2010 Ekim Anneleri

kahvaltıdaydım ben geldım diğer kızlar yok galba doğum yapan varsa daha hbr yok a.s.

kızlar günaydın.. bende dün doktora gittim. alttan muayene yaptı hemde doğumhanede biraz ürktüm açıkçası. çok tuhaf bi yer. ve çokta utandım. parmaklarıyla muayene etti beniğ doktor. henüz hiç bi doğum belirtisi yokmuş. ayın 12 sine kadar bekleyebiliriz dedi. ama ben çok tedirginim artık. korkmaya başladım. sanki sancım falan olmıycakmış gibi..

ekim anneleri erken doğum yapmaya baslamıştı ama biz 40.haftayı deviricez galıba hayırlısıyla işallah...insan ister istemez korkuyo doğum anında hep altdan muayene var kac cm acılmış diye ozamn :)yandık:)a.s.

günaydın hoşgeldinizzz

hayret topikte ki 1-2 bebek miyadını dolduracak hatta geçecek sanırım:)
hayırlıısı olsun hakkında canım..

kızlar acele etmeyin ya ben de bazen sabırsızlanıyorum hemen doğuruvermek yavrumu kucaklamak istiyorum ama bebişler içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyiymiş. erken doğanların bazılarında solunum ve emme problemleri oluyor. rahat olun " hiçbir canlının doğumu ve ölümü ne bir an geri ne de bir an ileri olmaz."

Son düzenleme:
bebekleri erken beklerken haftalarini dolduracaklar artik ona da raziyim ama tarihlerini gecirmesinler allahim ne olur bebeklerimizi tarihlerinden bir hafta önce yada tam haftasinda kucaklarimizi almayi nasip etsin

bazen diyorumki gidip sezaryan olmak istediğimim söylesem acaba... ama bu kadar bekledikten sonrada ne gerek var diyorum... ama günüm dolduktan sonra doğum yapmaktanda korkuyorum. bide artık çok zor. iyice ağırlaştım gece hiç uyku uyuymamıyorum yrasa gibi oldum..

etrafımızdakılerı doğum yapınca bızde acelecı olduk hakkımızda hayırlısı işallah .bende gununun gecmesını ıstemıyorum doktorumda hiç merak etme 40 ı doldur baslatırız sancılarını dedi gelmezse mecbur sezeryan olur dedi.kafamdan atdım artık kasılmalarımıda takıp etmıyorum şiddetli bi sancı gelmesini beklıyorum.gelmezsede vardır ondada bır hayır kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:hulya:

hoşeldin elayy
ben dün vitrini temizliyordum yarım kalmıştı. bi yandan onu yapayım burası çok sessiz:)

hakimizda hayirlisi tüm hamislere

nbrsınız kızlar benımde son 5 gunun kaldı gerı sayım basladıı persembe ınş fındıkım kollarımda olcakk

mrb kızlar artık topikimiz nerdeyse boşaldı farkındamısınız herkes bebekini kucağına alınca herşeyi unutuyo sanırım :)
ya ben 36+3 teyim hiç sancım falan olmadı daha yalancı sancılar falan iç olmadı ve karnımda aşağı inmedi normalmi ki bu doktorda geçen sormuştu sancı oluyomu diye bende olmuyo dedim bişey demedi ama tuhaf değilmi

mervam elif ismini bende çok beğeniyorum ama biz kızımıza defne ismini koymayı planladık ve aylardır defne dedğimiz için öle alıştık ama bence elif ismi çok hoş gerçkten zarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…