herkesde değişebılıyor o sunı sancıı cekıpde acılma olmayınca oda kotu vardır ondada bır hayır sızın sancılar bıranda baslayabılır hıc bellı olmaz :benım ıkı haftadır sancım var 1 haftadır duzenlı hep bakalım daha nekadar surucek:)git gide daha ağrılı oluyor.bende erken doğum rıskı var dıye hep iğne ilaç derken gecıktırdık doktor gecgelebılr demıstı ılacın yan etkısıymış...hayırlısı işallah....
hoşbulduk canım,çok iyi gidiyo yorucu da olsa dünyanın en güzel şeyi,anlatılmaz...çok teşekkür ederiz teyzesi,oğluşumu da yanaklarınızdan öper...begendiniz mi fotolarla mini belgeselimizi :))aslında daha cok foto var ama yükleyemedim hepsini...senin nasıl gidiyo?ne zamana geliyo kuzu?
iyi geceler hatunlar birazdan duş alıp uyumaya çalışıcam sabah 8de gidiyorum duygularım çok karışık bebeğimle tek bedende son gecem =((
herkese iyi geceler banada dua edin hepinizi seviyorum
hoşbulduk canım,çok iyi gidiyo yorucu da olsa dünyanın en güzel şeyi,anlatılmaz...çok teşekkür ederiz teyzesi,oğluşumu da yanaklarınızdan öper...begendiniz mi fotolarla mini belgeselimizi :))aslında daha cok foto var ama yükleyemedim hepsini...senin nasıl gidiyo?ne zamana geliyo kuzu?
iyi geceler hatunlar birazdan duş alıp uyumaya çalışıcam sabah 8de gidiyorum duygularım çok karışık bebeğimle tek bedende son gecem =((
iyi geceler kızlar,ne var ne yok bi bakayım dedim..var mı doguran ?
iyi geceler canım,allah yardımcın olsun...hiç korkma ve üzülme onu görmek herseyi unutturucak sana...şurda kaç gün oldu ama ben herseyi unuttum,sadece iyi seyleri hatırlıyorum..iyi geceler hatunlar birazdan duş alıp uyumaya çalışıcam sabah 8de gidiyorum duygularım çok karışık bebeğimle tek bedende son gecem =((
merak etme canımcım,elbet kavusucaksınız sizler de...sizin bebişleri görünce özenioz yaw
koklarım cnm,şimdi babası kucagında uyutuyo alcam birazdan meme arıyo :))yerim ben onu..
fotolar süper olmuş canım, ne iyi etmişsin..
bakışların her şeyi anlatıyor zaten.. daldım daldım gittim..
benim kuzunun keyfi yerinde maşallah, niyetini hiç çaktırmıyor..
cmts sabah annem geliyor, sık sık tembihlemiştim "kızım annanen gelsin, sen de gel" diye, herhalde sözümü dinleyecek.. meraklanmaya başladım ben de artık iyice, nasıl olacak kime benziyor diye.. hayırlısı artık..
kuzuyu benim için kokla uzun uzun olur mu..
napim canım valla özletmek diil ama dogunca anlıcaksınız özellikle ilk günler baya yogun tempoda geciyo dinlenmeye fırsat olmuyo,fırsat anca buldum valla...nasılsın?kız napan ozlettın kendını ya tabı ohglunu bulunca bızı unuttun demı a.s.
anlatiim kuzu..ıronık dgumunu anlat lutten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anlatiim kuzu..
sabah erken kalktım zaten uyudum sayılmaz..2 de hastaneye geldim,hazırlıklarım ve tahlillerim yapıldı...sonra sedyeye yattım yukarı ameliyathaneye oğluma dogru bir yolculuga cıktım :)) orda da hazırlıklarım yapıldı,spinalim yapıldı,uyustum tabi...perdemi cektiler önüme...sonra karnımla oynadıklarını hissediyodum ama anlamadım,dr um cekiyoruuum diyodu,bil bakalım neyi cekiyorum dedi bana sonra bi aglama sesi,sadece 1 defa ama :)) benim gözlerimden yaslar süzüldü tabi ama bi yandan gülüyorum acayip bi histi ve iyi ki spinal olmusum ki bunları yasayabildim...sonra perdenin yukarısından gösterdiler bana oglumu,sadece ''ama bu cok küçük ''diyebildim ve aglıyodum...sonra temizlenip örtüye sarılı getirdiler yanıma,tanıstık oglumla,2 dakika sonra götürdüler ameliyathane soguk oldugu için...ben odama indim oglumda geldi kısa süre sonra ve o andan itibaren ayrılmadık :))özetle böyle canım
anlatiim kuzu..
sabah erken kalktım zaten uyudum sayılmaz..2 de hastaneye geldim,hazırlıklarım ve tahlillerim yapıldı...sonra sedyeye yattım yukarı ameliyathaneye oğluma dogru bir yolculuga cıktım :)) orda da hazırlıklarım yapıldı,spinalim yapıldı,uyustum tabi...perdemi cektiler önüme...sonra karnımla oynadıklarını hissediyodum ama anlamadım,dr um cekiyoruuum diyodu,bil bakalım neyi cekiyorum dedi bana sonra bi aglama sesi,sadece 1 defa ama :)) benim gözlerimden yaslar süzüldü tabi ama bi yandan gülüyorum acayip bi histi ve iyi ki spinal olmusum ki bunları yasayabildim...sonra perdenin yukarısından gösterdiler bana oglumu,sadece ''ama bu cok küçük ''diyebildim ve aglıyodum...sonra temizlenip örtüye sarılı getirdiler yanıma,tanıstık oglumla,2 dakika sonra götürdüler ameliyathane soguk oldugu için...ben odama indim oglumda geldi kısa süre sonra ve o andan itibaren ayrılmadık :))özetle böyle canım
toplamda 35-40 dakka falan sürdü cnm,bilmem ben spinal istedim belime takılı bişi istemedim,bi iğneyle hallettim işimi,bi de epiduralin yan etkileri daha fazla demişti anestezistim,ben bas ve bel agrısı gibi yan etkileri yaşamadım cok şükür..zaten bebegi 5 dakikada cıkarıyolar,gerisi teferruat canım..toplamda nekadar surdu bırde epıduralden farkı neydıde sen spınal oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?