slm kızlaarr ben eylül annesiyim 2 eylül de aldım ikizlerimi kucağımaaa:):) sabırsızlanan arkadaşlar var galiba hiç sabırsızlanmayınn, bol bol uyuyun keyfini çıkarınnnn:) bebekler olduktan sonra uyku yokkk:):):) sabahlara kadar nöbetteyiizzz:) hayırlı doğumlar diliyorum hepinizeee :):):) sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve cevaplarımm:):):)
slm kızlaarr ben eylül annesiyim 2 eylül de aldım ikizlerimi kucağımaaa:):) sabırsızlanan arkadaşlar var galiba hiç sabırsızlanmayınn, bol bol uyuyun keyfini çıkarınnnn:) bebekler olduktan sonra uyku yokkk:):):) sabahlara kadar nöbetteyiizzz:) hayırlı doğumlar diliyorum hepinizeee :):):) sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve cevaplarımm:):):)
evet epidural sezeryan oldum hemen su vermediler gece saat 9 da acil girdim doğuma ertesi gün öğleden sonra meyvesuyu su fln içmeme izin verdiler:)
evet epidural sezeryan oldum hemen su vermediler gece saat 9 da acil girdim doğuma ertesi gün öğleden sonra meyvesuyu su fln içmeme izin verdiler:)
selam sinop hoşgeldinopuyorumnanaktan
sıcak suyla banyo yaptımhumana stil çayımıda aldım hurmada yedim sabah beri bugun doğurmaszam doğurmam ben
selam dudu
ben varım:))))
benımde en korktugum su ıcılmemesı tavsıye edıyomus canım ben cok korkuyomm ama epıdural olcam
slm kızlar feyzada doğum yapmış.bugün doğum yapacak olan var mı?
naber canım??
Ece kaydirigubbakcemile3 ilahi yani güldürdün beni,hadi bakalım bol şans
selam hatunlar ne var ne yok biz kuzumla çok iyiyiz ama yavrum doymyuyo galiba ağlıyo hep 2saatlik uykulayım sezeryanım çok iyi geçti hiç bişe anlamadım
selam hatunlar ne var ne yok biz kuzumla çok iyiyiz ama yavrum doymyuyo galiba ağlıyo hep 2saatlik uykulayım sezeryanım çok iyi geçti hiç bişe anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?