he valla başı kaç aydır aşağıda bi türlü bulamadı yolunu. poposu bi tarafta ayakları bi tarafta. karnım yamuk yumuk oluyo bazen kaydirigubbakcemile3kız senin oglanında mı ayakları yan tarafında senin ? benimkisi de yan boslugum da resmen ordan itekliyor ah bu oglanlar cok yaramaz olacaklar alsanaalsanasmile
benmde p.tesi ne kadar bekliceimize karar vericez dr.la :uhm:kız ben normalde de sabırsız bir kisiligimdir inadına yapıyo sanki minnoşum kaydirigubbakcemile3
ay yok valla haftaya salı 40.haftam doluyo doktorum demişti suni verip denicez diye. ne veriyosa versin yeter ki cıkartsın oradan istiosa da kessin sezercik etsin razıyım artık.
:roflol:çıkışa ışıkmı tutsak napsak acaba ahaha
iyi aferin ona doğru yolda :ecrin_bebek:alkisalkisalkis aynen benimkiside yanlari zorluyordu ama bugun degisiklik yapti biraz karnim hep tas gibi benimde 39+5
hiç sorma hayaller kurmaya başaladım valla. şöle etek alcam, böle pantolon ayakkabııııı :lepi:boshayallersmiledeli gibi alısveris yaptım kocişime ciciler aldım kendime alamıyorum bişi bari ona aliyim dedim
doğumdan sonradaaa kendimi cok güzel bakıma sokuciimmm
:roflol::roflol: :roflol: :roflol: exit felan yazsak :roflol:
hahah aynen ya benimkideben 36 da doğururum diodum :d çok kilo almasın 2800 de falan çıkarayım diodum. ama 4 kiloyu bulcak heralde içerde bekleye bekleye
ama bide söyle düşünün gelişimlerini tam anlamıyla bitirmiş olacaklar. erken dogan bebişler hep uyurmuş içeride uyudukları icin bizimkilerin gözleri artık hiç kapanmaz fıldır dfıldır olurr.. oyy kurban olurum ben onlaraaa :)))))))))
ama bide söyle düşünün gelişimlerini tam anlamıyla bitirmiş olacaklar. erken dogan bebişler hep uyurmuş içeride uyudukları icin bizimkilerin gözleri artık hiç kapanmaz fıldır dfıldır olurr.. oyy kurban olurum ben onlaraaa :)))))))))
he valla başı kaç aydır aşağıda bi türlü bulamadı yolunu. poposu bi tarafta ayakları bi tarafta. karnım yamuk yumuk oluyo bazen kaydirigubbakcemile3
benmde p.tesi ne kadar bekliceimize karar vericez dr.la :uhm:
:roflol:
iyi aferin ona doğru yolda :ecrin_bebek:
hiç sorma hayaller kurmaya başaladım valla. şöle etek alcam, böle pantolon ayakkabııııı :lepi:boshayallersmile
:roflol:
kız 3 -3.300 arası doğsa bari yoksa fena zorlancazzz:sm_confused: :roflol:
doğuramayan 2010 ekim annelerinin topici oldu artık burası ahahe
doğuramayan 2010 ekim annelerinin topici oldu artık burası ahahe
havalar da ciddi anlamda soğudu şansımıza :)
sahsen ben kat kat giyiniyorum evde.
aman ne ayıp olacak bana ne yaptılar kiii doğunca kıymetli olacak artık sinirimden de ölürüm ben kaydirigubbakcemile3 senin yine iyiymiş kız bakıcakmış kimin kaynanası bakar ki bu devirde. eltim calısıyor kaynanam bakmadı bile kızcagızın annesi bakıyor bebişe. ahahha düşünsene günler de geziyomuş oğluşun haha
kız daha ekimin başındayız hemen isyanlara başladık. 20 ekim benim normal tarihim. nerdeyse ayın sonu
hiç sorma temizlik yapcaz yapcaz dediler. geldiler camları şöle üstün körü sildi kaynanam, halıları sırf yıkamacıya vermeyelim diye makinesini aldı geldi şçle bi bulamaç yaptılar gittiler. bide sehpaları, eşyaları yerleştirmeden gittiler bana daha çok iş çıktı. sehpaları ben taşıdım ertesi gün. banyo tuvalet mutfak olduğu gibi duruo. annem burda olsa böle mi olurdu :çok üzgünüm: bende kendim yavaş yavaş yapıom. ama doğumdan sonra benim hiç akrabam yok burda arkadaşımda daha yeni taşındım. hep onun akrabaları komşuları gelcek. şeytan dio yapmaaa ama :çok üzgünüm:
YAP İŞTE KENDİN DOĞURUSUN :d
amaaaaaann sinir geldii beeeee habire telefon çalıyo herkes doğurdunmu diye arıyoalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ay doğursam haberiniz olur herhalde yaa bu akşam toplu mesaj atçam herkese henüz doğurmadım diye .klava:
benimd14ekim ama 1hafta erken olabilir demişti doktorcugum. :d HAFTAYA KDr olması lazım
baharcım nasıl doğurcan iri olucak o zaman seninkisi maşallah canım
benimkisi en son 2900dü iri olmucak demişti 3200felan demişti doktorum.
biz simdiye kadar yaptık ta doğurduk mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?