aynı durumdayım bende.meyveyle ii olmaya çalışıyorum
böyle tarih verilince heyecanlı oluyor değil mi
maşallahh sana ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem nefrt ediyorum kendimden şakkıdıkorkma canım benim . ben hep doğum anından tırsdığımda bebeğimin bi an önce kucağımda olması için kendimi kasmadan çabucak doğurmam lazım vs diyorum kendi kendimi motive ediyorum. yavrumu hayal ediyorum öpüp öpüp kokladığımı rüyalarımdaki gibi emzirdiğimi hayal ediyorum korku morku kalmıyor.hiç korkmuyorum
balsurat canım sende eskiden ateş topiğinde yazıyordun değil mi
bizimki daha stresli yaa ne zaman gelceni bilmiozbu arada hafif hafis kasılmalar başladı kolidoruda silim ben
maşallahh sana ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem nefrt ediyorum kendimden şakkıdı
yapma gülüm ya deme böyle
tarihin belli ya ondandır korku. bana da ilk kez geçen hafta geldi o korku sonra güzel şeyler düşündüm ve kendimi temizliğe verdim geçti. inş hiç korkmadan sorunsuz bi şeklde kolayca doğururuz
ateşmi :) geyiktemi yok canım ateş topikinde değildim
fadimsa canım benimde bazen çok kasılmam oluyor. özellikle gece bacak aralarım çok ağrıyor. ama bu hafta çok yorulduğum aşağı aşağı vurdu sancılar korkuttu beni:)
kız dikkat et ya doğuracağın diye mahvettin kendinikaydirigubbakcemile3
ecrinn kızz bu ne aceleeeee :))) bi rahat dur kızzz.benim eve gel kaç gündüryerler silincek silemiyorum :)) yemek olcak ..süpürge aksam oldu ben hala kalkıcam
he ateş ölçme topiğiiii eskiden takılıyordum canım :)) 2 sene önce deyimm..benim üyelk 2007 di sildirdim onu bu yeni üyelik arada geliyordum oraya :)))hayır canım hayır geyik değil ya, ateş ölçme topiği
gaza geldim
ay napim cnm yaa valla sıkıldım. ha doğdu ha doğcak bide korkuom son güne kdr beklerde olmazsa die.
doktor illa spinali tavsiye etti ..Ameliayt gününe kadar düşün dedi anestezi ile konsuursunuz..dedim panik yaparım ben senle konuşucam dedi o sırada..bebek cıktıktan sonrakaç dk sürücek dedim dikim vs. toplam herşey 20 dk dedi sempatiksalakcinnic.. ağrın az olur dedi spınalde..genel anetezı daha agırmış yaa ama benim cesaretim yok panik atakım :)akannehir
2006 yılında belden uyuşturmayla sezeryan olmuştum..ancak ben panik yapıp:"kesiyorsunuz,hissediyorum" dediğimde kısa süreli uyutmuşlardı beni..ve bebeğimi göremedim çıktığında..hep içimde kalmıştı bu..
ve...5 gün önce..1 ekim cuma günü sezeryan oldum yine spinal anesteziyle..hissettiğim tek acı uyuşmam için belden yapılan iğnenin acısıydı..anestezi sonrası panikledim yine..uyutun beni dedim..bebek çıksın sonra dediler..hissettiğim sadecedokunmalardı,acı değil.. bu arada sohbet ettik..bebeğimin sesini duyduğumda panik yerini bambaşka bir duyguya bıraktı..ağladım sevinçten..bu arada tekrar uyutulmak falan da istemedim kaydirigubbakcemile3
diyeceğim o ki..spinal anestezi şiddetle tavsiye olunursositososito
ben biraz çıkayım uzanayım biraz
Allah a emanet olun kızlar
hayırlı doğumlar diliyorum...
özellikle ececiğim senden hayırlı haberler bekliyorum:)) ee bu gazla doğurmazsan hç doğurmazsınkaydirigubbakcemile3
he ateş ölçme topiğiiii eskiden takılıyordum canım :)) 2 sene önce deyimm..benim üyelk 2007 di sildirdim onu bu yeni üyelik arada geliyordum oraya :)))
:)sende haklısın canım günü belli olmayınca insan düşünüyor hangi gündü ne zamndı az kaldı sabret :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?