2010 Ekim Anneleri

dark aynısını bende diyorum.bu hafta gelmezse drum halletsin.artık düşünmekten yoruldum.nasıl olcak die.ayrıca sapıtmaya başladım.bişeyler aksi gider mi die.

aynen canım aklıma bin türlü şey geliyor korkuyorum.. bide yeri daraldı iyice sanırım ben dürtünce hareket ediyo eyvahedigeldismile yarın nst giricem insallah sancım felan cıkar mecbur yatış yaptırırda doğururum. hayırlısı olsun hakkımız da ama erkek cocugu gününü geciriyo diyorlar sanırım bizimkiler de öyle olacak :S

ironic cnm face deki doğum fotoları çok güzel. nasıl özendim ve duygulandım anlatamam, bende istiyorum artık yaaaaa
baktın mı yeni albüme,daha var ama hepsini koyamıyorum :)) korkutmiyim milleti :)) ama çok güzel bişi yaa,ameliyathane ama insan umursamıyo ortamı,onu görmek yetiyo yaa

Hosgeldin canım. maşallah kızına
evet zor degil catı muaynesi. ne güzel açılman da var demek.. hayırlısı olsun hakkınızda canım. ay benimde keşke acılmam neyim olsa yarın yatırsa benii cok bunaldım

bizim senle son adet tarihimizde aynı dark.bebişlerde erkek.bana da aynısını söylediler.erkek bebek geç gelir die ama ben doğumu ve bebeğin sağlığını düşünmekten hasta oldum.yatıyorum .dünden beri eşim meyve sularıyla beni ayakta tutuyo.o yüzden daha fazla çekmek istemiyorum.perşembe nst var o gün konuşucam drla.

ironicimmmmm h.g cnm .GÖZÜNAYDIN.rabbim analı babalı büyütsün yavrunu sağlıkla insallahh...Nasıldıııııı sezeryannnnn :))) ve sonrasıııı müsaitsen 2 satır yazarmısın :)

ya harikasınız kızlar.şu çatı muayenesinden sizin sayenizde çok da korkmuyorum ya ne korkutmuşlardı beni çatı muayenesi çok zor die.

saol canım yaa dr baktım belki dogumun bugn bile başlayabilir dedi dahada korktum senin açılman hiç yokmu . sende normal düşünüyon demi .. inş hakkımızda hayırlısı olur canım
dogum yapan var mı bugun??*

bide böyle bekleyip bekleyip sezeryan olma düşüncesi daha bi piskolojimi bozuyor ne olacaksa olsun biran önce.. geceleri hiç uyuyamıyorum resmen evde geziniyorum ruh gibi.

ay hadi inşallah canım hayırlısı olsun.
10gün önce bişi yoktu catı muaynesi yaparken. bilmiyorum simdi oldumu arada ağrılarım oluyor ama anlamıyorum. normal olacak diye bekliyoruz ama bakalım ne olacak sonumuz. hiç haberim yok valla canım netim yoktu zor bela girdim şimdi.

bide böyle bekleyip bekleyip sezeryan olma düşüncesi daha bi piskolojimi bozuyor ne olacaksa olsun biran önce.. geceleri hiç uyuyamıyorum resmen evde geziniyorum ruh gibi.

aynıyım canım ama 2 gündür geç yatıyorum ki gece rahat uyuyayım die.ama gece ne zaman gözümü aralasam acaba sancım mı var diye kendimi dinliyorum.

Maşallahh kızına.Rabbim hayırlısı ile kolay doğumlar nasip etsin

ironiccm tekrardan tebrik ederim saglıkla büyüt inş minigini.. anlat bakalım nasıldı kızını ilk gördügün an epidural sezeryan zor mu sütün geldi mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…