2010 Ekim Anneleri

Tuba teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum, İzmir de serinledi ama yine de bana sıcak geliyor :))

canım keşke sütünü şırıngaya çeksen memeyi versen yandan da şırıngayı sıksan hani bebek çekmeyi öğrenirdi
arkadaşım öyle yapmış ben de öyle yapıcam şırınga alıcam mamayı çekecem memeyi verirken üstten sıkıcam memeyi öğrenir süt gelir diye düşünüyorum

benimkiler de zor bela oluyor:)) ayakkabılar hiç olmuyor zaten. kaydirigubbakcemile3

oldum olası terlik giymeyi sevmem zate. göbeğim olmasa çorap patik giycemde göbekten zor giyilio onlarda

akşamada yürüyüşe çıkçam ordan anneme annemlerin ev 6 katlı annemler 6. katta oturuo. asansoru diil merdiveni kullanim bakam

kızlar yeni doğum yapan herkesin gözü aydın.allah analı babalı büyütsün inş.ama biri de şu sezeryana girerken neler yaşadığını anlatsa çok sevinicem.

slmm kızlarrr...

lovelıı kızz avatarındakı resım senmısınn canım???sacc rengını sorcaktımm:):):9

bende dışarda terlik giyinmeyi hiç sevmem:).. dışarda hiç terlik giymedim bu yaşa kadar. yazın büyük numara bir ayakkabı almıştım o bile artık sıkıyor:)

gerçekten silsem mi ya:) sonra sancılanmayayım dr um yok bu hafta:)

hee doktorun yoksa bekle bide sende hemen etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…