2010 Ekim Anneleri

canım Allah bağışlasın bebişlerini sana size.....

epıduralmı genel szaryanmı yaptın canım epıdural yaptılarsa hemen su verdılermı sana

evet epidural sezeryan oldum hemen su vermediler gece saat 9 da acil girdim doğuma ertesi gün öğleden sonra meyvesuyu su fln içmeme izin verdiler:)

evet epidural sezeryan oldum hemen su vermediler gece saat 9 da acil girdim doğuma ertesi gün öğleden sonra meyvesuyu su fln içmeme izin verdiler:)

epidural olacak arkadaşlar doğumdan sonra bişiler içmeye başladığınız ilk anda bol bol nescafe tüketin sade olsun mümkünse :):):) ben tüketebildiğim kadar tükettim hiç baş ve sırt ağrısı yaşamadım:):) bilginiz olsunn:):):)

sıcak suyla banyo yaptım humana stil çayımıda aldım hurmada yedim sabah beri bugun doğurmaszam doğurmam ben

kızlar daha önce sezeryan olanlar var mı?nasıl oluyo aşamaları biraz bilgi verir misniz?ben sezeryan fikrine döndüğüm için merak ediyorum.

selam hatunlar ne var ne yok biz kuzumla çok iyiyiz ama yavrum doymyuyo galiba ağlıyo hep 2saatlik uykulayım sezeryanım çok iyi geçti hiç bişe anlamadım

bugün gündüz yürüyeyim biraz, eşim akşamları işten geliyor sonra çıkıyoruz ama her akşam yorulmasın garibimsositososito
kendimi iyi hissedersem tek çıkayım bugün inş. hastane çantamda terlik eksikti bulamamıştım istediğim gibi bişey. inş bulurum da hallederim bugün

selam hatunlar ne var ne yok biz kuzumla çok iyiyiz ama yavrum doymyuyo galiba ağlıyo hep 2saatlik uykulayım sezeryanım çok iyi geçti hiç bişe anlamadım

epıduralmı oldun canım gozun aydınnnn yenı dogan bebek hep aglarr uzme kendını su ıcebıldınmı dogumdan sonraa anlatsa caanım musaıtseeen hemen bende yarın sabah olcam epıdural

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…