2010 Ekim Anneleri

üstümüzü hırkayla idare ederiz de ayakları napcaz bende anlamadım,ben şimdiye kadar hep emektar parmak arası terliğimi giyiyodum,doğumdan sonra ne kadar sürer acaba bu şişlikler??

ece bebeğin kaç kilo,benimki 3200 olmuş,son haftaya kadar beklersem 4 kilo olursa doğuramam diye korkuyom,haftaya bakcam kaç kilo olmuş diye,çok almışsa sezeryan dicem doktora..

evet walla en rahatı yaz hamileliği soyun otur evinde giyinmek bile dert. çoraplarımı zor giyiyiom kışa dank gelsedi napardım bilmiom
aynen valla..
ayak tırnaklarımı kesmekte de çok zorlanıyorum.. sırtımdan terler akıyo işimi bitirene dek..

üstümüzü hırkayla idare ederiz de ayakları napcaz bende anlamadım,ben şimdiye kadar hep emektar parmak arası terliğimi giyiyodum,doğumdan sonra ne kadar sürer acaba bu şişlikler??
dr giderken bile ayağıma ne giycem diye düünüyorum.. artık havalarda soğudu..
parmak arası terliklerde çorapla olmazki... ayakkabıda almak istemiyorum.. sonra o büyük no ayakkabıyı ne etçez.. napsak acep..

doğum yapan arkadaşlar 1hafta içinde şişlikler gider diyolar ama bilmiyorum yinede..

ewde eşimin tişörtlerini giyiyodum,dışrda da onun ayakkabılarını mı giysem ki,ah keşke olsa yaa..yenide spor almıştı..

ewde eşimin tişörtlerini giyiyodum,dışrda da onun ayakkabılarını mı giysem ki,ah keşke olsa yaa..yenide spor almıştı..

tişörtlerini o daha doğrudüzgün giymeden ben eskitmişim diye takılıyodu bana.. bide ayakkabılarına el atarsak kocişler bizi bayır yukarı kovalar valla

gerçi hoş bizimkinin ayakkabılar 43 numara.. hayatta olmaz...
hadi yine ayakkabıları kurtardı kocişkaydirigubbakcemile3

mrb herkes kaçmış yaa
neyse bende yorgunum evi temizliyoz kocişle ara verdik bakam dedim
ironic ten habr yok galiba başka doguran varmı ?* geçmişe bakam bi :)

ironicim iyimiş çok sevindim saglıkla büyütsün oglunu inşşş
adescim sende kucagına almışsın oglunu saglıkla büyüt canım inşş darısı başımızaa

Son düzenleme:
mrb herkes kaçmış yaa
neyse bende yorgunum evi temizliyoz kocişle ara verdik bakam dedim
ironic ten habr yok galiba başka doguran varmı ?* geçmişe bakam bi :)
sizinde mi temizlik günü:))
bizde yapiyoruz dip köse o süpürdü yerleri siliyor ben toz aldim banyo,mutfak temizledim.arada bir bakim diye oturdum:))

sizinde mi temizlik günü:))
bizde yapiyoruz dip köse o süpürdü yerleri siliyor ben toz aldim banyo,mutfak temizledim.arada bir bakim diye oturdum:))

off benim evde temizlencek bende bugun temizlicektim güya ama tansiyonum düşük ayakta duramıom 9a 5 :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…