2010 Ekim Anneleri

slm kızlar bende doğum yaptım 28.09.10 sabah 11.30 doğdu oğlum.ikimizde sağlıklıyız kuzeyim 3kg dogdu boyu 49 cm. sezeryanım sorunsuz geçtii. bende iyiyim ayrıntılı konusuruz sonraa

maasallah canım Allah analı babalı buyutsun..

bende yatıyım barı bugun cok yoruldum herkese ıyı gcler ıyı gcler melıkemırac

hayırlı geceler canım bende cıkıyım banyo yapıp yatıcam..

sagol canım bende bugun humana cay aldım umarım ıyı olur cantaya attım

inş. canım işe yarar bende aldırıcam bakalım..

kızlar geri geldim msj geldi ironickten haber vereyim dedim bebişi doğmuş saat 16:40 ta 330 gr 50 cm. adıda burak. iyilermiş haber vereim hemde listeye ekliim dedim.

ay canım ironic doğurmuş he... çok korkuyodu umarım koaly geçmiştir... ve kolay toparlar...

Günaydın kızlar. gece cok sancım olduu uyauyamadım sbahta uyandım hemen. suan sancı neyim kalmadı
Bu arada ironicin oglusunu ve kendisinin resmini gördüm iyi gözüküyorlar maşallah ogluda cooook güzel bir bebek allah nazarlardan saklasın .

ebru şallıyı görddünüzz mü kadın 3 gün önce sezeryan olmuş kadın maşallah tazı gibi yürüyordu
bakalım ben nasıl olacam sezeryandan 3 gün sonra

loveli okadının yaptığı sporu bizde yapsak bizde tazı gibi olurduk heralde sağlıklı besleniyo spor yapıyo kadın sırf kas yağ yokki mübareğin vucudunda amaaan 2 gün sora tv ye çıkıp programmı yapcaz kızz ye gari kadın resmen aç yaa en son ne zaman mantı yemiştir sence yada cips ve cola yada fast food hepsinden mahrum olup öle olcama yirim yirim
yi yavrum yii =)

o kesin zaten sağlıklı olacam diyeeee güzelliklerden mahrum yaşıyor valla
yii yavrum yiiii

benimki benle aynı uyanıyor valla ya da gece farketmiyorum uyanıkmı değil mi

ben biraz uzanayım uykusuzluktan midem bulanıyo
son 2 dinleneyimde gezeyim bolbol

balsurat günaydın şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…