2010 Ekim Anneleri

dilser merhaba hoşgeldın şuan kımse yok :)butungun hepsi temızlık yapmaktan cok yoruldular

ayrıca kızlar bebekleriniz için araba aldınız mı?ben almadım doğumdan snra kesin lağzım olur dimi?bir yere götürürken el tasıma pusetıde almadım ...doğurmadan araba alıyım en ıyısı hangı marka alıyım ?a.s.

canım ben çok araştırdım forumlardan falan genel olarak; chicco simplicity (en hafif bu yaklaşık 6.2 kilo) başka; chicco liteway bu biraz daha ağır ort. 7kilo yanlış hatırlamıyorsam ve simplicity ye göre daha sağlammış daha var. istersen sana forumlardan kopyaladığım cümleleri buraya olduğu gibi yapıştırayım:
1-"bebek arabası chicco liteway aldım tam yatar kışlık örtüsü var hafif baston, model baston puset , sırtı tamamen yatıyor, ayak örtüsü var
2-chicco sımplicity aldım ve çok memnunum en sevdiğim özelliği katlandığında ayakta durabilmesi rahatlıkla tek elle açıp kapatabiliyorum .
2-kraft wind aldı oda çok güzel resim ekliyim tam yatıyo ama ayak örtüsü yok sadece yağmurluğu var
3-chicco multiway kullanıyorum çok memnunum kızımın ferrarisi"
ben bunlardan önce simplicity alacaktım ama liteway karar kıldık bunu alacağız..yardımcı olduysam ne güzelbuyrunnnnnnnnn

dilser: çok saol bende chicco almak istiyorum yarın bi gidip bakıyım doğurucam hala almamısım benımde kızım olucak ısallah :teytey::teytey:

bende chicco simplicity aldım. bugun ark geldi 19 aylık bebeğini oturttuk sığıyo :) çok seviom arabamızı. ayak öttüsü yağmurluğu falanda var.

slm kızlar bende doğum yaptım 28.09.10 sabah 11.30 doğdu oğlum.ikimizde sağlıklıyız kuzeyim 3kg dogdu boyu 49 cm. sezeryanım sorunsuz geçtii. bende iyiyim ayrıntılı konusuruz sonraa

slm kızlar bende doğum yaptım 28.09.10 sabah 11.30 doğdu oğlum.ikimizde sağlıklıyız kuzeyim 3kg dogdu boyu 49 cm. sezeryanım sorunsuz geçtii. bende iyiyim ayrıntılı konusuruz sonraa

ay bende senden haber bekliodum. allah analı babalı büyütsün. hemen yukarı alim senide

bi ben varım lara iim gece uyuyamadım hiç sabaha karşıda sancı oldu die hastaneye gittik. taa öğlen gelebildik eve. öğleden sona gelen gelene 3 bucukta sızmışım 7 de kociş geldi kaldırıd ay inşllh gece uyuyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…