2010 Ekim Anneleri

aynı durumdayım bende.meyveyle ii olmaya çalışıyorum

bıde korkuyorum bebek gelıcek dıye hafıf hafıf yokluyodu yavas yavasta artıyo o kadar sabırsızlanıp ıstıyodum bı an önce gelsın dıye sımdıde gelmesın dıye dua edıyorum dogar dogmaz grıb olucak mınık oglum dıye

çok geçmiş olsun bebiş. Allah şifa versin inş..

bende hastalanacağım diye korkuyorum temizliğe başladım halıları yıkamaya falan verdim havada soğudu tersine

maşallahh sana ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem nefrt ediyorum kendimden şakkıdı
balsurat canım sende eskiden ateş topiğinde yazıyordun değil mi

ateşmi :) geyiktemi yok canım ateş topikinde değildim

ecrinn kızz bu ne aceleeeee :))) bi rahat dur kızzz.benim eve gel kaç gündüryerler silincek silemiyorum :)) yemek olcak ..süpürge aksam oldu ben hala kalkıcam

hayır canım hayır geyik değil ya, ateş ölçme topiği

fadimsa canım benimde bazen çok kasılmam oluyor. özellikle gece bacak aralarım çok ağrıyor. ama bu hafta çok yorulduğum aşağı aşağı vurdu sancılar korkuttu beni:)

canım benimde çok nadir de olsa aşağılara vuruyor...ama gece olup sabaha devam etmezse yalancı doğum sancısıymış...

kız dikkat et ya doğuracağın diye mahvettin kendinikaydirigubbakcemile3

gaza geldim
ecrinn kızz bu ne aceleeeee :))) bi rahat dur kızzz.benim eve gel kaç gündüryerler silincek silemiyorum :)) yemek olcak ..süpürge aksam oldu ben hala kalkıcam

ay napim cnm yaa valla sıkıldım. ha doğdu ha doğcak bide korkuom son güne kdr beklerde olmazsa die.

ben biraz çıkayım uzanayım biraz
Allah a emanet olun kızlar
hayırlı doğumlar diliyorum...
özellikle ececiğim senden hayırlı haberler bekliyorum:)) ee bu gazla doğurmazsan hç doğurmazsınkaydirigubbakcemile3

hayır canım hayır geyik değil ya, ateş ölçme topiği
he ateş ölçme topiğiiii eskiden takılıyordum canım :)) 2 sene önce deyimm..benim üyelk 2007 di sildirdim onu bu yeni üyelik arada geliyordum oraya :)))
gaza geldim

ay napim cnm yaa valla sıkıldım. ha doğdu ha doğcak bide korkuom son güne kdr beklerde olmazsa die.

:)sende haklısın canım günü belli olmayınca insan düşünüyor hangi gündü ne zamndı az kaldı sabret :asigim:

2006 yılında belden uyuşturmayla sezeryan olmuştum..ancak ben panik yapıp:"kesiyorsunuz,hissediyorum" dediğimde kısa süreli uyutmuşlardı beni..ve bebeğimi göremedim çıktığında..hep içimde kalmıştı bu..
ve...5 gün önce..1 ekim cuma günü sezeryan oldum yine spinal anesteziyle..hissettiğim tek acı uyuşmam için belden yapılan iğnenin acısıydı..anestezi sonrası panikledim yine..uyutun beni dedim..bebek çıksın sonra dediler..hissettiğim sadecedokunmalardı,acı değil.. bu arada sohbet ettik..bebeğimin sesini duyduğumda panik yerini bambaşka bir duyguya bıraktı..ağladım sevinçten..bu arada tekrar uyutulmak falan da istemedim kaydirigubbakcemile3
diyeceğim o ki..spinal anestezi şiddetle tavsiye olunursositososito

Sağolasın canım paylaştığın için bakalım ben yine düşünemiyim :)

aynen ya ben bugun yarında doğurmazsam kendimden kesicem ümidi

evet cnm az kaldı. belkide bebeğim 12 ekimi bekliyor evlilik yıldonumumuzu

Arkadaşlar bugün 18:00 de sezeryana giriyorum birazdan evden çıkıcaz inşallah herşey güzel olur, dualarınızı bekliyorum lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…