2010 Ekim Anneleri

kız senin oglanında mı ayakları yan tarafında senin ? benimkisi de yan boslugum da resmen ordan itekliyor ah bu oglanlar cok yaramaz olacaklar alsanaalsanasmile
he valla başı kaç aydır aşağıda bi türlü bulamadı yolunu. poposu bi tarafta ayakları bi tarafta. karnım yamuk yumuk oluyo bazen kaydirigubbakcemile3
benmde p.tesi ne kadar bekliceimize karar vericez dr.la :uhm:
çıkışa ışıkmı tutsak napsak acaba ahaha
:roflol:
alkisalkisalkis aynen benimkiside yanlari zorluyordu ama bugun degisiklik yapti biraz karnim hep tas gibi benimde 39+5
iyi aferin ona doğru yolda :ecrin_bebek:

deli gibi alısveris yaptım kocişime ciciler aldım kendime alamıyorum bişi bari ona aliyim dedim
doğumdan sonradaaa kendimi cok güzel bakıma sokuciimmm
hiç sorma hayaller kurmaya başaladım valla. şöle etek alcam, böle pantolon ayakkabııııı :lepi:boshayallersmile

:roflol: :roflol: :roflol: exit felan yazsak :roflol:
:roflol:
hahah aynen ya benimkide ben 36 da doğururum diodum :d çok kilo almasın 2800 de falan çıkarayım diodum. ama 4 kiloyu bulcak heralde içerde bekleye bekleye

kız 3 -3.300 arası doğsa bari yoksa fena zorlancazzz:sm_confused: :roflol:

havalar da ciddi anlamda soğudu şansımıza :)
sahsen ben kat kat giyiniyorum evde.

amaaaaaann sinir geldii beeeee habire telefon çalıyo herkes doğurdunmu diye arıyoalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ay doğursam haberiniz olur herhalde yaa bu akşam toplu mesaj atçam herkese henüz doğurmadım diye .klava:

bende erken dogar sanyiordum bu gidisle benimde 4 kilo dogacak 3 kilo hesaplamistim kiyafetler sanirim bazilari olmayacak

uyusun işte kız ilk zamanlar uykuya çok ihtiyacımız olcak

kız benimki 3200 dü. 20 sine 2 hafta var daha :S yandım ben çıkmaz benden

doğuramayan 2010 ekim annelerinin topici oldu artık burası ahahe

sırnaşık şey valla öyle ya bari bilen biri yol gösterse şöyle yapın kolaylaştırın işini diyede uysak hepimiz birbirimizden tecrübesiz yürü yok iş yap yok

doğuramayan 2010 ekim annelerinin topici oldu artık burası ahahe

aynen öyle oldu valla

havalar da ciddi anlamda soğudu şansımıza :)
sahsen ben kat kat giyiniyorum evde.

bende üşüyom bazen geçen uzn kollu gecelik aldım ne olur ne olmaz diye

benimki 10 gün önce 3,350 kg di biraz daha dursa nolcak acaba

Beni de herkez ruyasında görmüş bugün. doğuruyormuşum :))
kaynımda eşini görmüş hamiletymiş doğuryormuş sezeryanla hemde. eltimde demiş bizim kızmı doğurcak yoksa sana malum oldu

hiç sorma temizlik yapcaz yapcaz dediler. geldiler camları şöle üstün körü sildi kaynanam, halıları sırf yıkamacıya vermeyelim diye makinesini aldı geldi şçle bi bulamaç yaptılar gittiler. bide sehpaları, eşyaları yerleştirmeden gittiler bana daha çok iş çıktı. sehpaları ben taşıdım ertesi gün. banyo tuvalet mutfak olduğu gibi duruo. annem burda olsa böle mi olurdu :çok üzgünüm: bende kendim yavaş yavaş yapıom. ama doğumdan sonra benim hiç akrabam yok burda arkadaşımda daha yeni taşındım. hep onun akrabaları komşuları gelcek. şeytan dio yapmaaa ama :çok üzgünüm:

baharcım nasıl doğurcan iri olucak o zaman seninkisi maşallah canım
benimkisi en son 2900dü iri olmucak demişti 3200felan demişti doktorum.

YAP İŞTE KENDİN DOĞURUSUN :d

neyse kızlar ben gidiyim bi bıcı bıcı felan ediyim ne olur ne olmaz bebişin geleceği tutar hazırlıklı olim söyle miss gibi :)))
bende kısa corap koymuıştum hep üşümem insallah uzun bitane atıyım bari cantamın icine.

bende mi öyle yapsam ne telefonu acinca utaniyorum artik dogurmadim diyince artik isi espirie vuruyorum telide acmayinca arka arkaya ariyorlar tam sinir oluyorum kizlar güclerimizi bir araya toplayalim belki toplu dogum yapariz:lepi:

benimd14ekim ama 1hafta erken olabilir demişti doktorcugum. :d HAFTAYA KDr olması lazım

HEP BU DOKTORLAR YÜZÜNDEN ÜMİTLENDİK BÖLE BENİMDE 35 TE SUYUM GELİNCE ERKEN DOĞCAK DURDURALIM AZ DAHA DURSUN DEDİ BENDE ERKEN GELCEK DİE ÜMİTLENDİM. VERDİĞİ İLAÇLARIDA İÇMEDİM GERÇİ AMA :d GENEDE GELMEDİ

baharcım nasıl doğurcan iri olucak o zaman seninkisi maşallah canım
benimkisi en son 2900dü iri olmucak demişti 3200felan demişti doktorum.

ay ne bilem zaten pazartesi günü ultrasona gircem orda çıkar kaç kilo olduğu 4 ve üstü derse yok anam dicem kes al sen onu ben boşuna şeyimi yırtmıyım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…