Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
hdilekh, cedricx, dennis_81, duduu, ecrinece, gamze_kelebek, gozgoz_, mcd, mercankn, mervam, Pamfilya79, pike, slcn, Tuba373, yarican
baya kalabalığız he
hoşgeldin canım
kalabalığız ama pek bişey yazan cevaplayan yokkaydirigubbakcemile3
kızlar selam.nabersiniz.. dün mesajıma cevap veren herkese çok teşekkür ederim. dün bebişim hareket etmiyo demiştim hatırlarsınız belki.dün sağlık ocağına gittim kalp atışları yavaşlamış dediler. apar topar hastaneye gittik. ömrümden ömür gitti. ama iyiymiş bbeğim çok şükür. doktorumuz öyle dedi. ya benim yüzümden oluyo galiba çok stres yaptım. son zamanlar çok zormuş. sakın sizler yapmayın. sakin olalım ki bebişlerimizde rahat olsun. hepinizi öptüm. tekrara sağolun... :)
varsa sorun cevaplıyım :roflol::roflol::roflol: ben varım kaydirigubbakcemile3
hehemutluluktan beni duymadın dime
hiç deşifre olurmusun sen. kız bebişin resimleri yokmu yaa merak ediyik. liste resimlendi senin bebişide koyalım.
canım bebişin hayırlı olsun tekrar :)
bebişler nefes alamayınca kafayı çevirirler merak etme, benimki yüzüstüyse bile bi sağa bi sola alabiliyo kafasını. seninki de çevirebiliyor mu ona bak madem?
sırtüstü yatarken de kusacak olursa çeviriyo kafasını yana.
bişey olmaz allahın izniyle.
nerde su liste bulamadım canım ya, merak ettim kimler dogurmus :)
saol canım, seninkide hayırlı olsun..
yüzüstü yatınca sert yer olursa kafasını cevirebiliyo, ama bu sogukta o kadar sert yerde yatıramıyorum, sarıp sarmalıyorum yavrumu yan yatma yastıgıyla yatırıyorum geceleri..
Rabbim korusun bebişlerimizi..
oturma odasının yerlerini sildim herşeyi çekipşimdi ada çayı içiom bugunde doğurmazsam pes edicem :d alın çıkarın bebişimi dicem
benide listeye eklermisin canım 08/10/2010 s.sezeryan 37+5 kız hümeyra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?