2010 Ekim Anneleri

Kimse kalmamış :))

Ben bugün çok halsizim , başım dönüyor, gözüm kararıyor, tansiyonum yükselmiş, ellerim titredi bi ara dedim gidiyorum herhalde :)) biz ev temizliğini yarına bıraktık bugün yine kendi kişisel bakımımı yaptım ne olur ne olmaz diye sempatiksalakcinni

nevyasçım tansiyonunu takip et canım..korkutmak istemem ama yükselmesi iyi değil..

devam ederse dr a git hemen..

slm kızlar..öyle tembelim ki..hastanne çantamı kapatacağım kaç gündür öyle duruyıor..kaşlrım düzeltticem ..bekliyorum..sürekli oturmak ve yatmak istiyorum...

aayrıca çok heyecanlıyım..doğumdan da korkuyorum..doğum sonrası oğlumun psikolojisinden vss..

nevyasçım tansiyonunu takip et canım..korkutmak istemem ama yükselmesi iyi değil..

devam ederse dr a git hemen..

Sık sık ölçüyorum canım, bugün eşimin kuzeni doğum yaptı birazdan hastaneye ziyarete gideceğiz gitmişken bende bi muayne olurum belki ne olur ne olmaz..

mrb kızlar
nevyascım geçmiş olsun canım dr görün mutlaka ihmal etme tansiyon önemli hamilelikte kib
Bebeklerde Gaz Sancısı | fiyonk.net elişi günlüğü
doguran annişler nette bu paylaşımı buldum gaz sncısı için bizde hindistan cevizi küçük kahverengi olan muskat deniliyomuş bebege gaz yapmasın die kullanılır biraz bıcakla çay kaşıgına rendelenir az anne sütü ile bebege verilir aklınızda bulunsun :) inş benim kızın gaz sorunu olmaz inşşşş

slm kızlar.bende de bugün bi hassaslık var sormayın bi de bel ağrılarımın dozu arttı.göz yaşı deseniz hep gözümün ucunda sebepsiz geliyolar.annem burda çaktırmak da istemiyom offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…