mondance geçmiş olsun canım ıhlamur iç bol bol..
slcn cım ben yürüyünce sanki göbegime dogru kalkıyo fazla acı hissetmiyom o yüzdn
aklıma gelmemişti sağol canım akıl verdiğin için.artık yarın alırım
çok şekerler ya :):roflol::roflol::roflol::roflol:
benim kayınpederim de bugün bebek çok hareketli deyince kendini yormuşsun bak çocuk rahatsız olmuş demişti..
çok geçmiş olsun işallah birönce gecer.iyi akşamlar bayanlar.ben grip oldum ya offf oğlum okuldan getirdi bana da geçmiş nasıl burnum tıkalı başım ağrıyor anlatamam ya offff
kzlarrr cokk yuruyunce kasıklarınız agrıomuu bacakk ıc taraflarınızz
kızlar ben kaçar görüşürük. az evi topliyim yarında yavaştan temizlemeye başliyim. belki temizlik yapınca bebişim gelir :F
çok da fazla içme tatlım, bebeğin suyunu azaltıyor diye okumuştum bir yerde..
meyveye yüklenmeye çalış..
kızlar geri geldim msj geldi ironickten haber vereyim dedim bebişi doğmuş saat 16:40 ta 330 gr 50 cm. adıda burak. iyilermiş haber vereim hemde listeye ekliim dedim.
kızlar geri geldim msj geldi ironickten haber vereyim dedim bebişi doğmuş saat 16:40 ta 330 gr 50 cm. Adıda burak. Iyilermiş haber vereim hemde listeye ekliim dedim.
slmmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr oh ıronıck dgrmus cok sevındım ya tum gun aklımdaydı vallahı benımde bugun kntrlum vardı hersey sukur gayet ıyı nst de ıyı
ben yatıyorum kızlar...herkese iyi geceler...bebeklere ve kendinize iyi bakın...öpüldünüz...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?