Amin canım :)) bakma sabırsızlandığıma öyle çok bi stresim yok aslında canım burda konuşmasak günümün geçtiği aklıma bile gelmiyor gün içinde :)) konuştukça sabırsızlanıyorum wc ye sık çıkıyorum zaten o zamanda hep peçeteye bakarım kaydirigubbakcemile3
Amin canım :)) bakma sabırsızlandığıma öyle çok bi stresim yok aslında canım burda konuşmasak günümün geçtiği aklıma bile gelmiyor gün içinde :)) konuştukça sabırsızlanıyorum wc ye sık çıkıyorum zaten o zamanda hep peçeteye bakarım kaydirigubbakcemile3
bende dünden beri çok çıkıyorum wc ye.doğum belirtisimi acaba?
Bebek aşağı indikçe sık çıkılır diyorlar canım sanırım ondan..
doğumun yaklaştığını gösteren belirtiler
rahatlama
kasılmaların artışı
kılo kaybı en fazla 1 kılo kadar
enerji artışı :))
ve düzenli ağrılar doğum ağrısıdır.:teytey::teytey:
gebelik eğitimine gittim de ordaki doğum hemsiresi söledi hbrnız olsun arkadaslar.
slm nevyas. dün gece rüyamda seni gördüm ve topikteki kızları. hani sana ahududu çayı demiştim ya bütün kızlar topikte bana sarıyodu. sen böle bişeyi nasıl önerirsin. sen kendini ne sanıyosunfalan diyolardı. ayh valla çok sinir oldum korktum:sm_confused:
amin canım inş.ben dualara çok inandığımdan neşrah suresini camimizin hocasına yazdırdım,kapladı sütyenimin içinde taşıyorum hep.tavsiye ederim ben manen kendimi rahat hissediyorum.duayıda ezberledim ara ara okuyorum.
Hayr olsun canım , dün konuştuk ya alamadım, bulamadım diye :)) ondan rüyana girdi sanırım ama onlarda ne kızıyoruş canım günüm bitti işte gelebilir :roflol:
bu sureyi bilmiyordum kolay doğumiçin felak nas ayetel kursı venebe suresini biliyodum bende öğreniyim neşrah suresini çok teşekkür ederim.
bence de artık içsen de sorun olmaz.
hepsi var :) ama sonuc yok :)
bence değişken :)
bulamadım ki canım, bide ne kadar içmek lazım acaba, yada ne kadar sürede etki eder bugün eşimi başka aktara yollasam mı diyorum ama h.sonu doğum istemiyorum ben :roflol:
Hayr olsun canım , dün konuştuk ya alamadım, bulamadım diye :)) ondan rüyana girdi sanırım ama onlarda ne kızıyoruş canım günüm bitti işte gelebilir :roflol:
Bulamadım ki canım, bide ne kadar içmek lazım acaba, yada ne kadar sürede etki eder bugün eşimi başka aktara yollasam mı diyorum ama h.sonu doğum istemiyorum ben :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?