ironic kız nasılsın??oğlun nasıl??geçmiş olsun tatlım..benim ki hala meme de uyumadı gitti...
toplamda 35-40 dakka falan sürdü cnm,bilmem ben spinal istedim belime takılı bişi istemedim,bi iğneyle hallettim işimi,bi de epiduralin yan etkileri daha fazla demişti anestezistim,ben bas ve bel agrısı gibi yan etkileri yaşamadım cok şükür..zaten bebegi 5 dakikada cıkarıyolar,gerisi teferruat canım..
iyiyim canım benim,ogluş babasının kucagında uyukluyo :)) cok saol cnm..biz de nöbete birazdan baslıcaz,sık sık emziriyorum sarılık olmasın die...ironic kız nasılsın??oğlun nasıl??geçmiş olsun tatlım..benim ki hala meme de uyumadı gitti...
eve cıktım cnm,normalde 1 gün kalacaktım ama ameliyat sonrası gazı cıkaramadım 2 gün kaldım..gazdan dolayı cok sıkıntım oldu yoksa ameliyat agrısını cok cekmedim cnm..ama tabi oturup kalmak,yatıp kalkmak zorluyo biraz ama dayanılmıcak bişi diilıronık sen eve cıktın mı canım agrın cok oldumu
aman maasallah annesı emsın bol bolda buyusun mınık kuzu
ya valla tavsiye ederim spinali kuzu,bi de agrı pompasını tavsiye ederim onun sayesinde ilk saat agrılarından yırttım...uyuyo cnm ara ara uyanıp meme arıyo,birazdan alıcam onubende sezeryan olursam ıstemıyom bende oyle sen gıbı belıme bısı takılı olsun .senın zuzu napıyo suan
bi de genel anestezi olmadıgımdan sanırım sütüm daha uyusuklugum gecmeden geldi,ayakları hissetmesem de oglumu emzirmeye baslamıstım cnmbende sezeryan olursam ıstemıyom bende oyle sen gıbı belıme bısı takılı olsun .senın zuzu napıyo suan
baylemur, biberon işini ne yaptın?
karar verebildin mi?
bugun kayın valdem ıcın dgm evıne gıttık orda bı kadın sanırım dktr yenı dgm yapmıs annelere sut emzırme egtımı verıyordu dktr dedıkı bıberon ve emzık yok dedı emmese bıle kasıkla verın ama bıberon ılk etapta yok dedı bende almıycam cok gerekırse alırım dedım
ben de veriyorum,hatta vermeye basladıktan sonra emme refleksi güçlendi oğlumun suan gögsümü daha iyi kavrıyo...valla emzik çokk işe yarıyor..ben verdim hatta alıştırdım bile...
bugun kayın valdem ıcın dgm evıne gıttık orda bı kadın sanırım dktr yenı dgm yapmıs annelere sut emzırme egtımı verıyordu dktr dedıkı bıberon ve emzık yok dedı emmese bıle kasıkla verın ama bıberon ılk etapta yok dedı bende almıycam cok gerekırse alırım dedım
valla emzik çokk işe yarıyor..ben verdim hatta alıştırdım bile...
bende kaçar bende nöbeti eşime bırakıp uyucam biraz...bende öpüyorum herkesi...
yok cnm hala gaz olayı var bende,ameliyattan hemen sonra yoktu sonra gaz birikti anca toparlanıyoruz günden güne...ee tabi kolay değil ameliyatta karın bölgesi acılıyo ve barsaklar hava alıyo o sebeple böle oluyo cnm ama zamanla az az da olsa değişiyo,acelem yok zaten :))evet, kaşık işini duymuştum bi kaç kez daha..
bir de biberonu emmek kolaymış anne memesine göre, o yüzden bırakıyorlarmış değil mi..
ironic, senin göbek ne durumda? çok küçüldü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?