kızlar ben hala isim bulamadım. beendiğiniz kız isimlerini paylaşırmısınız benimle
mrb kızlar artık topikimiz nerdeyse boşaldı farkındamısınız herkes bebekini kucağına alınca herşeyi unutuyo sanırım :)
ya ben 36+3 teyim hiç sancım falan olmadı daha yalancı sancılar falan iç olmadı ve karnımda aşağı inmedi normalmi ki bu doktorda geçen sormuştu sancı oluyomu diye bende olmuyo dedim bişey demedi ama tuhaf değilmi
mervam elif ismini bende çok beğeniyorum ama biz kızımıza defne ismini koymayı planladık ve aylardır defne dedğimiz için öle alıştık ama bence elif ismi çok hoş gerçkten zarif
nbrsınız kızlar benımde son 5 gunun kaldı gerı sayım basladıı persembe ınş fındıkım kollarımda olcakk
mrb kızlar artık topikimiz nerdeyse boşaldı farkındamısınız herkes bebekini kucağına alınca herşeyi unutuyo sanırım :)
ya ben 36+3 teyim hiç sancım falan olmadı daha yalancı sancılar falan iç olmadı ve karnımda aşağı inmedi normalmi ki bu doktorda geçen sormuştu sancı oluyomu diye bende olmuyo dedim bişey demedi ama tuhaf değilmi
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşlh..
senin sezeryanmı olacak..
dr banada sezeryan dedi.. 10 gün önce olacakmışım.. yani şafak 25 bende
ahh bende o tek sayılara bi düşebilsem..
elif ismini bende çok beğeniyorum.. hem kibar hemde anlamı çok deriiin.
ama biz eşimle baştan emreyle cemre dedik.. emremizi kaybettik cemre kaldı.. hatta bi ara değiştirelim bile dedik ama ağzımız alıştı bidefa cemre ye.. galiba cemre olacak..
benımkını 14 gun once alıyo canımm rıske atmıyo ılkım de sezaryan oldugu ıcın bıde benımkııı ultrayonda 39 haftalık gorunuyoo ıkı hafta onden gıdıyooz
günaydın kızlar bi uyumuşum bi uyumuşum ohh sefam olsun :d bugun ne wc uykumu böldü ne bebişim. kıyak geçtiler buugn bana
ohh nee gusel dun hem uyuyamadın hmde yoruldun halı yıkym derken.bugun gelmeseydın doğuma gittiğini düşünmeye baslamıstım:):1hug:a.s.
aa cemre ısmıde cok hoşşşş
teşekkür ederim canım..
sen de istersen koyabilirsin..
bikaç anlamı varmış..
ateş, kor...
soğuktan sıcağa geçerkenki ısı değişimi habercisi
arafatta şeytan taşlama
günaydın kızlar bi uyumuşum bi uyumuşum ohh sefam olsun :d bugun ne wc uykumu böldü ne bebişim. kıyak geçtiler buugn bana.
ohh nee gusel dun hem uyuyamadın hmde yoruldun halı yıkym derken.bugun gelmeseydın doğuma gittiğini düşünmeye baslamıstım:):1hug:a.s.
evet canım sancılar öyle bişiy..
adet sancısının şiddetlisi.. bele felanda vuruyo.. benim çok oluyo.. hatta dr haftana göre sancıların şiddeti fazla demişti bana.. bakalım bu pztesi yine kontrolüm var..
nst den nefret eden varmı aranızda.. şu nst benim ağrılarımı dahada uyarıyo.. ben nefret ediyom.. girmemek gibi bi seçeneğimiz varmı acep
canım sız nasıl bastan cemre dedık alıştık dıyonyaa bızde elıfe cok alıştıkkk elif olcak ınşşş fındıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?