2010 Ekim Anneleri

ha bu arada nişan geldikten sonra hemen başlayabilrde 1 2 gün geçedebilir. heran tetikte ol. bence duşa gir gelmezse bida girersin ama sen hazır ol :ecrin_bebek: çantanı faln kontrol et.

ha bu arada nişan geldikten sonra hemen başlayabilrde 1 2 gün geçedebilir. heran tetikte ol. bence duşa gir gelmezse bida girersin ama sen hazır ol :ecrin_bebek: çantanı faln kontrol et.

ya tarifi imkansız bir strese kapıldım çok gergibim, hatta sanırım çok korkuyorum offf offf ya olsun bitsin bir an önce ne olacaksa, dün gece de biraz karnımda ağrı vardı, az önce de nişanı görünce çok tuhaf hissettim kendimi, KORKUYORUM. Ben bir duşa girip çıkayım hemen, oğlan niyeti bozmuş baksanıza kaçınılmaz sona soğru gidiyoruz sanırım :Saruboceq:

ayy nişan gelmeside ne korkunç ben paniğe kapılırım heralde bence arkadaşım banyoya gir sen nolur ne olmaz...
nişan gelmeden de suyu gelen falan oluo demi...
off yaa yaa hiç biri olmadan doğum başlarsa?

bitanem allah yardımcın olsun.. evet bencede sen bi duş al..

bende hep dua ediyorum.. önce ya nişan ya suyum gelsin diye.. yoksa yalancı ağrılarla gerçek ağrıları kesin karıştırırım ben...
ara sancılarım bile bi geldimi gözümden yaş geliyo, hatta gece uykumdan bile uyandırıyo o derece yani..

inşlh kociş evdeyken vede önce işaretlerden birisi sonra bebiş gelir..

allah hepimizin yardımcısı olsun..

benimde ağrılarım çok fena oluyor bende korkuyorum bazen doğummu olacak die doktorum bişey yok dinlen geçer dio:))))
uyurken suyumun gelmesinden korkuorum bende:)))
ama en azından yanımda eşim olur

kuşuuum opuyorumnanaktan
nasılsın.....

varmı seninde ara ağrılarfım.. benim ağrılarla aram çok fena

canımmm benimm hiçgörüşemezz olduk yaaa :)))
kasılamalar agrılar var canım ama sorun etmiyorum çünkü ne zaman dr sorsam normal normal diyor..ilk başlarda kasılmalardan korkuyordum ama artık sona yaklaştık ne olcaksa olca kaçış yokkkk .Allhım inşallahh vakti zamanında gelsinde hazırlıklı olalım tek istediğim..sezeryn gününde rahat rahat gitmek su gelirse ayy panikkk..allahım hazılrıklı olmayı nasıp etsın

biras önce bi sitede okudum son haftalar kahverengimsi nişana benzeyen aktıntı gelebilirmiş eğer vajinal muayene yapıldıysa veya cinsel ilişkide bulunulduysa...
nişanın pembemsi olması gerekiyormuş...aklınızda olsun

hay ben böyle şansın ..... kombi bozuldu yada su basmak gerek arıza veriyo, ama anlamıyorum derdini, eşimi beklemem lazım az işi vardı dışarda oofff of,

Ağrım sancım sık yada çok olursa ariycam doktoru, şu an için o da çok birşey yapmaz zannetmiyorum hastane çok yakın eve son anda bile gitsek sıkıntı olmaz sanırım

kızlarrr nasılsınızzz ben patlycak bımba gibiyimm üstümde bi enerji bi sinir birini dövsem raatlıcamm 39 haftam bittiiii deli gibi dolanıorumm çıkıp akşama kadar dolaşcammm ancaa kendime gelirim sizler nasılsınızzzz he bu arada dün den beri acayipp birr kaşoınıorummmm anlatamammmm

benim oluyor hatta acayip gazım oluyor patlayacam zannediyorum zmn zmn:))))
acaba üşütüyormuyum die düşünüorum...
kramplar oluyor gazdan dolayıda bende...

evet sanırım üşütüyoruz ..havalar artık soğumaya başladı gerçi ates basması oluyor ınce gıydıgımızden yanılıyoruz :))az kaldı sabredicez artıkkk

h.g biter maşallah canım enerjini boşa harcama:)dogumdan sonra lazım olucak

evet sanırım üşütüyoruz ..havalar artık soğumaya başladı gerçi ates basması oluyor ınce gıydıgımızden yanılıyoruz :))az kaldı sabredicez artıkkk

aynen öyle çevremdeki herkes uzun kollu giymeye başladılar üşüyoruz diolar ama ben yanıorum kollarım falan buz gibi ama üşümüyorum normalde en ufak soğukta donarım... yazın bile uzun kollu giydiim olmuştur:))))

sıkıntı olmaz sakin ol canım
benmi de vajinal kaşıntım var dıştan ama enfeksiyon da yok arttı bu günlerde

ya evet anlamıyorum ben de üşüyor muyum üşümüüyor muyum düye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…