doğuran gidiyor doğal olarak
aayyy,heyecan dorukta,bende bu haftasonu doğursam mı ki,kavuşan kavuşana,kıskandım wallakaydirigubbakcemile2
mervam genelde 38+ de alıyolar sezeryanda,sen niye doldurmuyosun kız 38 i
sen cuma gunumu sezarya olcan canım
Kızlar merhaba günaydın, cumartesi günü kontrolümüz vardı, oğlum 10 gün geride çıktı ve 2 haftada sadece 150 gr almış 2550 olmuş..bir tek boyu normal çıktı..plesanta yaşlanması vardı bende, plesantada kan öbekleri nedeniyle bebeğimi besleyemiyormuş, doktorum biran önce almalıyız dedi..perşembe sabahı tekrar gidicem, durum aynı veya daha kötü çıkarsa hemen o akşam alıcak oğlumu, gününden de çalmak istemiyorum ama en geç 38 hafta bitince 11 ekimde alıcam dedi..bu durumda normal doğuma da dayanamazmış bebiş, kalp atışları yavaşlar, normalden sezaryana döneriz hiç riske girmeye gerek yok dedi..kuvöze girme ihtimali de ortaya çıktı..
Son 1 haftadır şok üstüne şok yaşıyorum, hem dedemi kaybettim hem bebeğimin gelişimi yavaşladı, Allah beterinden saklasın diyorum artık..dualarınızı bizden eksik etmeyin kızlar..
felizity insallah rabbim herseyi yoluna sokar
beslenemiyorsa bekletme yavruyu.hic olmazsa disarda beslersin.
portakal canim valla ya sanki kadinm idogum yaptircak.geldin bari bir seye karisma demi.sanada sabir versin rabbim.üzme kendini bulandikca cik disari.
bugün dogum yapcaklar
sevdem82
kanyat
yelinay
kizlar insallah hayirlisi ile yavrularinizi kucaginiza alirsiniz bizide haberdar edin.duanizada unutmayin
yarinda bu vakitler rabbi izin verirse ben yavruma kavuscagimmmmm heyecanla birlikde korku var
loveli bebek şekeri nerde canım görünmüyor
günaydın kızlar nasılsınız?
ben yarın bu saatlerde dogumda olucam sanırım :)
selam kızlar nasılsınız?
ben de daha doğuramadım :sinifsinif: yarın kontrolumuz var bakalım ne olacak.
bir kaç gündür netimde sorun vardı gelemedim bi deniyim dedim öyle giriverdi :)
baktın mı yeni albüme,daha var ama hepsini koyamıyorum :)) korkutmiyim milleti :)) ama çok güzel bişi yaa,ameliyathane ama insan umursamıyo ortamı,onu görmek yetiyo yaa
bide böyle bekleyip bekleyip sezeryan olma düşüncesi daha bi piskolojimi bozuyor ne olacaksa olsun biran önce.. geceleri hiç uyuyamıyorum resmen evde geziniyorum ruh gibi.
çok şükür iyiyiz cnm,gaz sıkıntım oldu o sancı yaptı baya bi ama iyiyim..toparlanıyorum yavas yavas..ama var ya insan acıya bile şükrediyo yavrusu için,annelik böyle bişiymiş..
çok saol cnm..oğlumu ilk gördüğüm an müthişti,ya anlatılacak kelime yok..spinal sezeryan oldum bence müthiş bi deneyim,uyanık olmak genel anesteziden cok daha iyi,sabırsızlıkla görmeyi bekliyosun ameliyat falan korkutmuyo..sütüm de hemen geldi maşallah,emiyoruz cok şükür
kan pıhlaşma sorunu olanlara epudral yapılmıyormuş
hiç haberim yok benim canım..
kızlar aranızda msn grubuna katılmak isteyen varsa alayım hemen...
kızlar ben doğuruyorum. dün gece suyum geldi biraz hastaneye giittik ama henüz patlamamış tam olarak. eve geldik. gece nişan geldi pempe akıntı....gecede hiç uyumadım çok sancılandım. sabah 2 saat uyudum. sabah iyiydim..biraz önce yine akıntıyla karışık pempe kan geldi...doktora gitsem suni sancı vercek biraz daha bekliyim diyorum.
ben geldim ama gidicim. sabah erkenden kontrole gitik anca gelebildik. bebişim iyi. 3200 kilosu boyuda 49 cm dedi. 12 sine kalmaz gelir dio doktor. gene ben kendimi 12 sine odaklamıyım19 una kdr yolu var nasılsa ben az kestireyim kızlar birazdan gelirim
merhaba arkadaslar sızlere bırsey sorucam ben sımdı ogluma oda yapmadım park yatak aldım o da yatak odamda duracak tabıkı ancak gündüzlerı bebegımı ayrı odada yatırmam oturma odasında olucam ben bebegıde oraya tasısam nerde yatırıcam süreklı park yatak bır oraya bır buraya tasınmaz bu çok zor eeee ılk zamanlar annem kalacak yanımda esımden ayrı yatarım 40gün falan kı esımde rahat uyusun gecelerı dıye ılk zamanlar zor olur yıne baska odada kalmamız gerekecek bebege yıne yatak lazım oluyo o durumda sızce ne yapmalıyım bana fıkır verın lütfen
benim son 4 oğlumla tek bedende iki yürek olduğumuz
ay duygulandımmmm
37 5 oluyomm 38 sayılıyo canım benım ılkı sezaryan oldugu ıcın doktor rıske almıyo bıde ultrayonda 39 haftalık gorunuyom sımdı 40 olmusumdur gecen hafta oyleydıı ıns bı sorun olmaz
kızlar ben doğuruyorum. dün gece suyum geldi biraz hastaneye giittik ama henüz patlamamış tam olarak. eve geldik. gece nişan geldi pempe akıntı....gecede hiç uyumadım çok sancılandım. sabah 2 saat uyudum. sabah iyiydim..biraz önce yine akıntıyla karışık pempe kan geldi...doktora gitsem suni sancı vercek biraz daha bekliyim diyorum.
kızlar ben hala doktora gitmedim. doğurmadım yani....sancımda çok yok... normalim anlıyacağınız. ne oluyo böyle anlamıyorum...sancımda gitti...acaba akşammı tutucak
bebeişi bekliyoruz hala. çok sıkıldım bu işten, hala daha bir belirti yok. sende ne var ne yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?