2010 Ekim Anneleri

saol canım açıkcası ben rahatım hani sanki hiç yormayacak beni kuzucum öle geliyo inşallah ama herkes sancı kasılma geçirince benmi bi tuhafım acaba diyorum :)

SELAM BACILAR
herkesin belden giriyor benimde cogunlukla belimde agrim regl agrisi gibim

yzün agayim iyice sisti bu iki günde birde agri cekiyorum ya.insallah saliyi beklesin.
önüme bir kisi kalmis.sonrasinda sira bize geliyor sali günü 3 arkadas dogum yapcaz insallahhh.
ani atak yapan biri cikmazsaaa :))

ecrincim aynen valla.. bende dışarıya çıkmaya korkuyorum.. ya çarşıda pazarda doğurursam korkusu var hep içimdekaydirigubbakcemile3

hatta akıntım biraz fazla gelse.. aman suyummu geliyor acaba oluyorum..

evet akıntıda çoğaldı benim. ayaklar tombik tombik. annemin sudaletlerini aldım. hatta gevşetip giyiyom az yürüyünce o bile sıkmaya başlıo çorabı falan giymeyide bıraktım :d ama havalarda soğudu hee.

elif ismini bende çok düiündümbir ara hatta elif naz koyalım dedim. eşim hala istiyo bu ismi.. ama benim gönlüm çok çabuk geçiyo... en son meriç isminde kaldık. eylülü çok istemiştim ama eylülde geldi geçti. meriç hoşuma gidiyo ama hem erkek hem kız diye biraz muallaktayım. elif nazıda düşünüyorum hala....

arkadaslar ben çıkıyom anneme gidicem aksam görüşürüz işallah allaha emanet olun kızlar:teytey::1hug:

güle güle canım

ne güzel annen aynı şehirde.. azönce benim annemde aradı.. aklım hep sende diyo.. gece rüyalarına giriyomuşum.. gelsemmi diyo.. bende asıl doğuma yakın gelirsin diyom..
asıl sezeryandan sonra insan lazım yanıma.. hem bana hem bebişe bakıcak.. inşlh çabucak ayağa kalkışırız..

benimde sancı belden giriyo,aynı adet ağrısı gibi,hafif oluyo ama,günde 1 yada 2 sefer oluyo,sık değil,haftaya doğurmak istiyorum ben artık yaa,kucağıma almak için sabırsızlanıyorum..

ay kızlar gerçekten benim ayağmda 2 numara büyüdü 37 giyiyodum 39 zor oluyo iyiki kışa gelmedi hamileliğim mecbur ayakkabı almam gerekirdi bide sıka sıka giyerdim çok sıcaktı bu yıl ama kıyafet bakımından en rahat bence yaz hamişliği aaa montların önü falan kapanmaz düşünsenizeeee

evet walla en rahatı yaz hamileliği soyun otur evinde giyinmek bile dert. çoraplarımı zor giyiyiom kışa dank gelsedi napardım bilmiom

ekim bebeklerinde gördüm resmini maşaallah.darısı başımıza.bende dün gece yine kustum ve sanırım üşüttüm çünkü hep belim ağrıdı.ama bugün daha iiyim.

kızlar nevyas doğum yaptımı göremedim listede ama onun epey olmadımı 40 ı geçti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…