Selam kızlar, sanırım az önce nişanım geldi, çok kötü fena tırsıyorum yaaaaa, şimdi duşa girsem çok mu erken
ha bu arada nişan geldikten sonra hemen başlayabilrde 1 2 gün geçedebilir. heran tetikte ol. bence duşa gir gelmezse bida girersin ama sen hazır ol :ecrin_bebek: çantanı faln kontrol et.
ya tarifi imkansız bir strese kapıldım çok gergibim, hatta sanırım çok korkuyorum offf offf ya olsun bitsin bir an önce ne olacaksa, dün gece de biraz karnımda ağrı vardı, az önce de nişanı görünce çok tuhaf hissettim kendimi, KORKUYORUM. Ben bir duşa girip çıkayım hemen, oğlan niyeti bozmuş baksanıza kaçınılmaz sona soğru gidiyoruz sanırım :Saruboceq:
elay dr aramayı düşünmüyormusunn.ben panikten buaraya yazamazdımm delikafadulden
kuşuuum opuyorumnanaktan
nasılsın.....
varmı seninde ara ağrılarfım.. benim ağrılarla aram çok fena
gaz sanıcınız oluyormu kızlar bu ara gazdan davul gibiyim
benim oluyor hatta acayip gazım oluyor patlayacam zannediyorum zmn zmn:))))
acaba üşütüyormuyum die düşünüorum...
kramplar oluyor gazdan dolayıda bende...
kızlarrr nasılsınızzz ben patlycak bımba gibiyimm üstümde bi enerji bi sinir birini dövsem raatlıcamm 39 haftam bittiiii deli gibi dolanıorumm çıkıp akşama kadar dolaşcammm ancaa kendime gelirim sizler nasılsınızzzz he bu arada dün den beri acayipp birr kaşoınıorummmm anlatamammmm
evet sanırım üşütüyoruz ..havalar artık soğumaya başladı gerçi ates basması oluyor ınce gıydıgımızden yanılıyoruz :))az kaldı sabredicez artıkkk
sıkıntı olmaz sakin ol canımhay ben böyle şansın ..... kombi bozuldu yada su basmak gerek arıza veriyo, ama anlamıyorum derdini, eşimi beklemem lazım az işi vardı dışarda oofff of,
Ağrım sancım sık yada çok olursa ariycam doktoru, şu an için o da çok birşey yapmaz zannetmiyorum hastane çok yakın eve son anda bile gitsek sıkıntı olmaz sanırım
benmi de vajinal kaşıntım var dıştan ama enfeksiyon da yok arttı bu günlerdekızlarrr nasılsınızzz ben patlycak bımba gibiyimm üstümde bi enerji bi sinir birini dövsem raatlıcamm 39 haftam bittiiii deli gibi dolanıorumm çıkıp akşama kadar dolaşcammm ancaa kendime gelirim sizler nasılsınızzzz he bu arada dün den beri acayipp birr kaşoınıorummmm anlatamammmm
evet sanırım üşütüyoruz ..havalar artık soğumaya başladı gerçi ates basması oluyor ınce gıydıgımızden yanılıyoruz :))az kaldı sabredicez artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?