loveli bebek şekeri nerde canım görünmüyor
günaydın kızlar nasılsınız?
ben yarın bu saatlerde dogumda olucam sanırım :)
canımRabbim yardımcın olsun...bebişin dışarda büyür inşallah..umutlanma..dua t sağlıkla kucağına alacaksın onu düşün..Kızlar merhaba günaydın, cumartesi günü kontrolümüz vardı, oğlum 10 gün geride çıktı ve 2 haftada sadece 150 gr almış 2550 olmuş..bir tek boyu normal çıktı..plesanta yaşlanması vardı bende, plesantada kan öbekleri nedeniyle bebeğimi besleyemiyormuş, doktorum biran önce almalıyız dedi..perşembe sabahı tekrar gidicem, durum aynı veya daha kötü çıkarsa hemen o akşam alıcak oğlumu, gününden de çalmak istemiyorum ama en geç 38 hafta bitince 11 ekimde alıcam dedi..bu durumda normal doğuma da dayanamazmış bebiş, kalp atışları yavaşlar, normalden sezaryana döneriz hiç riske girmeye gerek yok dedi..kuvöze girme ihtimali de ortaya çıktı..
Son 1 haftadır şok üstüne şok yaşıyorum, hem dedemi kaybettim hem bebeğimin gelişimi yavaşladı, Allah beterinden saklasın diyorum artık..dualarınızı bizden eksik etmeyin kızlar..
allah yar ve yardımcın olsun darısı bızım basımıza ısallahheyecan dorukta desene sımdıbu gece yatamazsın ..hadı masallah ıyı hbrlerını beklıyoruz....a.s.
selam kızlar...kimseler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?