evet az ama daha rahat uyucaz. sancıla var ama düzenli değil dedi doğum yakın dedi.
.
en gicik kaptigimda dogum yakin diyorlar sonra bekle ki gelsin benim doktor da iki haftaya kalmaz gelir dedi iki hafta gecti zaten son haftalar gecmyior birde beklemek insani mahvediyor allahtan 3 gündür o piskolojiyi atim kafamdan tarihimi bekliyorum
iyi geceler canım sıkıldı çok
bende chicco simplicity aldım. bugun ark geldi 19 aylık bebeğini oturttuk sığıyo :) çok seviom arabamızı. ayak öttüsü yağmurluğu falanda var.
Kraft Atlanta Çift Yönlü Bebek Arabası Turuncu, Kraft, Kraft-30103 eniyibebek.com
ben bunu aldım hello bebekten cift yönlü cok güzel 209 tl hemde
dikkat et ama ne kadar da kendimizi arsizliga vursakta son günlerimiz bende aman zaten gelcegi yok diyorum bu kizin kalkiyorum is yapyiorum ama cok agir isler yapma. zaten benim kocisin elinden hic bir is gelmyior elalemin sansi var diyorum hamile kalyiorlar kocalari temizliklerini yapyior
oh ne guzel çok saol:)
saol resımlı gönderdiğin için güzelmiş bende bu aksam bı bakıyım yarın karar verıyım bir an önce hepınıze tesekkur ederim arkadaşlar.:teytey:
bende park yatağı aldım daha kullanışlı geldı işallah bızımkıler bı doğsun içlerinde yatarlar.durup durup heyeanlanıyorum allah herseyın hayırlısını versın benı butun sıkıntılarımdan alıp götürüyo bebeğim sizlerde de öledir kesin:teselli:
evet büyük konuşmamak lazım sallamıcam etmicem dieewet yoksa allah muhafaza bızım pıtırcıklar sallanabılme özelliğide var ama ben sallanmaya alıştırmım diyorum:)bakalım belkı hanfendı kendısı ıster sallanmak.
aynen bende hazırlıklar tamam bi evi elden geçircem beklicem artık :)ii ne olsun canım oturuyoz
slm kızlar..
ecrin geçmiş olsun..
geceki nasıl bir sancıydı anlatır mısn biraz..
bizde de olursa aldanıp telaşlanmayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?