dilser merhaba hoşgeldın şuan kımse yok :)butungun hepsi temızlık yapmaktan cok yoruldular
ayrıca kızlar bebekleriniz için araba aldınız mı?ben almadım doğumdan snra kesin lağzım olur dimi?bir yere götürürken el tasıma pusetıde almadım ...doğurmadan araba alıyım en ıyısı hangı marka alıyım ?a.s.
iyi akşamlar hatunlar
izmitteyim sevgili kayınvalideciğimde =))
slm kızlar bende doğum yaptım 28.09.10 sabah 11.30 doğdu oğlum.ikimizde sağlıklıyız kuzeyim 3kg dogdu boyu 49 cm. sezeryanım sorunsuz geçtii. bende iyiyim ayrıntılı konusuruz sonraa
bi ben varım lara iim gece uyuyamadım hiç sabaha karşıda sancı oldu die hastaneye gittik. taa öğlen gelebildik eve. öğleden sona gelen gelene3 bucukta sızmışım 7 de kociş geldi kaldırıd ay inşllh gece uyuyabilirim [/QUOT
cok gecmis olsun insallah rahat dogum edersin ben bir kac gündür öyle rahat öyle rahat yatiyorumki anlatamam kocis saat 6 da gelcekti uykum öyle bir geldi gidip kestirdim 2 saat doktor ne dedi peki rahatsizligin icin
bi ben varım lara iim gece uyuyamadım hiç sabaha karşıda sancı oldu die hastaneye gittik. taa öğlen gelebildik eve. öğleden sona gelen gelene3 bucukta sızmışım 7 de kociş geldi kaldırıd ay inşllh gece uyuyabilirim [/QUOT
cok gecmis olsun insallah rahat dogum edersin ben bir kac gündür öyle rahat öyle rahat yatiyorumki anlatamam kocis saat 6 da gelcekti uykum öyle bir geldi gidip kestirdim 2 saat doktor ne dedi peki rahatsizligin icin
evet az ama daha rahat uyucaz. sancıla var ama düzenli değil dedi doğum yakın dedi.
ecrin çocuk doğunca napcan bilmem
nie öle dion johny kırıcı oluosun ama bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?