2010 Ekim Anneleri

mervam genelde 38+ de alıyolar sezeryanda,sen niye doldurmuyosun kız 38 i

37 5 oluyomm 38 sayılıyo canım benım ılkı sezaryan oldugu ıcın doktor rıske almıyo bıde ultrayonda 39 haftalık gorunuyom sımdı 40 olmusumdur gecen hafta oyleydıı ıns bı sorun olmaz

canım benim hakkında hayırlısı ne ise öyle olur inşallah sıkma canını dualrımız seninle :)

bugün doğuma giden 3 arkadaşımız şu an bebişlerini kokluyolardır muhtemelen ne güzel onların gözü aydın olsun darısı bizlere olsun inşallah.

loveli bebek şekeri nerde canım görünmüyor

günaydın kızlar nasılsınız?
ben yarın bu saatlerde dogumda olucam sanırım :)

bende göremedim şekeri jellycim sanda hayırlı doğumlar sağl salim kurtarsın rabbim.

selam kızlar nasılsınız?
ben de daha doğuramadım :sinifsinif: yarın kontrolumuz var bakalım ne olacak.
bir kaç gündür netimde sorun vardı gelemedim bi deniyim dedim öyle giriverdi :)

bende doğuramadım benimde yarın kontrolüm var poffff -tatlicadiarzu-

baktın mı yeni albüme,daha var ama hepsini koyamıyorum :)) korkutmiyim milleti :)) ama çok güzel bişi yaa,ameliyathane ama insan umursamıyo ortamı,onu görmek yetiyo yaa

canım facede adın neydi senin ? bilmiyorumkismile

bide böyle bekleyip bekleyip sezeryan olma düşüncesi daha bi piskolojimi bozuyor ne olacaksa olsun biran önce.. geceleri hiç uyuyamıyorum resmen evde geziniyorum ruh gibi.

al bendende o kadar habire dolanıyom sonrada sıkıntı basıyo. senağlama

ohh ne güzel kolay olmuş sütünde gelmiş maşallah size :)

kan pıhlaşma sorunu olanlara epudral yapılmıyormuş

aa niyeki olan birçok kişi biliyorum gebelik bölümünde kan pıhtılaşması topiğinde olan arkadaşlar var.

hiç haberim yok benim canım..

kızlar aranızda msn grubuna katılmak isteyen varsa alayım hemen...

ay bende atayım msn adresimi canım :)

aaaaa -tatlicadiarzu- belkide doğurmuştursun şu saat ititbarı ile :)

maşallah kuzuya :)

canım ben sepetini yata odama baş ucuma koydum. gündüzleride taşıma pusetinde oturduğum oda da yatırmayı düşünüyorum.

benim son 4 oğlumla tek bedende iki yürek olduğumuz
ay duygulandımmmm

ağlatçan şimdi beni yaaa senağlamasenağlama

kızlar ben hala doktora gitmedim. doğurmadım yani....sancımda çok yok... normalim anlıyacağınız. ne oluyo böyle anlamıyorum...sancımda gitti...acaba akşammı tutucak

kızlar ben hala doktora gitmedim. doğurmadım yani....sancımda çok yok... normalim anlıyacağınız. ne oluyo böyle anlamıyorum...sancımda gitti...acaba akşammı tutucak

vallahı cnm cok bekleme bırden bırede acılabılır bence bekleme bı drunu ara sancı bırden gelıp acılma olabılıyo

bebeişi bekliyoruz hala. çok sıkıldım bu işten, hala daha bir belirti yok. sende ne var ne yok...

Selam kizlar kimseler var mi bugun doguranlari tebrik ederim darisi bana ama benden Gec doguran olucagini sanmiyorum 27 ekim)

Kizlar selam. Umarim herkes iyidir. biz cok iyiyiz. Benim bebis kucak muptelasi oldugu icin cep teldengirebiliyorum, gecmise hic bakamiyorum. Cok meraktayim kimler dogum yapti herkes nasil diye ama bu mesaji yazmam bile 5 dk surdu. Az cok bi duzen oturtabilirsem insallah pc basina gecmek icin firsat bulucam :) opuyorum hepinizi

Evet bebeklerden kımse fırdat bulamıyo gırmeye bıde benım ılk okul 1 .sınıfa baslayan oglum var ben hıc fırsat bulamıycam heral oyle gorunuyoo

slm kızlar
ne var ne yok
inanamıcanız sınunda dogurdum gııııııııııııııııııııııııııı :)
4 kg bebiş 51 cm masallah bir bal lokması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…