bizde birce ye çok alıştık :d bizim iki tarafta hacı olunca sonuna nur ekledik şimdi birce nur olcak
bol bol yürü canım bebeğin asağı inmesi için ama bizim kasılmalarımızda var ama ortada bısey yok:)sancı bırkere de gelebılır .normal bnce bağzen kordon kısa oldugundada ınmeyebılıyor.bizim bir arkadasın hıc ınmedı kordon kısaymış gene normal doğum yaptı.hiç takma kafaya daha zamanı var benım 36.haftadan berı kasılmalarım var:)hayırlısıyla gelır işallah.a.s.
ecrincim aynen valla.. bende dışarıya çıkmaya korkuyorum.. ya çarşıda pazarda doğurursam korkusu var hep içimdekaydirigubbakcemile3
hatta akıntım biraz fazla gelse.. aman suyummu geliyor acaba oluyorum..
yok ben bırakmam :ecrincim evet bırakmayın biziiiiiii
edit geri gelmis bir geliyor bir gidiyor:))
bizimle oyun oynuyor galibakaydirigubbakcemile3
benimde sancı belden giriyo,aynı adet ağrısı gibi,hafif oluyo ama,günde 1 yada 2 sefer oluyo,sık değil,haftaya doğurmak istiyorum ben artık yaa,kucağıma almak için sabırsızlanıyorum..
ay kızlar gerçekten benim ayağmda 2 numara büyüdü 37 giyiyodum 39 zor oluyo iyiki kışa gelmedi hamileliğim mecbur ayakkabı almam gerekirdi bide sıka sıka giyerdim çok sıcaktı bu yıl ama kıyafet bakımından en rahat bence yaz hamişliği aaa montların önü falan kapanmaz düşünsenizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?