2010 Ekim Anneleri

bende ağrı falan yok ama uyuyamıom işte. şimdi bi duş alıpta uyumayı denicem. şimdi uyuyamazsam akşam üstü sızarım o uykuda ii olmuo baş ağrısı yapıo bende

kaç satt uyuyorsun ecrinim.. 8 saat uykunu alamıyormusun..geçmi yatıyorsunki aksamları ben 11 de yatıyorum hemen

kaç satt uyuyorsun ecrinim.. 8 saat uykunu alamıyormusun..geçmi yatıyorsunki aksamları ben 11 de yatıyorum hemen

parça parça uyuyom cnm ben
dün uyumuyim 11 de yatim dedim dayanamadım 5 te yattım 7 de kalktım. sonra 11 de yattım 2 de bi wc ye kalktım 3 te tekrar kalktım 4 te tekrar derken uykum kaçtı geri uyuyamaıdm.

off gidim ada çayı demliyim. sona rezene içim hurma yiyim emekliyim belki gelir bebişim :F

günaydın ekim anneleri gece ağrım vardı gene ama 1 gıbı gecti çok şükür bi uyumusum hıc tuvaletebıle kalkmamısım
sizlerde iyisinizdir işallah...a.s.

kızlar hayırlısıyla doğurun inşallah

sonra bebiş muhabbeti yapcaz beraber, ne güzel :)

bu arada, aperpil, kanyat, jhonny, mezime, feyza, anam say say bitmedi, unuttuklarım vardır, hepisinin bebeciği de hayırlı olsun inşallah, allah uzun sağlıklı ömürler versin..

ben kaçar

ben iyiyim...bende uyuyamıyorum dr pasiflora verdi onu içiyorum yatmadan önce...biraz iyi geldi gibi...az kaldı benimde allah izin ederse pazar günü kavuşçam meleğime...ama son günler geçmek bilmiyor...

günaydın kızlar. hala doğuramadım :))))))

bugun çarşıya cıkıcam alışveriş yapıcam bir sürü yürücem belki doğururum akşama ehhe

günaydınnnnnn

kızlar dün akşam kontrole gittim nst e girdim çok şükür herşey yolundaydı..
nst e eşim de girdi yanımdaydı

nst den çıktım kasılmalar başlladı eve gelene kadar:)))
nst de çıksaydı dr bırakmazdı belki de:))) bi daha çekerdi herelde

sizler nasılsınız

ececiğim sabırsızlanma gülüm gelecek az kaldı:ecrin_bebek: ben de bazen sabırsızlanıyorum ama az kaldı ya son günler geçmez derlerdi de inanmazdım:) eşim bende daha sabırsız:) gözlerimin içine bakıyor ne zaman doğuracağım diye:) soranlara 1-2 hafta anca kaldı diyor halbuki 3 hafta var:)))

Son düzenleme:

elimde değil canım ya benim adamda öle ah desem hemen ayaklanıo gidemmi doktora die haha

tamam artık gelişimini tamamladı gelmesi için erken değil diyorum ama miyadını doldurmasına 3 hafta var milleti niye teleşlandırıyorsun diyorum. Allah Allah ya başıma toplayacak milleti:)

slm kızlaarr ben eylül annesiyim 2 eylül de aldım ikizlerimi kucağımaaa:):) sabırsızlanan arkadaşlar var galiba hiç sabırsızlanmayınn, bol bol uyuyun keyfini çıkarınnnn:) bebekler olduktan sonra uyku yokkk:):):) sabahlara kadar nöbetteyiizzz:) hayırlı doğumlar diliyorum hepinizeee :):):) sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve cevaplarımm:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…