aperpıllle nevyasın sesı yok dogurdularmı acep geneee
Kizlar selam. Umarim herkes iyidir. biz cok iyiyiz. Benim bebis kucak muptelasi oldugu icin cep teldengirebiliyorum, gecmise hic bakamiyorum. Cok meraktayim kimler dogum yapti herkes nasil diye ama bu mesaji yazmam bile 5 dk surdu. Az cok bi duzen oturtabilirsem insallah pc basina gecmek icin firsat bulucam :) opuyorum hepinizi
slm kızlar
ne var ne yok
inanamıcanız sınunda dogurdum gııııııııııııııııııııııııııı :)
4 kg bebiş 51 cm masallah bir bal lokması :)
aperpil canım çok sevindim.maşallah...allah analı babalı büyütsün...resimleri bekliyoruz yakında...
sagolun bahair bahar canlarım
tek elle yazıom hastanedeyim gece 3 te yatarken su gelmeden koştum banyoya pınar gibi döküldü derken baktım bitce yok hasta bezini giydim cantalarla arabaya atladık hast. geldik 1 cm acıklık vardı ama cocuk iri dediler benim catı cıkısıda darmıs bebegın omuzu cıkıomus böle durumlarda Allah korusun felce kadar varyomus diye se. önerdi nöbetci doktor bende hiç oralı olmadım gece diye aramadım doktoru zaten hiç sancım olmadı 2-3 saat sonra doktorumu aradım böle böle diolar dedim sen merak etme ben görüşürüm dedi
nese görümcem doktor onada söledim ark. sorsun diye cok gecmedi kendi doktorumda görümcemde ciddi bir sey hiç riske girme dediler bende ikna oldum sezaryen oldum saat 10 u gecerken epidural oldum. Şimdi ikimizde hastanedeyiz. Hakikaten geceki doktor 4076 gr ölçmüştü inanmamıstım gecen hafta 3500 dü cünkü sez. ikn için böle diodur dedim dogdu 4025 gr 51 cm yanlıs yazmıs olabilirim önceki msjıma.
Simdi hastanedeyiz. hepinize dua edioz.
allah analaı babalı buyutsun gelmıs gecmıs olsun cnm saglıkla almısın ya kucahına bebegını ama normal ama sezaryan ne olursa önemlı olan saglıkla almak
sağol canım orası öle ilkin yabancı geliodu bebek simdi yanından ayrılamıom cok kaynıo kanım
sagolun bahair bahar canlarım
tek elle yazıom hastanedeyim gece 3 te yatarken su gelmeden koştum banyoya pınar gibi döküldü derken baktım bitce yok hasta bezini giydim cantalarla arabaya atladık hast. geldik 1 cm acıklık vardı ama cocuk iri dediler benim catı cıkısıda darmıs bebegın omuzu cıkıomus böle durumlarda Allah korusun felce kadar varyomus diye se. önerdi nöbetci doktor bende hiç oralı olmadım gece diye aramadım doktoru zaten hiç sancım olmadı 2-3 saat sonra doktorumu aradım böle böle diolar dedim sen merak etme ben görüşürüm dedi
nese görümcem doktor onada söledim ark. sorsun diye cok gecmedi kendi doktorumda görümcemde ciddi bir sey hiç riske girme dediler bende ikna oldum sezaryen oldum saat 10 u gecerken epidural oldum. Şimdi ikimizde hastanedeyiz. Hakikaten geceki doktor 4076 gr ölçmüştü inanmamıstım gecen hafta 3500 dü cünkü sez. ikn için böle diodur dedim dogdu 4025 gr 51 cm yanlıs yazmıs olabilirim önceki msjıma.
Simdi hastanedeyiz. hepinize dua edioz.
merhaba kızlar ben de dogum yaptım bebegm 3 kg 50 cm dogdu ama sarılık cıktı bıraz...
cumartesı normal yoldan dogduk cok sükür. sımdı evdeyız emmede problemlerımız var..
tüm dogum yapacak arkadaslara dua edıyoruz..
tum detayları yazmak ıcın bebegmın bıraz normale dönmesini bekliyorum.
ben de cok oturamıyorum yerımde agrım var..
Allah tünm anne ve bebeklerini korusun güç versin.
tüm hamileleri kurtarsın insalah.
oy maşallh kuzuya çok tatlı gördüm facede resmini allah uzun ömürlü etsin inşallah. canım darısı bizlere
MAŞALLAH agresifimeeeeeeeee dio anneeeeeee cıktımda noldu yaaaaaaaa
maşşalh kıkrkbın kere nasıl da yakısıklımıs ahh cıkarasım gelıyo benımde oglumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?