2010 Ekim Anneleri

benide hiç alttan muayene etmediler sahi niyekisırnaşık şey

kıslar neden acele edıyonuz kı daha hepımızın gunu var

işte ekim annelerinn çoğu erken doğurunca herkes sabırsızlanmaya başladı kaydirigubbakcemile3
tabi nevyas gibi idollerimizde var
ben çok merak ediom nevyası. bugün kontrole gitcekti olmazsa yarın sezeryan olcaktı. acaba doğurdu mu???

ayy benımde 2 haftam varmıs p tesıye kadar dgrmayayımda sonra nezaman olursa olsun dktrum yokmus hafta sonu

dün karnimda catlak olustu bilmiyorumkismile dogmasam dogana kadar mahvolurum korkusu beni aldi o kadarda yag sürüyorum

kıslar sunu untmayın kı bız asıl ekım annesıyız onlar cakma ekım annesı oldular ohhhhhhhh canımıza degsın

kızlar muhabbet koyulaşmış ne var ne yok?_ doğuramama mevzusuna devam zemuszemus ben hariç :))benim tam 1 haftam kaldı inş. bekler kızım gününü

kıslar neden acele edıyonuz kı daha hepımızın gunu var

benide hiç alttan muayene etmediler sahi niyekisırnaşık şey

bizim burası küçük yer. genelde herkes normal doğururmuş. herhalde normali bekleyip son anda eğer bi problem olursa sez. aldıkları için dr.lar alışmış sanırım. sez. konusu hiç açılmadı hep normali konuştuk. zaten 7. aydan sonra bu dr.a başladım taşındığım için kafamçokkarıştı

anammm sonra korkarım ben bişe olursa. kocan beni öldürmeye gelirrr klava:

nolcek kız kendi aramaya çıktı sölediğim gün bulamamış işte bulsadı heheh içircekti. dua eder doğurusam aynı gün annem ben doğcağımda ebe bakmış sancı yok çay demleyinde içelim dmeiş anamın çayına karabiber atmış daha bardamı bitiremeden bi sancı geldi dio haha bide onumu denesem

canım kütahyanın neresindesin benim memleketim kütahya ...

kıslar sunu untmayın kı bız asıl ekım annesıyız onlar cakma ekım annesı oldular ohhhhhhhh canımıza degsın
:roflol:

benm babam grip olunca çayına karabiber atar. içer içmez adama ter basar valla. gözlerinden ateş çıkar hee. doğuramıcağına göre :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…