2010 Ekim Anneleri

ev işine sardım walla böle boş boş oturunca hep kendimi dinler oldum ha sancı geldi ha nişan gelcek yok şu kdr gün kaldı şu gün gelse bugun gelse dantel falanmı başlasam ne

geçen gece ben de kasıldım kaldım, ödümüz koptu geliyo diye..
karnım taş gibiydi, zor nefes aldım..
2-3 dk. sürdü sonra geçti..
değişikmiş ikimizinki..

yakında gelicek ya annesi yolunu hazırlıyor hadi hayırlısı işallah birden gece tutmasından cok korkuyom :)korkunun ecele faydası ayyy heyecan dorukta

geçen gece ben de kasıldım kaldım, ödümüz koptu geliyo diye..
karnım taş gibiydi, zor nefes aldım..
2-3 dk. sürdü sonra geçti..
değişikmiş ikimizinki..

benimki sık olunca gelio sandım bende kocişi uyandırdım 1 saat daha böle devam ederse hazırlanam dedim allahtan seyrekleşti sona hiç kalmadı. zaten nst ye gidince sancı duruo ne hikmetse

gecenlerde koçiş diyokı böle hep bas asağı duruyo sonra problem olmasın dedı koptum ya:1hug:

hoşbulduk kızlar
ya ironic i biliyom giricekti dıgumada hala gelmemiş inş çok ii geçmiştir bebegini seviyodur
ya yarın bende evi temizliyicem kocişlen dogum kırkıncı haftayı bulursayeniden yaparım heralde
bide bende pazartesi gününe randevu aldım kontrol edicek dr alttan bakıcak

iyi akşamlar bayanlar.ben grip oldum ya offf oğlum okuldan getirdi bana da geçmiş nasıl burnum tıkalı başım ağrıyor anlatamam ya offff

yakında gelicek ya annesi yolunu hazırlıyor hadi hayırlısı işallah birden gece tutmasından cok korkuyom :)korkunun ecele faydası ayyy heyecan dorukta

yabende gece gelmesinden korkuyorum benim bulundugum yerde merkese feribotla geçiliyo gece yarısı feribot kaldırtmamız gerekicek o yüzden gündüz gelsin minigim die dua ediyom haa bide dr um hafta sonları sehir dışında hafta içi gelsin kızım :) fazla seymi istiyorum :)

mondance geçmiş olsun canım ıhlamur iç bol bol..
slcn cım ben yürüyünce sanki göbegime dogru kalkıyo fazla acı hissetmiyom o yüzdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…