2010 Ekim Anneleri

yerim ben kuzuyu :)

slm kızlar
ne var ne yok
inanamıcanız sınunda dogurdum gııııııııııııııııııııııııııı :)
4 kg bebiş 51 cm masallah bir bal lokması :)

anaaaaaa maşallah kuzuya ee anlat bakalım nasıl oldu nasılsınız.

aperpil gözün aydın canım... Allah analı babalı büyütsün... nevyas da bi doğursa da topluca rahatlasak...

kızlarrrrrrr kızlarrr nasılsınzz bende daha doğuramadımm 6 günüm var ama pek doğurcam gibi halim yok kaşıntım var die gittim doktora kuzucum 3500 olmuışş doktor kan tahlili istedi yaptırdım bişe çıkmadı ama genede iğne verdi 2 tane bakalım yarın 2.ciyi olcam inşallah geçer kaşıntım doktor ayın 20 sine kadar normal doğurmanı beklicem dedi gerdi benii iycee ben ne güsel programlamıştım kendimii sizler nasılsınız bakalımmm

sagolun bahair bahar canlarım
tek elle yazıom hastanedeyim gece 3 te yatarken su gelmeden koştum banyoya pınar gibi döküldü derken baktım bitce yok hasta bezini giydim cantalarla arabaya atladık hast. geldik 1 cm acıklık vardı ama cocuk iri dediler benim catı cıkısıda darmıs bebegın omuzu cıkıomus böle durumlarda Allah korusun felce kadar varyomus diye se. önerdi nöbetci doktor bende hiç oralı olmadım gece diye aramadım doktoru zaten hiç sancım olmadı 2-3 saat sonra doktorumu aradım böle böle diolar dedim sen merak etme ben görüşürüm dedi
nese görümcem doktor onada söledim ark. sorsun diye cok gecmedi kendi doktorumda görümcemde ciddi bir sey hiç riske girme dediler bende ikna oldum sezaryen oldum saat 10 u gecerken epidural oldum. Şimdi ikimizde hastanedeyiz. Hakikaten geceki doktor 4076 gr ölçmüştü inanmamıstım gecen hafta 3500 dü cünkü sez. ikn için böle diodur dedim dogdu 4025 gr 51 cm yanlıs yazmıs olabilirim önceki msjıma.
Simdi hastanedeyiz. hepinize dua edioz.

aperpil canım çok sevindim.maşallah...allah analı babalı büyütsün...resimleri bekliyoruz yakında...

Son düzenleme:

allah analaı babalı buyutsun gelmıs gecmıs olsun cnm saglıkla almısın ya kucahına bebegını ama normal ama sezaryan ne olursa önemlı olan saglıkla almak

allah analaı babalı buyutsun gelmıs gecmıs olsun cnm saglıkla almısın ya kucahına bebegını ama normal ama sezaryan ne olursa önemlı olan saglıkla almak

sağol canım orası öle ilkin yabancı geliodu bebek simdi yanından ayrılamıom cok kaynıo kanım

merhaba kızlar ben de dogum yaptım bebegm 3 kg 50 cm dogdu ama sarılık cıktı bıraz...
cumartesı normal yoldan dogduk cok sükür. sımdı evdeyız emmede problemlerımız var..
tüm dogum yapacak arkadaslara dua edıyoruz..
tum detayları yazmak ıcın bebegmın bıraz normale dönmesini bekliyorum.
ben de cok oturamıyorum yerımde agrım var..
Allah tünm anne ve bebeklerini korusun güç versin.
tüm hamileleri kurtarsın insalah.

nevys dadlum bu satırları okuyosan ve dogurmamıssan affet teyzesiiiiiiiii saygıdan bekledik bekledik e artık dayanamadık geldik sıranı helal et :)

oy maşallh kuzuya çok tatlı gördüm facede resmini allah uzun ömürlü etsin inşallah. canım darısı bizlere

seninde gözün aydın canım analı babalı büyüsün :)

cok teşekkür ederim kızlar.
cok detaylı seyler yazmak istiyorum ama emzirme vs cok yazamıyorum.
yerinde oturabilmek bile bir nimetmiş Allah bizlere saglık versin...
tüm anneler cennetlik gercekten....
yine yazacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…