ay kıslar bız ne zaman dgrcaz ya
amaaannnnnnnnnnnnn bızde dgrmayalım bosverın kızlar ya
dedigin gibi bizde dogurmasak sanki ne olcak ne kaybedicez icimizde bebislermizi tasiriz:CüvCüv: ben zaten dogurmayacam gibi gelyior
neyse ben kacar kızlar ok herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler bende biraz isim var onlari halledyim gene gelim
bugun eskısıne göre daha sıddetlı kasılmalarım var kasıklarım agrıyo bakalım bu doğum belirtisimi sabah doktora gtcem kızlar yarın gırmezsem doğuma gtmiş olabılırım:):)
aperpilin oğlu çok tatlı masallah esım kacgunluk diyo daha taze yenı cıktı dedım ınanamadı:)çok guzel bır bebek darısı bızım basımıza işallahhh
fatma benim ayin 8 hale sancim yok insallah kolay dogum yapariz evet cok tatli oglu var bakalim bizimkiler nasil bir sey olucak
bugun eskısıne göre daha sıddetlı kasılmalarım var kasıklarım agrıyo bakalım bu doğum belirtisimi sabah doktora gtcem kızlar yarın gırmezsem doğuma gtmiş olabılırım:):)
aperpilin oğlu çok tatlı masallah esım kacgunluk diyo daha taze yenı cıktı dedım ınanamadı:)çok guzel bır bebek darısı bızım basımıza işallahhh
iyi geceler bende biraz isim var onlari halledyim gene gelim
ay benm hiç ağrım mağrım yok iyi mi? kasılmam oluyo ama çok nadir !!! zaten nstdede hiç bişe yok :S
yarın evlilik yıldönümümüz bakalım sürpriz yapcak mı bize kaydirigubbakcemile3
bugün hastanede eşim biriyle tanışmış. karısı sabah sezeryanla doğum yapmış. aslında akşam kadıncağızın suyu gelmiş hasteneye gelmişler açılma yok. suni sancı vermişler sabaha kadar ama hala açılma olmayınca sezeryana almışlar. bendede hiç alıştırma ağrısı falan yok. korktummmm akannehir
ay benm hiç ağrım mağrım yok iyi mi? kasılmam oluyo ama çok nadir !!! zaten nstdede hiç bişe yok :S
yarın evlilik yıldönümümüz bakalım sürpriz yapcak mı bize kaydirigubbakcemile3
bugün hastanede eşim biriyle tanışmış. karısı sabah sezeryanla doğum yapmış. aslında akşam kadıncağızın suyu gelmiş hasteneye gelmişler açılma yok. suni sancı vermişler sabaha kadar ama hala açılma olmayınca sezeryana almışlar. bendede hiç alıştırma ağrısı falan yok. korktummmm akannehir
iyi geceler kızlar,ne var ne yok bi bakayım dedim..var mı doguran ?
hoşbulduk canım,çok iyi gidiyo yorucu da olsa dünyanın en güzel şeyi,anlatılmaz...çok teşekkür ederiz teyzesi,oğluşumu da yanaklarınızdan öper...begendiniz mi fotolarla mini belgeselimizi :))aslında daha cok foto var ama yükleyemedim hepsini...senin nasıl gidiyo?ne zamana geliyo kuzu?ben de aynıyım canım..
hoşgeldiiiinn :))))
nasıl gidiyor canım..
oğluna bayıldık valla..
resimleriniz de süper, allah nazardan saklasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?