2010 Ekim Anneleri

duduu, fatma2005, gonulcelen10, ironic34, jelly1, loveli, melcan81, melisesra, pike

kızlar ben çok heyecanlanıyorum doğumu düşündükçeeee

selam kıslaaaar

ironic face deki resim süper ya :) çok beğendim, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

selam kızlar nasılsınız?
ben de daha doğuramadım :sinifsinif: yarın kontrolumuz var bakalım ne olacak.
bir kaç gündür netimde sorun vardı gelemedim bi deniyim dedim öyle giriverdi :)

selam kızlar nasılsınız?
ben de daha doğuramadım :sinifsinif: yarın kontrolumuz var bakalım ne olacak.
bir kaç gündür netimde sorun vardı gelemedim bi deniyim dedim öyle giriverdi :)

hoşgeldin canım.zaten forum da boş.kimseler gelmiyo artık.

birşey görünmüyor loveli.

herkez doğum yaptı bebişlerle uğraşıyor olmalı dudu. bizde bekliyoruz öyle. ay ben cok sıkıldım yarın dicem bu veledin gelecegi yok bişiler yapsın doktor yaa

yaaaaa her yerde göründü burda görünmedi yaaaa
kazak yapmıştım papyonlu içinde lavantalı tül vardı

dark aynısını bende diyorum.bu hafta gelmezse drum halletsin.artık düşünmekten yoruldum.nasıl olcak die.ayrıca sapıtmaya başladım.bişeyler aksi gider mi die.

kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaaeyvahedigeldismile

ironic cnm face deki doğum fotoları çok güzel. nasıl özendim ve duygulandım anlatamam, bende istiyorum artık yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…