2010 Ekim Anneleri

Dün baktık canım hepsi var o yok, birkaç yeşil çayın içeriğinde vardı ahududu yaprağı diye ama onada cesaret edemedim ne olur ne olmaz diye..

sanırım ecrineceydi söyleyen annesine ebe karabiber çayı içirmiş. bardağın yarısını içmiş bi ateş basmış sonra doğuma koşmuş:roflol: bardağın yarısınıda doğurduktan sonra içmiş:roflol:

nasıl olyor canım farkı anlatırmısın?

2 gun önce daha cok ındığını anladım tekmelerını göbek deliğimin altında hissetdım korktumda ters mi döndüü diye aşağıya doğru hergun 3 ,4 kez şiddetli bastrıyor.midemde bomboş oldu oturduğumda o ara boş gözküyor doktorda bugun dedi inmiş ama dahada incek dedi .etrafımdakıler sırt ustu yatamazsn dıyodu son aylarda ama ben ince yastık la yatıyorum .etrafımdakı buyuklede sasırıyo :)şuan cok daha rahatım:)

gece kac kez kalktım hatırlamıom sabah acaip bir bas agrım vardı uykumu aamayınca migren üim varmıs gibi olyom nasıl bebek bakcam bilmiom kara kara dusunyom
nese konuya girersek misal gittim geldim wc ye gece cok susadıgımdan yine içiom su aradan 10 dk gecio gecmio yine gelio wc ye git bu baska saatlerdede olyor atrtık içmeden yatıom napim
asagıda dun gece yatarken bıcak keser gibi oldu uzun bir aradan sonra ve cocuk bir saate yakın kıpır kıpır etti dedim heralde kafa asagı girdi bu rahat edemedi cıkmaya cabalıo ???

tatlım allah en kısa zamanda bebeiğinle buluştursun seni.aklımda olsun ismin.dua ederiz tabiii

:roflol: bi yerdede battaniyeye sarının öyle yatın ateş bassın doğum başlarmış diye okudum ama yanıyorum zaten :))

ben zaten doğum anı için bi kağıda edeceğim dualrı yazıomkaydirigubbakcemile3 ve bunların içinde allah isteyen herkese bebek nasip etsinde var. allahım senide bu cuma günü boş çevirmesin inşallah. duaların kabul olsun bebişine kavuş inşallah

hadi yaa bizde gecikince öle yapak madem :)kaydirigubbakcemile2

nasıl sırt ustu yatamazsın yatılır canım yuz ustu demesinler :)
yada sırtustu yatmak kesinlikle tehlikeli dio doktorlardan abzıları yatmamalısın dio olabilirlermi?

yok ya çıkmaya calışmaz gelmeye calısıyo annesı :)üst komsum 10 aylık oğlu var hep dıyokı en guzel zamnların doğunca görcem senı diyo :)hersey güzel onlarla:)

yaw dur havale ne geçirirsin bide.kaydirigubbakcemile3.gelir zaten bebiş bi de isilik dökme o arada

Yapamam zaten :)) gece bile cam açık yatıyorum hala gerçi annemde kızdı geçen böyle soğuğa tutuyorsun kendini tabi sancın olmaz falan dedi ama alakası olurmu ki..

Yapamam zaten :)) gece bile cam açık yatıyorum hala gerçi annemde kızdı geçen böyle soğuğa tutuyorsun kendini tabi sancın olmaz falan dedi ama alakası olurmu ki..

bende öyle yatıyorum canım .annem de bana kızıyo ama deli oluyorum uyuyamıyorum ki.allahtan bikaç gündür geceleri serinde örtünüyorum.

sırt üstü yatarsam uyuyamamışım nefes alamazmışım ondan yanı mıdeye baskı yapıo ya ..buyuklerımız hep kendı yasadıklarıyla benzetıyorlar ya:)doğum yapıncada çok kısı konusucak işde ozamn çok sabır lağzım hepimize:))))

kanala girmeye çalışıyor olabilir bence (çok uzmanımdır )

selam kızlar...dün gece kabus gibiydi...uyumadı hiç...sürekli emzirdim...şimdi de banyo yaptırdık annemler..masaj falan derken kapadı gözlerini...benim gözler kan çanağı...yatcam biraz...size bakayım dedim...ironicten başka var mı doğuracak olan?

güle güle duducum
hoşgeldin ritacım kolay gelsin git uyu bebiş uyumuşken canım.. başka dogum yok bildigim kadarıyla :)

bende öyle yatıyorum canım .annem de bana kızıyo ama deli oluyorum uyuyamıyorum ki.allahtan bikaç gündür geceleri serinde örtünüyorum.

e kızlar bende öle yatıom dunden beri ankara soguk ama gece duramadım pencere acık yattım kocada tirtirtitriyor ama napim soğuktan karnıma agrı girio heralde sabahları agrıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…