2010 Ekim Anneleri

bugun eskısıne göre daha sıddetlı kasılmalarım var kasıklarım agrıyo bakalım bu doğum belirtisimi sabah doktora gtcem kızlar yarın gırmezsem doğuma gtmiş olabılırım:):)
aperpilin oğlu çok tatlı masallah esım kacgunluk diyo daha taze yenı cıktı dedım ınanamadı:)çok guzel bır bebek darısı bızım basımıza işallahhh

fatma benim ayin 8 hale sancim yok insallah kolay dogum yapariz evet cok tatli oglu var bakalim bizimkiler nasil bir sey olucak

fatma benim ayin 8 hale sancim yok insallah kolay dogum yapariz evet cok tatli oglu var bakalim bizimkiler nasil bir sey olucak

hıc belli olmaz bıranda gelebılır hayırlısıyla işallah.bızımkılerde dunya guzelı prenses olurlar artık işallah

hadi hayırlısı, ayyy çok heyecanlı :))

iyi geceler bende biraz isim var onlari halledyim gene gelim

iyi geceler canım..

tubacım maşşallah canım kızında inş sarılıgını heemen atlatır saglıkla büyüsün
aperpilcimmm ayy çok sevinim maşallah ne tatlı bi ogluşun var saglıkla büyüsün darısı başımıza inşşş canım

ay benm hiç ağrım mağrım yok iyi mi? kasılmam oluyo ama çok nadir !!! zaten nstdede hiç bişe yok :S
yarın evlilik yıldönümümüz bakalım sürpriz yapcak mı bize kaydirigubbakcemile3
bugün hastanede eşim biriyle tanışmış. karısı sabah sezeryanla doğum yapmış. aslında akşam kadıncağızın suyu gelmiş hasteneye gelmişler açılma yok. suni sancı vermişler sabaha kadar ama hala açılma olmayınca sezeryana almışlar. bendede hiç alıştırma ağrısı falan yok. korktummmm akannehir

herkesde değişebılıyor o sunı sancıı cekıpde acılma olmayınca oda kotu vardır ondada bır hayır sızın sancılar bıranda baslayabılır hıc bellı olmaz : benım ıkı haftadır sancım var 1 haftadır duzenlı hep bakalım daha nekadar surucek:)git gide daha ağrılı oluyor.bende erken doğum rıskı var dıye hep iğne ilaç derken gecıktırdık doktor gecgelebılr demıstı ılacın yan etkısıymış...hayırlısı işallah....

ben de aynıyım canım..

iyi geceler kızlar,ne var ne yok bi bakayım dedim..var mı doguran ?

hoşgeldiiiinn :))))

nasıl gidiyor canım..
oğluna bayıldık valla..
resimleriniz de süper, allah nazardan saklasın...

ben de aynıyım canım..

hoşgeldiiiinn :))))

nasıl gidiyor canım..
oğluna bayıldık valla..
resimleriniz de süper, allah nazardan saklasın...
hoşbulduk canım,çok iyi gidiyo yorucu da olsa dünyanın en güzel şeyi,anlatılmaz...çok teşekkür ederiz teyzesi,oğluşumu da yanaklarınızdan öper...begendiniz mi fotolarla mini belgeselimizi :))aslında daha cok foto var ama yükleyemedim hepsini...senin nasıl gidiyo?ne zamana geliyo kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…