dark aynısını bende diyorum.bu hafta gelmezse drum halletsin.artık düşünmekten yoruldum.nasıl olcak die.ayrıca sapıtmaya başladım.bişeyler aksi gider mi die.
baktın mı yeni albüme,daha var ama hepsini koyamıyorum :)) korkutmiyim milleti :)) ama çok güzel bişi yaa,ameliyathane ama insan umursamıyo ortamı,onu görmek yetiyo yaaironic cnm face deki doğum fotoları çok güzel. nasıl özendim ve duygulandım anlatamam, bende istiyorum artık yaaaaa
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaaeyvahedigeldismile
aynen canım aklıma bin türlü şey geliyor korkuyorum.. bide yeri daraldı iyice sanırım ben dürtünce hareket ediyo eyvahedigeldismile yarın nst giricem insallah sancım felan cıkar mecbur yatış yaptırırda doğururum. hayırlısı olsun hakkımız da ama erkek cocugu gününü geciriyo diyorlar sanırım bizimkiler de öyle olacak :S
saol kuzucum,darısı başınıza
kuzu face yok mu senin?ironic ben göremiyorum facedeki fotoları ama eminim çok güzeldir
Hosgeldin canım. maşallah kızına
evet zor degil catı muaynesi. ne güzel açılman da var demek.. hayırlısı olsun hakkınızda canım. ay benimde keşke acılmam neyim olsa yarın yatırsa benii cok bunaldım
Hosgeldin canım. maşallah kızına
evet zor degil catı muaynesi. ne güzel açılman da var demek.. hayırlısı olsun hakkınızda canım. ay benimde keşke acılmam neyim olsa yarın yatırsa benii cok bunaldım
kuzu face yok mu senin?
geliyolar canım merak etme,ben de öle sanıyodum ama öyle bir geciyo ki zaman anlatamam,3 günlük olduk bile bak...sen de alacaksın yakında yavrunu telaş etme...amin canım. benim yaramazın gelecegi yok ama
saol canım yaa dr baktım belki dogumun bugn bile başlayabilir dedi dahada korktum senin açılman hiç yokmu . sende normal düşünüyon demi .. inş hakkımızda hayırlısı olur canım
dogum yapan var mı bugun??*
bide böyle bekleyip bekleyip sezeryan olma düşüncesi daha bi piskolojimi bozuyor ne olacaksa olsun biran önce.. geceleri hiç uyuyamıyorum resmen evde geziniyorum ruh gibi.
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaaeyvahedigeldismile
geliyolar canım merak etme,ben de öle sanıyodum ama öyle bir geciyo ki zaman anlatamam,3 günlük olduk bile bak...sen de alacaksın yakında yavrunu telaş etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?