hdilek bulursan banada yollakargoyla
keşkeeeekaydirigubbakcemile2
ben hiç muayene olmadım. herhalde normal yapabileceğim alnımda yazıokaydirigubbakcemile3
ben ilk 7 ay çalışıodum zaten bide taşınma amaşınma 8 saatlik yolculuklar falan hiçbişi olmadı ozaman şükrettimşimdide ne yapsam gelmez çocukcağız onlara dayandıktan sonraaaaa:roflol:
keşke öle kolaycacık olsa:lepi:
kıslar neden acele edıyonuz kı daha hepımızın gunu var
işte ekim annelerinn çoğu erken doğurunca herkes sabırsızlanmaya başladı kaydirigubbakcemile3
tabi nevyas gibi idollerimizde var
ben çok merak ediom nevyası. bugün kontrole gitcekti olmazsa yarın sezeryan olcaktı. acaba doğurdu mu???
kıslar neden acele edıyonuz kı daha hepımızın gunu var
benide hiç alttan muayene etmediler sahi niyekisırnaşık şey
anammm sonra korkarım ben bişe olursa. kocan beni öldürmeye gelirrrklava:
kıslar sunu untmayın kı bız asıl ekım annesıyız onlar cakma ekım annesı oldular ohhhhhhhh canımıza degsın
kıslar sunu untmayın kı bız asıl ekım annesıyız onlar cakma ekım annesı oldular ohhhhhhhh canımıza degsın
o catı muayenesı tamamen sezeryana kulp bulmak ıcın yapıyo dktrlar canım benım dktrumda yapmadı
bizim burası küçük yer. genelde herkes normal doğururmuş. herhalde normali bekleyip son anda eğer bi problem olursa sez. aldıkları için dr.lar alışmış sanırım. sez. konusu hiç açılmadı hep normali konuştuk. zaten 7. aydan sonra bu dr.a başladım taşındığım için kafamçokkarıştı
:roflol:kıslar sunu untmayın kı bız asıl ekım annesıyız onlar cakma ekım annesı oldular ohhhhhhhh canımıza degsın
nolcek kız kendi aramaya çıktı sölediğim günbulamamış işte bulsadı heheh içircekti. dua eder doğurusam aynı gün annem ben doğcağımda ebe bakmış sancı yok çay demleyinde içelim dmeiş anamın çayına karabiber atmış daha bardamı bitiremeden bi sancı geldi dio haha bide onumu denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?