hay ben böyle şansın ..... kombi bozuldu yada su basmak gerek arıza veriyo, ama anlamıyorum derdini, eşimi beklemem lazım az işi vardı dışarda oofff of,
Ağrım sancım sık yada çok olursa ariycam doktoru, şu an için o da çok birşey yapmaz zannetmiyorum hastane çok yakın eve son anda bile gitsek sıkıntı olmaz sanırım
h.g biter maşallah canım enerjini boşa harcama:)dogumdan sonra lazım olucak
hoşbuldukkk canımmm kızz galba doğurcam sanıorum bu onun enerjisi ama ne nişan var ne bişey sancımda yok ama evet harcamamak lazımmış bilemedim zor tutuorum kendimi daha dün temizlik yaptım şuan tutuorum kendimiii
:) uzan keyif yap cnm doğumdan sonra duruşluk olmuycak :))
hay ben böyle şansın ..... kombi bozuldu yada su basmak gerek arıza veriyo, ama anlamıyorum derdini, eşimi beklemem lazım az işi vardı dışarda oofff of,
Ağrım sancım sık yada çok olursa ariycam doktoru, şu an için o da çok birşey yapmaz zannetmiyorum hastane çok yakın eve son anda bile gitsek sıkıntı olmaz sanırım
selam kızlar nasılsınız ben iki gündür sokak süpürgesi gibi geziyorum valla ama tık yok şimdilik sancı mancı hak getire. salı kontrolümüz var bakalım ne olcak. bu arada doğuran varmı geçmişi okuyamadım benim evde net yok annemden giriyom çok sık giremiyom o yüzden.
selamlarrrr :))
elay nasılsın, ağrın falan var mı canım?
kombinin suyu bitmiş olabilir cnm .vanayı açıp azcık su ver :1rolleyes:
hb canımm
elaycım dr aradınmı??napcanı soler belkıı...suann bıse yok dıosıun ama bırdenn agrın baslarsa yada catın acılmaya basladıysaa??
selam Bahar, naber?? ne zaman doğumun?? sezeryandı değil mi??
slm kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?