selam kızlar dudu se bilin
su asagı eglenceden cıktım anacım incirliden estergona ordan FTZ avm ye gittim yarım saat dolandım geri döndüm düşün beni :) gidiş 3km vardır dimi dönüşle 6 ohhhhh
yatıom suan ama kalkamıom :) bir iki saate kLKİİMDE YEMEK YAPİM BİRDE GÖZLEME İLE SİGARA BÖREGİ SARİM DİİM YARIN KAYINVALİDE GELCEK
aynen darkcım evi temizlemekten artık gına geldi:) birazdanda bahceleri yıkıcam camları silicem tekrardan ne olur ne olmaz:) yatak odamın halılarıda gelmedi
arkadaslar bişey sorcam çatı muayenesi olmayanınız varmı?doktorum bna yapmadı muayene gerek yok dedi :)işallah sonra problem olmaz haftaya tekrar gttiğimde sorsammı?
yok ya çok az aşağı indi benim karnım.ama idrar ohh maşaallah
kasilmalarim yine basladi ahh bu aksama kadar dogursam keske yavvvvv
bir ay önce yapsam benimde olurdu belki suan ii ama tabanlar agrıdı ii geldi ama cok yürü demişti bende acaba azmı yuruom diodum bunada az denmez artık :)of of ne yaptın sen.ben o kadar dolaşsam ayağım shrek gb oluyo.
ya ben geçen gece 5 kere gittim wc ye dün 2 kere şimdi benim kız indi mi acep yoksam inmedi miİ?
bugunle yarının tarihleri afilli kızlar ben benimkini kandırmaya calısıom bak oglum benolsam bugun olmadı yarın dogardım diom ama bilmiom takıomu beni :)
herhalde ondan canım. hayırlısıyla gelsin muhammet affan inşallah :))
bide seni ekol olarak aldım dedim ya hakkaten bende 41leri görcem sanırım. çünkü hiç doğurcak gibi durmuom. göbeğimde gaz şişliği sanki:roflol:sırnaşık şey
bugunle yarının tarihleri afilli kızlar ben benimkini kandırmaya calısıom bak oglum benolsam bugun olmadı yarın dogardım diom ama bilmiom takıomu beni :)
bir ay önce yapsam benimde olurdu belki suan ii ama tabanlar agrıdı ii geldi ama cok yürü demişti bende acaba azmı yuruom diodum bunada az denmez artık :)
inmiş bence bnde öleydım bgn doktorum aşağıya inmiş dedi ama dahada inicek dedi bacaklarımın arasında hıssedıcem herhalde midem beş parmk boş ama dahada incekmiş:)ozamnda tuvaletden cıkmayız :):teytey:
inmiş bence bnde öleydım bgn doktorum aşağıya inmiş dedi ama dahada inicek dedi bacaklarımın arasında hıssedıcem herhalde midem beş parmk boş ama dahada incekmiş:)ozamnda tuvaletden cıkmayız :):teytey:
sağol canım pek dengesiz geziom ma dun hiç kılımı kıpırdatmadım bugunde 5-6 km hayırlısı artıkın :)aperpilim hoşgelidn amma gezmişsin kızzz bendün eski komşulara gittim oda yakın korka korka yaa bide misafirin var kaynanatör geliyo desene kolay gelsin şmdiden canım
:roflol:
bende 10.10.10 saat 10:10 yada 20.10.2010 da saat 20:10da gel diom :roflol:sırnaşık şey
p.tesi başlarsın sende.bul da yeterki.ama bu aktar dışında normal kutulanmış çaylarda var die biliyorum.istersen bi de markete bak.aktar kadar doğal mıdır bilmem ama denersin
ne güzel olcakti 1.10.10
ama bizi takmiyorlar anam bir paket hurma vardi kalktim onu yiyeim kasilmalar artisin diye.benim adam gümletmis.kasla göz arasindasempatiksalakcinni
adam benden cok aserdi yav.cani ceken ben oldum yiyen o
ayaklarim evin icinde gezinmeme ragmen benimde sisiyor ya.birde yürüsem nasil olurki
sağol canım pek dengesiz geziom ma dun hiç kılımı kıpırdatmadım bugunde 5-6 km hayırlısı artıkın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?