2010 Ekim Anneleri

ekım annelerı ben cıkıyom kendınıze dıkkat edın
ecrin ece senın pıtırcık doğsun cok tıtız olucak
allaha emanet olun :))a.s.

slm arkadaşlar benimde yarım saat önce sezeryan tarihim belli oldu cuma günü geliyor kızım inşallah dua edin albumin çıktı ondan hemen alıcak zaten tansiyonum yüksekti iki haftadır...

geçmiş olsn canım
hakkında hayırlısı olur inş... dualarımız seninle...a.s.

Son düzenleme:
kendisine bişey sorulduğu halde çekip gidenlere cevap vermeyenlere gıcık oluyorummmsempatiksalakcinni
ya bişey yazıyorsun bari takip et cvp verirlmiş mi dime yani

şu an bana olmadı ama genelde hep bu yapılıyor. az önce netim gitti acaba cvp vermediğim kimse kaldı mı diye içim içimi yedi

ekım annelerı ben cıkıyom kendınıze dıkkat edın
ecrin ece senın pıtırcık doğsun cok tıtız olucak
allaha emanet olun :))a.s.

heheh olsun olsun anasına yardım eder işte

sen de Allah a emanet ol canım
dualrla inş...

sen bu kadar uğraşıyorsun ya yanarım yanarım en son sen doğracaksınkaydirigubbakcemile3

kız açma şom ağzını aaa zaten sata göre 20 ekim. ondan sona ekimin bitmesine 10 gün kalıo son doğuranda olabilrim hani

kızlarrrr nasılzınızz ben hala doğıuramadım sancılarım geçtii akşamda mis gibi uyudum valla sabah kalkıp bi dünya iş yaptım markete felan giidp geldimm ama benim kız daha gelmedii

dr bana da baştan hhep ekimin son günleri diyordu. 2 aydır 1 hafta geriye çekti 25 ekim diyor:)))

ececiğim hani erkenden gelsin istiyorsun sabırsızlanıyorsun ya ondan öle dedim tatlımkaydirigubbakcemile3
ece ateş topiğindeki günleri hatırlıyor musun
çok güzel muhabbet vardı orda değil mi

bitterciğim herkez doğurmak için uğraşıyor hatta eğilerek yer silmeye karar verdikkaydirigubbakcemile3
ekim annelerden erken beklemeyenlerin bebişleri erken geldi:) erken gelsin isteyenlerin ise ya zamanında yada geç gelecek anlaşılan kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr nasılzınızz ben hala doğıuramadım sancılarım geçtii akşamda mis gibi uyudum valla sabah kalkıp bi dünya iş yaptım markete felan giidp geldimm ama benim kız daha gelmedii

ekim anneleri ya eylül de yada kasım da oldular..bizde kasıma mı kalacağız ne?ama benim sancılarım var...ara ara..

hava çok güzel ama üşeniyorum yalnız çıkmaya:) neyse akşam üstü çıkarım inş. eşimin iş dönüşüne denk getireym bari markete gideriz

kızz anammm benimm ev 230 metre kare heryeri elle silmeye başladımm balkonlar merdivenlere kadar yorulmuyorum bilee yaa en son halı yıukıcam herhalde evet bizden öncekiler doğurdu valla sağlıkla gelsinde ben bekliorum ama belirtilerim başladıı baya ii bakalım annem bugün yarın dio ama

hava çok güzel ama üşeniyorum yalnız çıkmaya:) neyse akşam üstü çıkarım inş. eşimin iş dönüşüne denk getireym bari markete gideriz

geleyim canım;_) ama ben de pek bi halsizmiyim ne uyuyamıyorum geceleri malum...bebişlerin ilk oyuncakları mesanelerimiz kaydirigubbakcemile3

oturma odasının yerlerini sildim herşeyi çekip şimdi ada çayı içiom bugunde doğurmazsam pes edicem :d alın çıkarın bebişimi dicem

kız sen sabırsız mısın? accık daha bekle :)

hehe hayırlı zamanda gelsin inşallah, sağ salim.

bende yer silmeye başlayacağım da bu hafta temizliğe başladım ufak tefek şeler kaldı tam olarak bitireymde öyle gelsin:)
ee artık 40. haftandasın bi zahmet belirtiler gelsin artık kaydirigubbakcemile3
erken doğuranlar yüzünden bizde sabırsız olduk yaklava:klava:

geleyim canım;_) ama ben de pek bi halsizmiyim ne uyuyamıyorum geceleri malum...bebişlerin ilk oyuncakları mesanelerimiz kaydirigubbakcemile3

evet ya aynen canım
bi sağ bi sol döneyim derken he bide wc :)bi bakıyoruz sabah olmuş

amanın inşallah ben de atlamamışımdır.

ama kızlar ben aniden çıkarsam bilin ki bişey olmuştur ona koşmuşumdur. ya da bazen sayfa açık kalıyo, kalkmam gerekiyo falan :)

yoksa cevaplarım bana bişey sorarsanız, seve seve hemi de.

amanın, kızlar bomboş olmuş buralarrrr

herkes doğurunca bebişleri konuşmak da zevkli olacak bence :) şöyle bi 2 ayı bulur ama herkesin toparlanması

pikeciğim senn geçerli bi sebebin var dünyalar güzeli prensesin hatrına sana kızmayız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…