2010 Ekim Anneleri

bende sezeryan olursam ıstemıyom bende oyle sen gıbı belıme bısı takılı olsun .senın zuzu napıyo suan

ironic kız nasılsın??oğlun nasıl??geçmiş olsun tatlım..benim ki hala meme de uyumadı gitti...
iyiyim canım benim,ogluş babasının kucagında uyukluyo :)) cok saol cnm..biz de nöbete birazdan baslıcaz,sık sık emziriyorum sarılık olmasın die...
ıronık sen eve cıktın mı canım agrın cok oldumu
eve cıktım cnm,normalde 1 gün kalacaktım ama ameliyat sonrası gazı cıkaramadım 2 gün kaldım..gazdan dolayı cok sıkıntım oldu yoksa ameliyat agrısını cok cekmedim cnm..ama tabi oturup kalmak,yatıp kalkmak zorluyo biraz ama dayanılmıcak bişi diil

bende sezeryan olursam ıstemıyom bende oyle sen gıbı belıme bısı takılı olsun .senın zuzu napıyo suan
ya valla tavsiye ederim spinali kuzu,bi de agrı pompasını tavsiye ederim onun sayesinde ilk saat agrılarından yırttım...uyuyo cnm ara ara uyanıp meme arıyo,birazdan alıcam onu

baylemur, biberon işini ne yaptın?
karar verebildin mi?

bugun kayın valdem ıcın dgm evıne gıttık orda bı kadın sanırım dktr yenı dgm yapmıs annelere sut emzırme egtımı verıyordu dktr dedıkı bıberon ve emzık yok dedı emmese bıle kasıkla verın ama bıberon ılk etapta yok dedı bende almıycam cok gerekırse alırım dedım

valla emzik çokk işe yarıyor..ben verdim hatta alıştırdım bile...

bırde gogsunuz tam bosalmadan dgrını vermeyın dedı.bebek emdıkce yaglı ve doyurucu olan sut sonradan gelırmıs o asıl bebegı tok tutarmıs.o yaglı sutu almazsa 10 dakıka sonra tekrar acıkırmıs sıpalar hhhh

evet, kaşık işini duymuştum bi kaç kez daha..
bir de biberonu emmek kolaymış anne memesine göre, o yüzden bırakıyorlarmış değil mi..

ironic, senin göbek ne durumda? çok küçüldü mü?

evet, kaşık işini duymuştum bi kaç kez daha..
bir de biberonu emmek kolaymış anne memesine göre, o yüzden bırakıyorlarmış değil mi..

ironic, senin göbek ne durumda? çok küçüldü mü?
yok cnm hala gaz olayı var bende,ameliyattan hemen sonra yoktu sonra gaz birikti anca toparlanıyoruz günden güne...ee tabi kolay değil ameliyatta karın bölgesi acılıyo ve barsaklar hava alıyo o sebeple böle oluyo cnm ama zamanla az az da olsa değişiyo,acelem yok zaten :))

Avent aldım baylemur..bana da doktorum verme dedi..ama etrafımda ki bütün anneler kesinlikle alıştır diyince bende verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…