2010 Ekim Anneleri

slm kızlar
nasılsınız
ben kötüyüm
bebeğim sarılık oldu
ne zormuşşşşşşş
sürekli uyuyor uyanmıyor
hergün topuktan kkan veriyoruz ve hergn artıyor
doktorumuz yarında artarsa küveze alcaz dedi
yavrumu alcaklar benden yüreğim sızlıyor

bu arada kızlar göğsüm yara feci şekilde ağlayarak emziriyorum
kanıyor göğsüm
benden tavsiye emzirme tekniklerini öğrenin ebelerden büyüklerden tutma şeklii iyi bilin
ilk 3 gün süt gelmiyo ...süt gelmediği için kuru kuru vermeyin memenizi

bize güveniyolar demekki bunlar normal doğurur diye yada nst sonucundan pek anlamıyorum ama daha çok gelir gider diyodur belkide:roflol:

canım eskıden sezeryanmı vardı sankı sonucta o bebek ordan cıkar ama ıste bızlerın kafalarını karstryolar falan fılan ıste

canım gecmıs olsun cok telas etme tum bebeklerde olyor sarılık gecer canım ınsaalllah en kısa zamanda .sut 3 gunde fılan gelıyorsa bu arada ne yıyo bebısler canım ya

canım kütahyanın neresindesin benim memleketim kütahya ...

geçmiş olsun canm. inşallah çabuk iyileşr.
ilk günler sütünüz gelmezse. şırıngaya mamayı çekin bebeğinize memeniziz verin memenizi emerken bebiş siz üstten şırıngayla damlatın hem bebek memeden soğumaz hemde memeniz uyarıldığı için süt gelmesi hızlanır :ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırda küveze gerek kalmaz.ufakken bende küvezde kalmışım 1 hafta annem hep anlatır

hahaha deneyem kız ne zararı olcek karabiberli çayın en fazla terleriz

kiz varya bir alemsin bende ne yapim bilmiyorum merdivenmi cikip ineyim sonra dusmu alayim offf kaynanam aradi beni simdi öyle bir neseli konustumki diyorum birde bugun kontrole gitim 5 gün daha dogurmasin dedi dr diye 5 gün daha beni aramaz artik yuahahaah

cnm geçmiş olsun biran önce iyileşsin bebişin.

canım benim Allah yardımcın olsun ama sarılık için bol bol emzirmen gerekiyor biliyorsun dimi..acil şifa diloyorum canım..kuzun iileşecek merak etme.

süt gelmiyo ama
ağız denen koyu beyaz renkli sıı geliyo
bebek ondan bi damlada alsa doyarmış öyle dediler
eğer ağlarsa mama verdik
ama benm kızım mamayı kabul etmiyo
kusuyo anne sütü istedi

hhahaha benimkide buugn pazara giderken çaldı kapıyı açtım bayadır açmıodum anladı tabi kadın sıkıldımı alınca bişi varmı eksiğin falan dio yok dedim hiç hamilelikten bahsetmedi içimden aferim böle olcen dedim hahahha

tşkler kızlar
dilerim sizler yaşamazsınız
sürekli uyuyo uyanmıyo
zorla uyandırıyoruz ve emziriyorum

süt gelmiyo ama
ağız denen koyu beyaz renkli sıı geliyo
bebek ondan bi damlada alsa doyarmış öyle dediler
eğer ağlarsa mama verdik
ama benm kızım mamayı kabul etmiyo
kusuyo anne sütü istedi

arkadasımada mılupa pre aptamıl mama aldrmıs hemsıreler sen ne aldın canım mama

tatlım benımkındede oldu sarılık ama cok sukur sımdı ıyı ben sana soyle soylım her ıkı saatte bı sutunu sagıp ver bız oyle atlattık ve mama takvıyesı yaptık cunku benı ememıyordu ve goguslerım yara ıcındeydı bebek emıyor gıbıydı ama emmıyormus kg da kaybettı ben sana soylım sutunu sagıp ver ve 30 cc mama takvıyesı yap kaka ve cıle atıyorlar sarılıgı ıkı gunde attık bız sarılıgımızı

Son düzenleme:

yuahahahahah sositososito ben hic gitmiyorum oda hic gelmiyor bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…