2010 Ekim Anneleri

mrb kızlar
fadimcsa gözün aydın canım maşallah bebegine
ironicce baktım haber varmı die ama yok neyse yarın kendine gelince yazar inş minigi ile kendiside iyidir

Bende yemekleri ısıttım eşimi bekliyorum, 6 da evde olurdu bende ısıttım erkenden trafiğe takılmış :))

İronic den haber yok sanırım, iyilerdir inşallah..

söyle bir göz gecirdim neler kacirmisim diye bende carsiya gidip gezdim geldim yemek yaptim bebek kasilmalari var ama tik yok ne bilim yada ben cok büyük bir sancimi bekliyorum ne anlamadim gitti kadinin biri bana diyorki bugun sen dogurrusun diyordum halini gördüm hic doguracak gibi degilsin bende güldüm bende artik öyle düsünüyorum ama moralimi yüksek tutuyorum bebisimiz saglikli gelsin hem o hem bende acisiz bir birimize kavusalim

Şu bakterili et muhabbetinden sonra mcdonalds bi reklam yapmış ay gördükçe canım istiyor eşimde o etlerin ne oldukları belli değil deyip yedirmiyor poff canım çekti ama yaff..

bende baktım da simdi ironicden haber var mı diye. yoktu henüz anca kendine gelmiştir.

iyiyim canım sen nasılsın ?
anca oturdum valla kurabiye felan yapıp depfreeze attım.

ekim anneleri nerelerdesiniz kimse yok galıba bende yemek yedım gönül çeleni beklıyorum.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…