gına geldi:) birazdanda bahceleri yıkıcam camları silicem tekrardan ne olur ne olmaz:) yatak odamın halılarıda gelmedi

allah kolaylık versın bnde bol bol kndımı yoruyorum temizlik yapmaktan artık evde iş kalmadı:))):teytey:

ohhhh yarasın uykular şekerim.bende gece uyuyamamıştım drdan gelince bi uyudum ki ohhh sefam olsun.

slm kızlarrr
ironicten haber varmı
kanyatcım seninde tarih belli olmuş saglıkla gelsin inş minigin

allah kolaylık versın bnde bol bol kndımı yoruyorum temizlik yapmaktan artık evde iş kalmadı:))):teytey:

lıstık sanırım temizlik bize vız geliyor:) ben bugece baska bi yontem denicem :):):)

sempatiksalakcinni yok bu kadar üstüne düşüyorum korkarım acil doğuma falan gidip bakımsız giricem doğuma ona yanarım işte :roflol:

yok kız sen her daim temizsin:)

ay bayıldım doğrusu.hastane boş die mi istemiyosun.biz drumuz olmuyo die istemiyoz .ama senin dediğinde doğru öyle boş boş korku filmi geldi aklıma.bende istemedim.madem bekledik tam istediğimiz gb olsun dimi?:1hug:

Eee yani bekledik bari herşey tam olsun :))

nevyascımmmmm sen ne güsel 40 ı geçmişssin çok sevindimm artık sadece bekliycen ne güsell bende tekli sayılara düştümm panik halindeyim süreklii:)

Kız ne seviniyorsun 41 haftalık oldum doğuramıyorum :roflol: haftalardır bekliyoruz zaten sempatiksalakcinni

ohhhh yarasın uykular şekerim.bende gece uyuyamamıştım drdan gelince bi uyudum ki ohhh sefam olsun.

saoll canım sanada yarasınnn gündüz uykusuda çok daha güsel oluo aslında ama ben aylardır gece uyuyamıorum yaa ondan çok güsel geldiii ama erkenden yattığım için sabah gene erknden kalktımm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…