2010 Ekim Anneleri

of of ne yaptın sen.ben o kadar dolaşsam ayağım shrek gb oluyo.

selam kızlar..

aynen darkcım evi temizlemekten artık gına geldi:) birazdanda bahceleri yıkıcam camları silicem tekrardan ne olur ne olmaz:) yatak odamın halılarıda gelmedi

maşallah canım, kolay gelsin..

arkadaslar bişey sorcam çatı muayenesi olmayanınız varmı?doktorum bna yapmadı muayene gerek yok dedi :)işallah sonra problem olmaz haftaya tekrar gttiğimde sorsammı?

benimki de hiç lafını açmıyo, bakalım ne olacak??

yok ya çok az aşağı indi benim karnım.ama idrar ohh maşaallah

komşum da aşağı inmiş seninki diyor ama benimki hiç çıkmadı ki daha :))

ya ben geçen gece 5 kere gittim wc ye dün 2 kere şimdi benim kız indi mi acep yoksam inmedi miİ?

inmiş bence bnde öleydım bgn doktorum aşağıya inmiş dedi ama dahada inicek dedi bacaklarımın arasında hıssedıcem herhalde midem beş parmk boş ama dahada incekmiş:)ozamnda tuvaletden cıkmayız :):teytey:

aperpilim hoşgelidn amma gezmişsin kızzz bendün eski komşulara gittim oda yakın korka korka yaa bide misafirin var kaynanatör geliyo desene kolay gelsin şmdiden canım

bugunle yarının tarihleri afilli kızlar ben benimkini kandırmaya calısıom bak oglum benolsam bugun olmadı yarın dogardım diom ama bilmiom takıomu beni :)

ne güzel olcakti 1.10.10
ama bizi takmiyorlar anam bir paket hurma vardi kalktim onu yiyeim kasilmalar artisin diye.benim adam gümletmis.kasla göz arasindasempatiksalakcinni
adam benden cok aserdi yav.cani ceken ben oldum yiyen o

ayaklarim evin icinde gezinmeme ragmen benimde sisiyor ya.birde yürüsem nasil olurki

Kız diyorum beni örnek almayın kendinize topluca doğuramıycaz sonra :roflol:

bugunle yarının tarihleri afilli kızlar ben benimkini kandırmaya calısıom bak oglum benolsam bugun olmadı yarın dogardım diom ama bilmiom takıomu beni :)

:roflol:
bende 10.10.10 saat 10:10 yada 20.10.2010 da saat 20:10da gel diom :roflol:sırnaşık şey

abbooo daha da incek ve ben o zamanhiç çıkamam desene wc den oyy .. zate geceler mahvoldum daha bebek yokken uykusuzluk akşm 8 dedi mi uyku geliyo tavuk gibi ama uyuyamıyom 12 de uyuyom sabah 9 da ayaktayımmafoldumben senle günlerimizde aynıymış bakalım kim önce dogurucak kaydirigubbakcemile3:hulya:sositososito

aperpilim hoşgelidn amma gezmişsin kızzz bendün eski komşulara gittim oda yakın korka korka yaa bide misafirin var kaynanatör geliyo desene kolay gelsin şmdiden canım
sağol canım pek dengesiz geziom ma dun hiç kılımı kıpırdatmadım bugunde 5-6 km hayırlısı artıkın :)

p.tesi başlarsın sende.bul da yeterki.ama bu aktar dışında normal kutulanmış çaylarda var die biliyorum.istersen bi de markete bak.aktar kadar doğal mıdır bilmem ama denersin

Dün baktık canım hepsi var o yok, birkaç yeşil çayın içeriğinde vardı ahududu yaprağı diye ama onada cesaret edemedim ne olur ne olmaz diye..

:roflol::roflol:

selam güzel ekim anneleri.... hepinizin yazılarını takip ettim bugüne kadar bende sizlerle bu yolda birlikte başlamıştım ama malesef bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim belki hatırlayanınız vardır size birdaha yazamasamda yazdıklarınızı durumunuzu hep takip ettim bugün ekimin 1 i ve hepinizin doğumu yaklaştı inş. kolaylıkla sağlıkla güzel ve rahat bir doğum anınız olur bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz bir ömür bebişlerinizin bahtı yolu açık olsun ben hepinize bu güzel cuma gününde dua ediyorum hepinize sağlıklı mutlu bebişinizle dolu dolu yaşam diliyorum sevgiyle kalın...yanlız sizlerden bir ricam olacak doğumunuz sırasında benim için de dua ederseniz çok sevinirim bir yakınım söylemişti doğum yapan kadının o andaki ettiği dua kabul olur diye sizlerden ricam beni unutmayın...ben de 4,5 yıllık bir özlemle yavrumu bekliyorum umudumu hiç yitirmedim neyse uzun oldu yazdıklarım tekrardan size güzel sağlıklı rahat doğumlarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…