2010 Ekim Anneleri

canım gözün aydın, allah analı babalı büyütsün..

nasıl gidiyor peki, alışabildin mi?

saol canım.alışıyoruz işte.ilk göğüslerim yara oldu emzirirken çok zorlandım.ağlayarak emziriyordum.emziremiyecem diye aklım çıktı.slikon göğüs ucu aldım.emzirmeye başladım o an oğlum gözümün içine dikti gözlerini ağzında plastik o şey dedim ne olursa olsun oğlumla arama hiç bişi girmeyecek onun sıcaklığını hissedecem.acıya sızlaya zorla emzirdim.şimdi iyi göğüslerim.gece uykularımız hiç yok.saat başı ağlıyor .gündüzde sürekli uyuyor.bende gündüz uyuyorum artık :) ya ben bi türlü alt değiştiremiyorum.ben ne zaman bezlesem hep kakası dışına çıkıyor.canını yakacam diye cırt cırtları gevşek bağlıyormuşum.annem bezliyor.banyosunuda annem yaptırıyor :) ama git gide alışıyorum bende

Selam kizlar kimseler var mi bugun doguranlari tebrik ederim darisi bana ama benden Gec doguran olucagini sanmiyorum 27 ekim)

ben varım merak etme
29 ekim benimkide:))) sanırım sonuncu ben olacağım:))))

bu arada iyi akşamlar herkese...

dün gece 4.5a kadar uyuyamadım sürekli sancım vardı sabahta 11.30da acayip bi sancıyla uyandım sonrada uyuyamadım... gün içinde rahattım ama akşam gene başldı bi de sürekli midem bulanıyor(((

evet canım çok tatlı bir oğlu var..

ay nasil heyecanlandim anlatamam aparpil dogurmusya bir tuaf oldum ayy beni bir heyecan basti anlatamam ecrin resmen aglamak istiyorum benimdemi birden öyle olucak gelicek ikimizde ayni sikayeten dert yaniyorduk

nese seninde gözün aydin allah analai babali akili bir bebis olur ins

Son düzenleme:

göğsün için krem alsan aslında çok faydalı olduğunu duydum hatta kullanmaya hamileyken başlamak gerekiyormuş. ben kremi aldım ama kullanmayı unutyorum... hastaneyede götürecem arkadaşlarım özellikle soruyorlar çantana koydunmu die... çok gerekliymiş... ayrıca doğal olduğu için göğsünü temizlemeden emzirebiliyormuşsun krem varkende...

bu arada doğum yapan arkadaşlar Allah uzun ömürler versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...
geride kalan benim gibi doğumu bekleyenlerde inş bi çırpıda doğurmak nasip olur bizede kurtuluruz çok korkmaya başladım(((

neyse herkese iyi geceler benim ağrılarım başlayacak gibi gene ben yatayım biras...

canım bende kullandım krem.ama hiç fayda etmiyor çünkü bebek damaklarıyla göğüs ucunu sıkıştırıyor.ve kesik gibi oluyor.en faydalısı kendi sütün .göğüs ucunu sütün ile nemlendir demişlerdi.öle denedim ve faydasını gördüm.

h canım.. gündüz benim dem midem çok bulandı.. şşurup mu içiyorsun sen de?

maşallah canım ya, atlatırsın umarım zamanla..
bakalım biz neler yapacağız..

insan hemen bağlanıveriyor değil mi??
ben de doğunca herkes kucağına falan almak isteyecek ya, şimdiden kıskanmaya başladım kızımı.. kimse dokunmasın diyorum ama bakalım nasıl olacak :))

ıyı geceler kızlar bugun dgm yapan var mı

hg canım..
aperpil de doğum yapmış bugün.. oğlu çok tatlı :))

saol cnaım darısı sana :)

benim dogum randevum 8 ama normal dogum bekledigimiz icin tam bilmiyorum aparpilde dogurmmus ya acayip oldum

ay kıslar bız ne zaman dgrcaz ya

hic söyleme onu beni bugun o kadar kisi aradiki inanki acmak icimden hic kimseye gelmedi ama mecbur acmayinca dogurdumu bu artik her actigima dyiorum yok bizimkisi gelmek istemyiormus kis ciksin gelyirim diyor diye cevap veriyorum annemde diyor senin kizinin gelcegi yok artik okul cantasi alalim okula baslayinca kesin gelir diye delikafadulden :CüvCüv: simdi tadini cikarmaya calisiyorum onu elimden geldigince karnimdaki hareketlerini tekmesini hisediyorum cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…