2010 Ekim Anneleri

zaten bildiğim kadarıyla nişan geldikten sonra 24 saat içinde de doğum olabilir 2-3 gün içerisinde de bu sadece doğumun yaklaştıını belirtirmiş... sadece bundan sonra vajinal hijyene daha dikkat etmen gerekiyor...

h.g biter maşallah canım enerjini boşa harcama:)dogumdan sonra lazım olucak

hoşbuldukkk canımmm kızz galba doğurcam sanıorum bu onun enerjisi ama ne nişan var ne bişey sancımda yok ama evet harcamamak lazımmış bilemedim zor tutuorum kendimi daha dün temizlik yaptım şuan tutuorum kendimiii

:) uzan keyif yap cnm doğumdan sonra duruşluk olmuycak :))

valla balcım her gün ev silip toz alıyorum ben evden çıkarken evim temiz olsun diyeee
komşum yeter diyor ama nedense hep temiz kalsın istiyorum halılarım yıkamada onlar da gelsin herşey tamamdır

ben de oğluma aman oğlum 8 ekimde dr amcanalıcak sen gelme diyorum hayırlsı tabi deee

selam kızlar nasılsınız ben iki gündür sokak süpürgesi gibi geziyorum valla ama tık yok şimdilik sancı mancı hak getire. salı kontrolümüz var bakalım ne olcak. bu arada doğuran varmı geçmişi okuyamadım benim evde net yok annemden giriyom çok sık giremiyom o yüzden.

kombinin suyu bitmiş olabilir cnm .vanayı açıp azcık su ver :1rolleyes:

selam Bahar, naber?? ne zaman doğumun?? sezeryandı değil mi??

hb canımm
elaycım dr aradınmı??napcanı soler belkıı...suann bıse yok dıosıun ama bırdenn agrın baslarsa yada catın acılmaya basladıysaa??

hb canımm
elaycım dr aradınmı??napcanı soler belkıı...suann bıse yok dıosıun ama bırdenn agrın baslarsa yada catın acılmaya basladıysaa??

yok daha aramadım, iyiyim şu an arada bir darlanıyorum ateş ve ter basıyo çok kısa süren kramp giriyo, ama iyiyim, kötüye gidersem ariycam, git hastaneye derse çok yakınız 5 dakka sonra hastanede olabilirim. Ah birde banyo yapabilseydim (kombi sapıttı da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…