kizlar aparpil dogumu yapti
canım gözün aydın, allah analı babalı büyütsün..
nasıl gidiyor peki, alışabildin mi?
Selam kizlar kimseler var mi bugun doguranlari tebrik ederim darisi bana ama benden Gec doguran olucagini sanmiyorum 27 ekim)
evet canım çok tatlı bir oğlu var..
saol canım.alışıyoruz işte.ilk göğüslerim yara oldu emzirirken çok zorlandım.ağlayarak emziriyordum.emziremiyecem diye aklım çıktı.slikon göğüs ucu aldım.emzirmeye başladım o an oğlum gözümün içine dikti gözlerini ağzında plastik o şey dedim ne olursa olsun oğlumla arama hiç bişi girmeyecek onun sıcaklığını hissedecem.acıya sızlaya zorla emzirdim.şimdi iyi göğüslerim.gece uykularımız hiç yok.saat başı ağlıyor .gündüzde sürekli uyuyor.bende gündüz uyuyorum artık :) ya ben bi türlü alt değiştiremiyorum.ben ne zaman bezlesem hep kakası dışına çıkıyor.canını yakacam diye cırt cırtları gevşek bağlıyormuşum.annem bezliyor.banyosunuda annem yaptırıyor :) ama git gide alışıyorum bende
cok tatluuuuu ne kadar sevindim senin adina anlatamam allah anali babali büytsün sen dogdun ben hala burdayim ama cok sevindim darisi bebislerini bekleyenlerin basina:teytey::teytey:
MAŞALLAH agresifimeeeeeeeee dio anneeeeeee cıktımda noldu yaaaaaaaa
göğsün için krem alsan aslında çok faydalı olduğunu duydum hatta kullanmaya hamileyken başlamak gerekiyormuş. ben kremi aldım ama kullanmayı unutyorum... hastaneyede götürecem arkadaşlarım özellikle soruyorlar çantana koydunmu die... çok gerekliymiş... ayrıca doğal olduğu için göğsünü temizlemeden emzirebiliyormuşsun krem varkende...
ben varım merak etme
29 ekim benimkide:))) sanırım sonuncu ben olacağım:))))
bu arada iyi akşamlar herkese...
dün gece 4.5a kadar uyuyamadım sürekli sancım vardı sabahta 11.30da acayip bi sancıyla uyandım sonrada uyuyamadım... gün içinde rahattım ama akşam gene başldı bi de sürekli midem bulanıyor(((
saol canım.alışıyoruz işte.ilk göğüslerim yara oldu emzirirken çok zorlandım.ağlayarak emziriyordum.emziremiyecem diye aklım çıktı.slikon göğüs ucu aldım.emzirmeye başladım o an oğlum gözümün içine dikti gözlerini ağzında plastik o şey dedim ne olursa olsun oğlumla arama hiç bişi girmeyecek onun sıcaklığını hissedecem.acıya sızlaya zorla emzirdim.şimdi iyi göğüslerim.gece uykularımız hiç yok.saat başı ağlıyor .gündüzde sürekli uyuyor.bende gündüz uyuyorum artık :) ya ben bi türlü alt değiştiremiyorum.ben ne zaman bezlesem hep kakası dışına çıkıyor.canını yakacam diye cırt cırtları gevşek bağlıyormuşum.annem bezliyor.banyosunuda annem yaptırıyor :) ama git gide alışıyorum bende
ıyı geceler kızlar bugun dgm yapan var mı
neyse herkese iyi geceler benim ağrılarım başlayacak gibi gene ben yatayım biras...
ay nasil heyecanlandim anlatamam aparpil dogurmusya bir tuaf oldum ayy beni bir heyecan basti anlatamam ecrin resmen aglamak istiyorum benimdemi birden öyle olucak gelicek ikimizde ayni sikayeten dert yaniyorduk
nese seninde gözün aydin allah analai babali akili bir bebis olur ins
neyse herkese iyi geceler benim ağrılarım başlayacak gibi gene ben yatayım biras...
ay kıslar bız ne zaman dgrcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?