2010 Ekim Anneleri

benımde en korktugum su ıcılmemesı tavsıye edıyomus canım ben cok korkuyomm ama epıdural olcam

hiç korkma acaip rahat bi anestzi şekli hem bebeğini ilk sen görüyosun muhteşem bi duygu o ilk anlarr:):) epidural iğnesini yaparken inan hiç acı hissetmiyosun serum iğnesi bile daha çok canımı yaktı. sonra bacaklarına sıcak bişiler inio sonrası mutluluuuukkk hiç korkma olumlu düşün olumlu olsunnn (Secret):) hayırlı doğumlar diliyorum sana:)

hava çok kötü bi güneş bi rüzgar
dikkat et sinopcuğum. bende dün biraz üşüdüm halıları yıkamaya verdik terlksiz gezmiyorum evde çok soğuk yerler

tesekkur ederım canımm ıns hayırlısıylaa bende atlaatcaaam

slm kızlar nasılsınız eskısı kadar sık gıremıyorum bebısten dolayı bırazcık mızmız bızımkı

uykusuz ve yo0rgunum bebısım hala emmeyı ogrenemedı benı emmıyor mama takvıyesı yapıyorum ve sutumu sagıyorum oyle verıyorum bıberona alıstı ondan rahatca geldıgı ıcın benı emerken zorlanıyor

slm kızlar..

ne var ne yok, dogum yapanlar kimler merak ettim ama listeyi bulamadım..
bizim cok yogun geciyo kızımla, nete hic giremiyorum..

ecrinece, naptın dogurmadınmı? sancıların ne durumda nerde dogum yapcagın bellimi?

amanın biberona hemen alışıyorlar zaten. olsun kuzu aç kalmasında

yok be yaricanım doğuramadım hala elimden geleni yapıom ama kızın çıkmaya niyeti yok :9

yok be yaricanım doğuramadım hala elimden geleni yapıom ama kızın çıkmaya niyeti yok :9

cıkar cıkar merak etme :)
dün telefonu kaybetmişim sabah farkına vardım, ecrin msj yazmıstır belki bi bakıyım dedim, sabahtan beri arıyorum yok.. meger arabada düsmüs..
en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum bile :)
anne olmak cok garip ya, bebek aklını basından alıyo insanın :)

selam hatunlar ne var ne yok biz kuzumla çok iyiyiz ama yavrum doymyuyo galiba ağlıyo hep 2saatlik uykulayım sezeryanım çok iyi geçti hiç bişe anlamadım

çok güzel haber iyi olduğunuza sevindim :)

ben varım

sağol valla bi yerlerimin acıması için bu kdr çaba göstereceğim aklıma gelmezdi

:roflol: annelik işteeee

kızlar bizim 4 ayaklı bir oğlumuz var golden retriever, şu anda ameliyatta kalça çıkığından dolayı, inşallah hızlı iyileşir tüylü bebeğimmmm :Saruboceq:

sen nasılsın bebiş nasıl. hadi gezmeye gelin bana

iyiyiz cok sükür, dikişler acıyo benim, üstüne oturmak zor oluyo biraz :)
dün kontrolumuz vardı, izmire gittik, hersey yolunda cok sükür..

sen gel bize dogurmadan :)

felaket grırıbım nasıl dogurcam ben

gecmiş olsun canım, hemen atlatmaya bak..
Allah yardım eder merak etme..

heheh arasam ulaşamıcaktım yani doğurup msj atıp araadım bu kız beni artık takmıo derdim ee nasıl geçio günler gelen giden varmı. ben balıkesire devam. burdaki ablayla gittik. bir ilgi bir ilgi anlatamam :d bi dayın olcek demekki.

bide aklıma şey takıldı senle telde konuşurken dedim ya senin ordaki doktor nie tek doktora gitmiosunuz dedide bende yarican gelmio ben nie gelim dicektim falan die. öle bişi demedim ben içimden dedim yani. sen dedim sandın galiba :d kurcalayıp duruodu kafamı i i oldu bak geldiğin

korkuom yaa dışarı çıkmıom hiç. o gün 10 dak uğrucaktım musait olsadın. gerçi işim bittikten sona gene arardım ben senide kociş geç kaldım die asabileşti bende sesimi çıkarmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…