kızlar günaydın.. bende dün doktora gittim. alttan muayene yaptı hemde doğumhanede biraz ürktüm açıkçası. çok tuhaf bi yer. ve çokta utandım. parmaklarıyla muayene etti beniğ doktor. henüz hiç bi doğum belirtisi yokmuş. ayın 12 sine kadar bekleyebiliriz dedi. ama ben çok tedirginim artık. korkmaya başladım. sanki sancım falan olmıycakmış gibi..
ekim anneleri erken doğum yapmaya baslamıştı ama biz 40.haftayı deviricez galıba hayırlısıyla işallah...insan ister istemez korkuyo doğum anında hep altdan muayene var kac cm acılmış diye ozamn :)yandık:)a.s.
selam hanımlar, nasılsınız?
etrafımızdakılerı doğum yapınca bızde acelecı olduk hakkımızda hayırlısı işallah .bende gununun gecmesını ıstemıyorum doktorumda hiç merak etme 40 ı doldur baslatırız sancılarını dedi gelmezse mecbur sezeryan olur dedi.kafamdan atdım artık kasılmalarımıda takıp etmıyorum şiddetli bi sancı gelmesini beklıyorum.gelmezsede vardır ondada bır hayır kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:hulya:
kızlar ben hala isim bulamadım. beendiğiniz kız isimlerini paylaşırmısınız benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?