2010 Ekim Anneleri

doğuramayan 2010 ekim annelerinin topici oldu artık burası ahahe
:roflol:

havalar da ciddi anlamda soğudu şansımıza :)
sahsen ben kat kat giyiniyorum evde.
aynen kafamçokkarıştı ve az önce haberlerde bin yılın soğuğu geliyor dedi. anlaşılan bebişler üşümesin diye doğalgaz parasına çalışcaz fisfisfis

:roflol:
sırnaşık şey valla öyle ya bari bilen biri yol gösterse şöyle yapın kolaylaştırın işini diyede uysak hepimiz birbirimizden tecrübesiz yürü yok iş yap yok

kızlar doğurmak isteyen ahududu yaprağı çayı içsin 3 4 bardak birden. eskiden öle yapıolarmış ebeler. ben günüm gelipte doğuramazsam yapcam:içelim: yalnız bunu 5. söyleyişim falan. biri bunu duycak ve sayemde doğurcak:roflol::roflol:

kızlar yaa sezercik olmak zorunda kalırsam en çok beklediğime ve vajinal muayene olduğuma yanarım. karı her gittiğimde yokluo bi aşayı :)

bende mi öyle yapsam ne telefonu acinca utaniyorum artik dogurmadim diyince artik isi espirie vuruyorum telide acmayinca arka arkaya ariyorlar tam sinir oluyorum kizlar güclerimizi bir araya toplayalim belki toplu dogum yapariz:lepi:

yav vallaha sinir geldi hee doğurunca ben herkese toplu mesaj atıcamı söledim daha ne arıyonuz. dıdının dıdısı bide kıstım sesini telin nefret geldi bee -tatlicadiarzu-

kız şu ahududu yaprağını banada gönder yaa ben bütün aktarlara baktım bulamadım. hatta anlamıolar ne için falan die soruolar daha doğrusu eşim baktı ona sormuşlar oda söyleyememiş hahhaha garibim.

size doyum olmaz doğuramayan ekim annişleriiiiiiiiiiii ben gidiyom artık bıcı bıcı edicem bi his geldi icime belki doğururum :d
doğurursam baglanır haber ederim gorusuruz simdilik benden once doğurmayın geberdirim

anaaa hemen yarın alayım ben onu aktardan saol tatlım kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa sezercik olmak zorunda kalırsam en çok beklediğime ve vajinal muayene olduğuma yanarım. karı her gittiğimde yokluo bi aşayı :)

bende beklediğime yanarım

YAP İŞTE KENDİN DOĞURUSUN :d
keşkeeeekaydirigubbakcemile2
ben hiç muayene olmadım. herhalde normal yapabileceğim alnımda yazıokaydirigubbakcemile3
ben bi dakka durmadım yerimde ama gel gör ki doğuramayanlardanım nevyas gibi :))))))))))
ben ilk 7 ay çalışıodum zaten bide taşınma amaşınma 8 saatlik yolculuklar falan hiçbişi olmadı ozaman şükrettim şimdide ne yapsam gelmez çocukcağız onlara dayandıktan sonraaaaa:roflol:
ben bugun normal doguma biraz daha ümitlendim altan kontrol eti hic acilma yokmus ama hic agrimadi icimden bir se dediki acilirsa hemen pit diye düser
keşke öle kolaycacık olsa:lepi:

kız bende almadım daha. şimdiden aramaya başlıım barii delikafadulden

doğuramayan ekim anneleri kendini oyuna verdi çok hızlısınız hanımlar hemen level 5 olmuşunuz

ıyı aksamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vevyas dgrdumu

selam canım yok sanırım doğurmadı perşembeyi bekliyor

hadi canım görüşürüz bende yimek yiyimde çıkayım dolanayım acık

artik biri acilis yapsin arkasindan doguralim yaa

ivet yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…