kendını bu kadar çok yorma yazık sana geliceği zamn hiç ummadığı an olucak .yerlerı sılerken bebeği şıkıştırma kız :İDa.s.
slm arkadaşlar benimde yarım saat önce sezeryan tarihim belli oldu cuma günü geliyor kızım inşallah dua edin albumin çıktı ondan hemen alıcak zaten tansiyonum yüksekti iki haftadır...
ekım annelerı ben cıkıyom kendınıze dıkkat edın
ecrin ece senın pıtırcık doğsun cok tıtız olucak
allaha emanet olun :))a.s.
ee ama doktor dediemekleyerek sil dedi
ekım annelerı ben cıkıyom kendınıze dıkkat edın
ecrin ece senın pıtırcık doğsun cok tıtız olucak
allaha emanet olun :))a.s.
sen de Allah a emanet ol canım
dualrla inş...
sen bu kadar uğraşıyorsun ya yanarım yanarım en son sen doğracaksınkaydirigubbakcemile3
kızlarrrr nasılzınızz ben hala doğıuramadım sancılarım geçtii akşamda mis gibi uyudum valla sabah kalkıp bi dünya iş yaptım markete felan giidp geldimm ama benim kız daha gelmedii
bitterciğim herkez doğurmak için uğraşıyor hatta eğilerek yer silmeye karar verdikkaydirigubbakcemile3
ekim annelerden erken beklemeyenlerin bebişleri erken geldi:) erken gelsin isteyenlerin ise ya zamanında yada geç gelecek anlaşılan kaydirigubbakcemile3
hava çok güzel ama üşeniyorum yalnız çıkmaya:) neyse akşam üstü çıkarım inş. eşimin iş dönüşüne denk getireym bari markete gideriz
oturma odasının yerlerini sildim herşeyi çekipşimdi ada çayı içiom bugunde doğurmazsam pes edicem :d alın çıkarın bebişimi dicem
kızz anammm benimm ev 230 metre kare heryeri elle silmeye başladımm balkonlar merdivenlere kadar yorulmuyorum bilee yaa en son halı yıukıcam herhaldeevet bizden öncekiler doğurdu valla sağlıkla gelsinde ben bekliorum ama belirtilerim başladıı baya ii bakalım annem bugün yarın dio ama
geleyim canım;_) ama ben de pek bi halsizmiyim ne uyuyamıyorum geceleri malum...bebişlerin ilk oyuncakları mesanelerimiz kaydirigubbakcemile3
kendisine bişey sorulduğu halde çekip gidenlere cevap vermeyenlere gıcık oluyorummmsempatiksalakcinni
ya bişey yazıyorsun bari takip et cvp verirlmiş mi dime yani
şu an bana olmadı ama genelde hep bu yapılıyor. az önce netim gitti acaba cvp vermediğim kimse kaldı mı diye içim içimi yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?