2010 Ekim Anneleri

bende dünden beri çok çıkıyorum wc ye.doğum belirtisimi acaba?

kaydirigubbakcemile3 iyi madem aklına gelmesin

slm nevyas. dün gece rüyamda seni gördüm ve topikteki kızları. hani sana ahududu çayı demiştim ya bütün kızlar topikte bana sarıyodu. sen böle bişeyi nasıl önerirsin. sen kendini ne sanıyosunfalan diyolardı. ayh valla çok sinir oldum korktum:sm_confused:

hepsi var :) ama sonuc yok :)

bence değişken :)

Hayr olsun canım , dün konuştuk ya alamadım, bulamadım diye :)) ondan rüyana girdi sanırım ama onlarda ne kızıyoruş canım günüm bitti işte gelebilir :roflol:

bu sureyi bilmiyordum kolay doğumiçin felak nas ayetel kursı venebe suresini biliyodum bende öğreniyim neşrah suresini çok teşekkür ederim.

bu sureyi bilmiyordum kolay doğumiçin felak nas ayetel kursı venebe suresini biliyodum bende öğreniyim neşrah suresini çok teşekkür ederim.

rica ederim canım.anlamı şöyle canım
1-) Biz senin için (mutlulugun) gögsünü açmadik mi?
2 -) Senden yükünü indirmedik mi?
3 -) O senin sirtini ezen yükü.
4 -) Senin sanini yüceltmedik mi?
5 -) Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylik vardir.
6 -) Evet, zorlukla beraber bir kolaylik vardir.
7 -) O halde bos kaldin mi, yine kalk (baska bir is ve ibadetle) yorul.
8 -) Ancak Rabbine yönel.

bende venebe suresini bilmiyodum.ona bakayım.felak,nas ve ayetel kürsüyü biliyodum ama bi bakayım diğerine

ben bugün istiyordum pis dokotr vermedi gün
bugün babamin dogum günüydü torunuyla ayni gün olsa iyi olcakti

selam kızlar dudu se bilin
su asagı eglenceden cıktım anacım incirliden estergona ordan FTZ avm ye gittim yarım saat dolandım geri döndüm düşün beni :) gidiş 3km vardır dimi dönüşle 6 ohhhhh
yatıom suan ama kalkamıom :) bir iki saate kLKİİMDE YEMEK YAPİM BİRDE GÖZLEME İLE SİGARA BÖREGİ SARİM DİİM YARIN KAYINVALİDE GELCEK

hepsi var :) ama sonuc yok :)

bence değişken :)

hayırlısıyla ,işallah daha zamanları gelmedi demekki sağ salim alırız işallah bendede hepsi var ama gelmiyor daha artık bnde erken doğum riski vardı ozamn diyodumki kızım zamanında gel acele etme şimdide 2 haftayı bekleyemez oldum nedense:))a.s.

Hayr olsun canım , dün konuştuk ya alamadım, bulamadım diye :)) ondan rüyana girdi sanırım ama onlarda ne kızıyoruş canım günüm bitti işte gelebilir :roflol:

herhalde ondan canım. hayırlısıyla gelsin muhammet affan inşallah :))
bide seni ekol olarak aldım dedim ya hakkaten bende 41leri görcem sanırım. çünkü hiç doğurcak gibi durmuom. göbeğimde gaz şişliği sanki:roflol:sırnaşık şey

Bulamadım ki canım, bide ne kadar içmek lazım acaba, yada ne kadar sürede etki eder bugün eşimi başka aktara yollasam mı diyorum ama h.sonu doğum istemiyorum ben :roflol:

p.tesi başlarsın sende.bul da yeterki.ama bu aktar dışında normal kutulanmış çaylarda var die biliyorum.istersen bi de markete bak.aktar kadar doğal mıdır bilmem ama denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…