2010 Ekim Anneleri

evet pikeciğim ya erkenden doğurdunuz biz de sabırsızlanıyoruzsempatiksalakcinni

38+5 de doğdu benimki, daha vaktiniz var hakkaten.

ama ekim ayının hep ilk yarısındaydı doğumlar, sezaryenler de olunca baya herkes doğurmuş oldu.

azcık daha sabredin, hayırlısıyla gelecekler inşallah :)

ececiğim hani erkenden gelsin istiyorsun sabırsızlanıyorsun ya ondan öle dedim tatlımkaydirigubbakcemile3
ece ateş topiğindeki günleri hatırlıyor musun
çok güzel muhabbet vardı orda değil mi

ee kimse yokmu orda şimdi :S
kız sen sabırsız mısın? accık daha bekle :)

hehe hayırlı zamanda gelsin inşallah, sağ salim.

kurt kaynıo pike içimde. senin uslu bebişi gördükçe benim yaramazı çıkarasım gelio

bu arada geç yazdım kocişim geldide yemek yiyoduk

erken değilmiş seninki 1 hafta 10 gün kadar normal diyor dr lar.
yanlış hatırlamıyorsam sen halı malı silmişdn de sancılanmıştın galiba değil mikaydirigubbakcemile3

erken değilmiş seninki 1 hafta 10 gün kadar normal diyor dr lar.
yanlış hatırlamıyorsam sen halı malı silmişdn de sancılanmıştın galiba değil mikaydirigubbakcemile3

yok kıııız ben o iki gün dinlenmiştim gayet.

ama bi gün önce cumaydı, yasin okudum hurmalara falan, doğumda yiyeyim diye :)
bi de dua ettim işte, doğumum rahat geçsin vs. yarın doğursam diye içimden geçirdim. gönlüme göre oldu :) hehe

karıştırdım pardon ya:)
ne güzel yasin okumuşsıun hurmalara bana da prinç oku dediler

kızlar ben de gideyim bişeyler yiyeyim, kuzu uyanmadan.

bay baay

güle güle canım
Allah a emanet ol. mis kokulunu bizim için de öpüp öpüp kokla

fadimsa canım benimde bazen çok kasılmam oluyor. özellikle gece bacak aralarım çok ağrıyor. ama bu hafta çok yorulduğum aşağı aşağı vurdu sancılar korkuttu beni:)

doktor illa spinali tavsiye etti ..Ameliayt gününe kadar düşün dedi anestezi ile konsuursunuz..dedim panik yaparım ben senle konuşucam dedi o sırada..bebek cıktıktan sonrakaç dk sürücek dedim dikim vs. toplam herşey 20 dk dedi sempatiksalakcinnic.. ağrın az olur dedi spınalde..genel anetezı daha agırmış yaa ama benim cesaretim yok panik atakım :)akannehir

korkma canım benim . ben hep doğum anından tırsdığımda bebeğimin bi an önce kucağımda olması için kendimi kasmadan çabucak doğurmam lazım vs diyorum kendi kendimi motive ediyorum. yavrumu hayal ediyorum öpüp öpüp kokladığımı rüyalarımdaki gibi emzirdiğimi hayal ediyorum korku morku kalmıyor.hiç korkmuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…