2010 Ekim Anneleri

kızlar ben hala isim bulamadım. beendiğiniz kız isimlerini paylaşırmısınız benimle

bende elifduru koyucam işallah değişmez artık buzamna kadar cok değişti.

hiranur,tuba,nil,zülal ,zeyneb,zehra,beyza,zeliha ,erva,nisa,şimdi aklıma gelen bunlar isim konusu zor gercekten:)

günaydınnn güsel annişler bizde kzımla kahvltımızı yapıp geldikkk

bol bol yürü canım bebeğin asağı inmesi için ama bizim kasılmalarımızda var ama ortada bısey yok:)sancı bırkere de gelebılır .normal bnce bağzen kordon kısa oldugundada ınmeyebılıyor.bizim bir arkadasın hıc ınmedı kordon kısaymış gene normal doğum yaptı.hiç takma kafaya daha zamanı var benım 36.haftadan berı kasılmalarım var:)hayırlısıyla gelır işallah.a.s.

mervam elif ismini bende çok beğeniyorum ama biz kızımıza defne ismini koymayı planladık ve aylardır defne dedğimiz için öle alıştık ama bence elif ismi çok hoş gerçkten zarif

evet canımmm elıf ısmı hakketten cok zarıf ben sonuna enaz koyalım dıyom eşime ama pek yanasmıyo bızde hep elıf dedık sımdıden alısmıstır benım fındıkım ismine

nbrsınız kızlar benımde son 5 gunun kaldı gerı sayım basladıı persembe ınş fındıkım kollarımda olcakk

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşlh..
senin sezeryanmı olacak..

dr banada sezeryan dedi.. 10 gün önce olacakmışım.. yani şafak 25 bende

ahh bende o tek sayılara bi düşebilsem..

günaydın kızlar bi uyumuşum bi uyumuşum ohh sefam olsun :d bugun ne wc uykumu böldü ne bebişim. kıyak geçtiler buugn bana

kuzum merak etme ben doğursamda gene gelirim hergün. hepiniz doğurana kadar

elif ismini bende çok beğeniyorum.. hem kibar hemde anlamı çok deriiin.

ama biz eşimle baştan emreyle cemre dedik.. emremizi kaybettik cemre kaldı.. hatta bi ara değiştirelim bile dedik ama ağzımız alıştı bidefa cemre ye.. galiba cemre olacak..

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşlh..
senin sezeryanmı olacak..

dr banada sezeryan dedi.. 10 gün önce olacakmışım.. yani şafak 25 bende

ahh bende o tek sayılara bi düşebilsem..

benımkını 14 gun once alıyo canımm rıske atmıyo ılkım de sezaryan oldugu ıcın bıde benımkııı ultrayonda 39 haftalık gorunuyoo ıkı hafta onden gıdıyooz

aa cemre ısmıde cok hoşşşş

benımkını 14 gun once alıyo canımm rıske atmıyo ılkım de sezaryan oldugu ıcın bıde benımkııı ultrayonda 39 haftalık gorunuyoo ıkı hafta onden gıdıyooz

mşlh mşlh

benimde tüp bebek olduğundan dolayı drlar sezeryan dedi.. aslında gönlümde hep normal doğum vardı ama bebişim iyi olsun yeterki.. varsın sezeryan olsun..

benım gece belıme bır agrı gırdı anıden hanı adet olursunuz yaa ama onun kac katıı dedım aha sancımmı basladı nasıl korktuk esım bıle uyandı adamm sonraa bole bı serınlık ındı belıme dahada tekrarlamadıbunlar yalancı sancılar heral

evet canım sancılar öyle bişiy..
adet sancısının şiddetlisi.. bele felanda vuruyo.. benim çok oluyo.. hatta dr haftana göre sancıların şiddeti fazla demişti bana.. bakalım bu pztesi yine kontrolüm var..

nst den nefret eden varmı aranızda.. şu nst benim ağrılarımı dahada uyarıyo.. ben nefret ediyom.. girmemek gibi bi seçeneğimiz varmı acep

teşekkür ederim canım..
sen de istersen koyabilirsin..

bikaç anlamı varmış..
ateş, kor...
soğuktan sıcağa geçerkenki ısı değişimi habercisi
arafatta şeytan taşlama

canım sız nasıl bastan cemre dedık alıştık dıyonyaa bızde elıfe cok alıştıkkk elif olcak ınşşş fındıkım

ay sorma dün iice sersemlettim kendimi derin uyuyim die. son günler dışarı çıkmaya korkuom bişi olur die. evde kös kös oturuoz sona uyuyamıoz. 3 bucukta bi yatmışım 7 bucukta kociş geldi uyandırdı. dün akşam. sona 11 bucukta yattık gece 3 bucukta uyandım :d sabah kdr oturdum sona kocişime kahvaltı hazırladım sabah onu 9 da gönderdim bi yattım 11 de uyanmışım. işe yaradı baya. bende sancıya uyandım. çok fecidi yataktan zor kalktım. bu kdr dinlendiğin yeter dedi heralde azcık uykuyu çok gördü bana

bende hıc sevmedımmm gecen yarım saat durdumm ay cok sıkıcııı

ecrincim aynen valla.. bende dışarıya çıkmaya korkuyorum.. ya çarşıda pazarda doğurursam korkusu var hep içimdekaydirigubbakcemile3

hatta akıntım biraz fazla gelse.. aman suyummu geliyor acaba oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…